01. TE IS KERESEL KEZDŐKNEK VALÓ DRÓNT?

NOS, AKKOR VAN ITT NEKED VALAMI SZUPER

Kiválasztottunk egy TÖKÉLETES KEZDŐ DRÓNT, ami nagyszerű választás,
több neves külföldi oldal is így jellemzi:

a legjobb ár/érték arányú drón gyerekeknek és kezdőknek

02. MIÉRT IS EZ A GÉP?

MIÉRT EZT A NAGYSZERŰ GÉPET VÁLASZTOTTUK?

Miért muki

Téged is  folytogat az a probléma, hogy melyiket is vedd meg?

Mi, az RC-Klub modellboltnál tömérdek modellt kipróbáltunk. Több gép is van, mely joggal kiérdemelhetné a TÖKÉLETES KEZDŐ DRÓN címet, de van néhány jelentős szempont amit csak a töredék tud.

  • Ne törjön ripityára, ha a gyerkőc kezébe kerül.
  • Ne legyen fejfájdítóan bonyolult az irányítása.
  • Mindíg, minden alkatrésze könnyen beszerezhető legyen.
Furibee f36

A Tökéletes Kezdő Drónt webáruházunkban 8.290 Ft-ért vehetnéd meg listaáron. De! Ha most rendeled meg ezt a kezdőknek ideális drónt, akkor ajándékba adunk Neked mellé egy tartalék szett propellert. Ha ez még nem lenne elég, akkor a gyakorlást megsegítjük plusz repülési idővel, vagyis a csomagba beleteszünk még egy akkumulátort is, ezzel máris megdupláztuk a repülési időt.

Feltüzelt, ugye? Ezzel máris adtunk közel 3.000 Ft kedvezményt úgy, hogy értéket is tettünk a drón mellé, mely így máris fillérekbe kerül.

Tetszik az ajánlatunk? Rendeld meg itt. –>>

Ezt a gépet annyira könnyű kezelni, hogy akár egy hat éves kisgyermek is remekül elboldogul vele. Az előzőekben már letöltött kisokos füzet, és a drón mellé kapott leírás is tökéletesen érthető. Bár egy igazi kis méregzsák az apró gép, mégis könnyen irányítható. *

*Egyik vásárlónk nekünk írt véleménye

Kialakításának köszönhetően strapabíró, nem kell aggódni, ha nekirepül a falnak, ezáltal pompás ajándék. Headless móddal és egygombos visszatérő funkcióval is ellátták, beltéri, szobai repülésre zseniális.

Készletről tudunk folyamatosan kiszolgálni tartalék alkatrészeket, minden egyes része cserélhető (motorok, akku, keret, elektronika, távirányító). Típusoktól függetlenül cserélhető minden, a kasztni is variálható, ahogy a propellerek is akár színben is.

Kis mérete miatt pillanatok alatt egy mini akadálypályát varázsolhatsz szobádból, és máris egy rögtönzött verseny közepén találod magad barátaiddal.

Kezdő drónos garancia: Ha kibontottad és úgy döntesz, mégsem felel meg Neked a kis gép, akkor küldd vissza nekünk 30 napon belül, és visszaadjuk a teljes vételárat. Ha már használtad, vagy sérült bármilyen módon a gép vagy a csomagolás, akkor értékarányosan térítjük meg.

F36 kicsit nagyobb kép
KEZDŐ VAGY?

Kezdő vagy második, beltéri gépet szeretnél? Nem fogunk százezres drónt felajánlani Neked, első gépnek nem ez kell.

A MÉRET A LÉNYEG?

Kis méretű gépre van szükséged, így ha leesik, vagy nekirepülsz valaminek, nem fog azonnal darabokra esni.

KAMERA IS KELL?

Ha kezdő vagy, személy szerint nem kamerás gépet ajánlanék, elvonja a figyelmed, és nem is lenne élvezhető a végeredmény. Majd később.

EGY ÚJ DIMENZIÓ

Biztosan láttál már olyan videókat, ahol hihetetlen mutatványokat végeznek a drónokkal őrült sebességgel repülve. Olyat, mint a Dubai tavalyi FPV verseny videója, melynek nyertese 1 millió dolláros nyereményt vihetett haza. Ha nem láttad még, itt van jobb oldalt, garantáltan leesik az állad.

Most egy percre képzeld el, hogy te is így repülsz. Hunyd be a szemed, és gondolatban repülj végig ezen a pályán. És most nyisd ki a szemed, mert már nem vagy messze tőle! Csak egy karnyústásnyira van.

Egy teljesen új dimenzió nyílik meg előtted. Te leszel az, akitől segítséget mernek és fognak kérni. Te leszel az, aki megmutatja, hogyan kell irányítani a drónokat. Te leszel az, aki tudja, mit kell csinálni, ha az egyik motor rosszalkodik.

Nézd meg a YouTube-on

INGYENES AJÁNDÉK FÜZET

DRÓN KISOKOS KEZDŐKNEK

Mielőtt továbbmész, érdemes letöltened ezt az ajándék füzetünket, számtalan dolgot megtanulsz belőle a drónokról.

LETÖLTÖM AZ INGYENES FÜZETET

Kinek való és kinek NEM való a TÖKÉLETES KEZDŐ DRÓN?

JÓ LESZ EZ A DRÓN NEKED?

Igen!

Nem!

MIT MONDTAK VÁSÁRLÓINK?

Szinte minden vásárlónktól kapunk visszajelzést a szolgáltatásunk színvonaláról és a kapott termékek minőségéről, használhatóságáról. Tudjuk, hogy vannak hibáink, de vevőink bőkezűen bánnak a dícsérő szavakkal is.

John Doe

Teljes mértékben elégedett vagyok, mind a termékkel, mind a kiszállítással, mind az ügyfélszolgálattal.

SCHREINER TIMÓT / 105258 számú rendelés.
Jane Doe

Érződik az elköteleződés és lelkesedés. Tetszik, hogy sok infóval segítik a vásárlást, választást.

SERFŐZŐ MÓNIKA / 103046 számú rendelés.
John Doe

Jó, hasznos üzlet, széles választékkal, gyors kiszolgálással, korrekt visszajelzésekkel és nem utolsó sorban nagyon jó árakkal!

Csak pozitív tapasztalataim vannak.

KOVÁCS ISTVÁN / 105488 számú rendelés.
John Doe

Kedves, előzékeny és segítőkész volt az ügyfélszolgálat és a kiszolgálás. Köszönöm!

RADOVICSNÉ JAKAB KATALIN / 109108 számú rendelés.
04. Íme

05. RENDELÉS

KÉRD A TÖKÉLETES DRÓNT MÉG MA!

FuriBee F36 micro szoba drón headless móddal NARANCS Tökéletes Kezdő Drón csomag 8.290 Ft Add meg személyes adataid

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék
DB
Összeg
Kosár részösszeg Ft
Rendelés összege Ft

Átvétel részletei

Válaszd ki, melyik napon szeretnéd átvenni rendelésed.

Kérlek válassz egy időpontot, mikor tudsz jönni a rendelésedért.

  • Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

Helpdesk
06. NEM CSAK ELADJUK A TERMÉKET

ONLINE TÁMOGATÁS

Elsődleges célunk az, hogy megszeresd a multirotoros gépeket, majd hogy visszatérj hozzánk vásárolni. Nem csak egyszeri kapcsolatra invitálunk, hanem szeretnénk folyamatosan segítséget nyújtani, alkatrészekkel és új gépeddel is.

FOLYAMATOS TERMÉKTÁMOGATÁS

Szükséged lenne újabb propellerre, akkumulátorra vagy bármilyen más alkatrészre a gépedhez? Nem gond, minden van készleten, nem kell várnod.

KEZDŐ DRÓN KURZUS

Indítunk egy online tanfolyamot is, ahol még jobban megismerkedhetsz a kopterekkel, a videózással vagy az aktuális magyar jogszabályokkal.

30 NAPOS ELÁLLÁSI JOG

Interneten keresztül történt vásárlásod esetén 30 napos visszafizetési garanciát biztosítunk. Egyszerűen csak küldd vissza a csomagot levelezési címünkre, és visszautaljuk a teljes vételárat, a szállítási díjjal együtt.

PRÉMIUM FACEBOOK TÁMOGATÓI CSOPORT

Létrehoztunk a vásárlóink számára egy zárt csoportot a Facebookon, ahol a vásárolt termékekkel kapcsolatban nem csak minket, de a többi vásárlót is megkérdezhettek, vagy válaszolhattok.