Eachine H8C Mini bemutató – az új kistesó, kamerával

eachine h8c mini bemutató

Eachine H8C mini bemutató – Az Eachine cég felbuzdúlva a H8 mini és a H8C sikerén úgy döntött, ötvözi a két terméket egy újban, minden pozitívumukat egybe gyúrva.
Így jött létre a H8C mini.

eachine h8c mini bemutató

Méretben pont a kettő között van, 18 x 18 x 5.5 cm-es. Fehér és fekete színben kapható, beépított 2MPixeles kamerával, melyhez adnak egy 2GB micro SD kártyát.

Eachine h8c mini bemutató

A cégtől megszokottan a gép megjelenésével együtt azonnal rendelhetővé vált minden alkatrész is hozzá, melyek hamarosan hozzánk is megérkeznek.

A gépet egyebek közt headless móddal is ellátták, valamint egygombos visszatérési funkcióval.

A 250mAh-s akkumulátorának köszönhetően repülési ideje 6-8 perc, ami ebben a kategóriában már normálisnak vehető. Bekapcsolt kamera és videófelvétel mellett ez inkább 5-6 perc. Az akkut közel 40 perc alatt teljesen fel tudjuk tölteni a mellékelt USB töltőkábel segítségével.

Távirányítója nem a megszokott JJRC / Eachine forma, de egészen kézhez simuló, a H8 mini apró kezelőjétől mindenesetre jobb darab. Nekem nincs nagy kezem, de az apró méret némileg nehezítette az irányítást.

A propellerek meghajtása fogaskerekes áttétes. Hatótávolság a gyári leírás szerint 100 méter. Ha ez az érték igaz, akkor bőven elég. Kis mérete miatt már 20-30 méteres távolságból is nehéz látni, ezen csak kicsit segít a LED megvilágítás.

 

Az Eachine H8C mini bemutató végére már csak néhány kép maradt hátra.

Egy kamerás kopter ennyi pénzért főnyeremény!

A csomag tartalma:
1 x Eachine H8C Mini RC Quadcopter (kamerával)
1 x Távirányító
1 x Akkumulátor
1 x USB töltő kábel
2 x csere propeller
1 x csavarhúzó
1 x angol nyelvű leírás
1 x magyar nyelvű leírás

Eachine H8C mini terméklapja

Facebook oldalunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.