Szállítás Pick-Pack Pontra

Pick-Pack

Csomagszállítás Pick-Pack Pontra

A mai naptól utánvételes küldeményeit Pick-Pack Pontra is kérheti, kedvező díjszabások mellett! Vásárlás előtt érdeklődje meg, melyik az Önhöz legközelebbi átvevőhely! A megrendelés leadásakor, a “Pénztár” oldalon tudja kiválasztani az Önnek megfelelő csomagpont címét. 

PICK-PACK PONT CSOMAGKÜLDŐ

A küldemények átadása/ átvétele a csomagponton A hálózatunkat alkotó pontokon biztosítjuk a küldemények Vásárlók általi átvételének lehetőségét. A vásárlók e-mailben, sms-ben kapnak tájékoztatást a csomag átvételi pontra történő megérkezésétől. Az átadás / átvétel zárt, elektronikus rendszerben történik.

Szállítási határidők Budapesti átvételi pontok esetében a küldemények központi raktárunkban történő mennyiségi és minőségi átvételét követő munkanapon, vidéki árushely esetében a küldemények központi raktárunkban történő mennyiségi és minőségi átvételét követő második munkanapon érkezik ki.

Küldemény átadása a Vásárlónak Küldemény átadása annak a személynek történik, aki a küldemény kiszállításától számított 5 munkanapon belül megjelenik és magát a küldemény átvételére jogosultként igazolja. A Vásárló, vagy képviselője a küldemény átvételét aláírásával igazolja az átadás-átvételi elismervényen.

Utánvét díjszabása

Megrendelt áru összértékePick-Pack szállítási költség
0-15000 Ft-ig1199 Ft
15001 Ft felettingyenes

A Pick-Pack Pont átvevőhelyeinek listáját itt találja, illetve weboldalukon is tud keresni.

Letölthető boltlista

Pick-Pack Pont kereső

Pick-Pack Pontra már nem szállítunk, számos más átvételi lehetőségből választhatsz, GLS futárral házhozszállítással vagy GLS csomagpontra, Webox vagy FoxPost csomagautomatákba, melyek az év minden napján, 0-24 órában elérhetőek.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}