FT007 Vitality rc verseny motorcsónak (2,4GHz, akár 150m hatótáv)

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

30.550 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

FT007 Vitality rc verseny motorcsónak felborulás esetén visszafordul, 10 perces menetidő és akár 150m hatótáv.

Bővebb leírás >>

EAN kód: 5907773202837 Cikkszám: FT007-RED Kategória: Gyártó:

Nincs raktáron

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

FT007 Vitality rc verseny motorcsónak

A legújabb modell hátrafelé lebegés funkcióval és felborulás után a megfelelő pozícióba való visszatérés lehetőségével! A csónak az egyetlen olyan modell, amelyet szabadon a vízbe dobhat (pl. amikor nincs kijárat a partra), és a motorcsónak mindig menetkész pozícióban helyezkedik el.

A motorcsónak strapabíró anyagokból és a hajtómű fém elemeiből készült. A modell rendkívül gyors és mozgékony, a beépített motor pedig az ebben az osztályban megszokott óriási sebességre teszi lehetővé a gyorsulást!

A nagyméretű külső kormánylapát hihetetlen manőverezhetőséget biztosít még teljes sebesség mellett is. A motorcsónak nagyon könnyen irányítható és jól néz ki. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

FT007 Vitality rc verseny motorcsónak

A Double Horse által bevezetett technikai újítás és modelljeik nagy előnye egyben a „száraz” motorindítás ellen védő biztonsági rendszer. Ha a modell nincs a vízben, a motorok nem indulnak el! A modell beépített védelemmel rendelkezik, amely leállítja a motorokat a vízből való kiemelés után.

A motorcsónak vezérlése 2 csatornás (fojtó és fordulat), professzionális és teljesen arányos távirányítóval történik, amely 2,4 GHz-es frekvencián működik. Ezenkívül a távirányító arányos fordulási funkcióval rendelkezik, és fel van szerelve gázpedál- és fordulattárcsával, ami nem olyan gyakori ebben a hajóosztályban!

Különösen figyelemre méltó a hajótest csodálatosan precíz és esztétikus kialakítása, amely annyira valósághűvé teszi a modellt. Az egész elektronikát a szorosan zárt hajótestbe zárták.

FT007 Vitality rc verseny motorcsónak

A motorcsónak 7,4 V-os, 700 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely a motor terhelésétől függően körülbelül 10 perces üzemidőt tesz lehetővé. A modell töltése a készlethez mellékelt gyorstöltőn keresztül történik. A töltési folyamat mindössze 1 órát vesz igénybe.

A motorcsónak ideális egyensúlya rendkívül egyszerűvé teszi az irányítást, és minden bizonnyal rengeteg fantasztikus érzést kelt. A motorcsónak készletében van egy bemutató állvány, melynek köszönhetően pompásan bemutatkozhat a polcon.

A bemutatott hajó egy RC, RTR típusú modell, ami azt jelenti, hogy kicsomagolás után azonnal indulásra kész. Nem kell mást tennie, mint a távirányítóba helyezni 6 db AA elemet, melyeket üzletünkben is megvásárolhat.

Műszaki specifikáció

 • Akkumulátor: LiPo
 • Méret: 350 mm
 • Csatorna: 2
 • Rádió: 2,4 GHz
 • Kor: 14+
 • Méretarány: 1:16
 • Hossz: 350mm
 • Magasság: 90mm
 • Szélesség: 90mm
 • Kormányzás: előre, hátra, balra/jobbra fordulás
 • Motor: 370 kefés elektromos
 • Szervomechanizmus: 9g
 • A rendszer megakadályozza a „száraz” indítást
 • Felborulásgátló rendszer, amely a megfelelő pozícióba fordítja a csónakot
 • Távirányító: 2 csatornás, arányos, pisztoly típusú, 2,4 GHz
 • Töltési idő: kb 60 perc
 • Működési idő: kb 10 perc, maximum 15 perc
 • Hatótáv: 150 m-ig
 • A motorcsónak áramforrása: 7.4V 700mAh LiPo akkumulátor
 • Töltő: 2S 7.4V 600mAh
 • A távirányító áramforrása: 6x AA elem (nem része a készletnek)

 

A készlet elemei

 • Vitality FT007 RTR
 • A 2,4 GHz-es távirányító
 • Akkumulátor
 • Töltő
 • Bemutató állvány
 • Tartalék propeller
 • Dedikált elem a hajó elejének erősítésére
 • Kézikönyv
További információk
Tömeg 1700 g
Méretek 54 × 19 × 21 cm
Márka

Maximális sebesség

45 km/h

Szín

Akkumulátor típus

Lithium-Ion

Feszültség

7.4V

Kapacitás (mAh)

Kötelező jótállás (hónap)

12

Hatótáv

Méretarány

Motor

Kefés (Brushed)

Üzemidő

Korosztály

8 éves kortól

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
FT007 Vitality rc verseny motorcsónak (2,4GHz, akár 150m hatótáv)
FT007 Vitality rc verseny motorcsónak (2,4GHz, akár 150m hatótáv)

Nincs raktáron