Heroes Assemble – Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával

5.799 Ft

Heroes Assemble – Iron Man MK1 mecha hulkbuster robot Tony Stark és Iron Patrio figurával, 328 darabos építőkészlet, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.

Nincs készleten

Árukereső.hu

Termékkód: MK1 Kategória:
Foxpost szállítási díja most 490 Ft.
Nálunk nemcsak készpénzzel, de az összes létező bankkártyás fizetési megoldással is fizethetsz.

Heroes Assemble – Iron Man MK1 mecha hulkbuster robot

Tony Stark és Iron Patriot figurával (nem licenszelt termék). 328 darabos építőkészlet, 2 figurával. Gyönyörű dombornyomott külső, belül egy fekete selyemfényű dobozzal.

Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1

Iron Man (Tony Stark) és egy Iron Patriot figura.

Iron Man – A Vasember (film)

Egy afganisztáni üzleti útja alkalmával, melynek során vállalata új fegyverét mutatja be, Tony Starkot a magát a Tíz Gyűrűnek nevező terroristacsoport támadja meg, az amerikai hadseregtől rabolt Stark Industries fegyvereivel, és elrabolja. A támadás során testébe egy vasrepesz kerül, amely a szíve felé kezd húzódni. Míg eszméletlen, fogolytársa, Dr. Jinsen egy primitív elektromágnest épít a mellkasába egyfajta pacemakerként, amely helyén tartja a repeszdarabot, így megvója Stark életét. Az elektromágnes azonban egy táskányi méretű akkumulátorból táplálkozik, amelyet mindig hordoznia kell.

Tíz Gyűrű

A Tíz Gyűrű azt követeli tőlük, hogy megépítsék nekik a Stark Industries „Jerikó-rakétáját”, egy rendkívüli pusztítóerővel bíró fegyvert. Stark azonban a három hónapos rabság alatt Dr. Jinsennel egy speciális páncélt készít el, amelyhez az energiát egy miniatűr reaktor szolgáltatja. E reaktor magját a Stark mellkasába mélyedő „pacemakerben” helyezik el, felváltva a házi készítésű elektromágnest egy sokkal megbízhatóbb, kisebb méretű és nagyobb teljesítményű energiaforrással. A szökési kísérlet folyamán Dr. Jinsen halálát leli, miközben Starknak biztosít elegendő időt a különleges öltözet feltöltésére. Számos terroristával végezve és ellátmányukat is elpusztítva, Starknak sikerül elmenekülnie, s később a légierő rátalál a sivatagban. Visszatérve az Egyesült Államokba bejelenti, hogy a Stark Industries a továbbiakban nem foglalkozik fegyvergyártással. Hamarosan azonban üzlettársa, Obadiah Stane közli vele, hogy lépését az igazgatótanács tagjai meggátolták. Környezete sem áll Stark mellé, bizalmatlanul szemlélik, azt gondolva, hogy a fogság során lelki károsodás érte.

Stark

A nyilvánosság elől való önkéntes elvonulása alatt Stark tökéletesíti a páncélöltözet megjelenését és képessé teszi a repülésre is. Egy sokkalta erősebb és megbízhatóbb reaktort épít, ami egyszerre látja el pacemakerét és a páncélt. Elrablása óta az első megjelenése alkalmával a publikum előtt fotókat mutatnak neki a Stark Industries fegyvereiről terroristák kezében, köztük arról is, amelynek megépítését visszautasította. Felfedezi azt is, hogy Stane „fű alatt” munkálkodik a fegyveres konfliktus mindkét oldalával, s ő az, aki kizárta Starkot a tanácsból felépülése alatt. Szembenéz mindazzal, amit cége tett, s a páncélzatban Afganisztánba repül, hogy megmentse egy falu lakóit a terroristáktól és elpusztítsa fegyverállományukat. Akciójával magára vonja az Egyesült Államok Légierejének figyelmét, köztük barátjáét, Jim Rhodes-ét is.

Stark eltökélt

Stark eltökélt, hogy helyre hozza múltbeli hibáit. Asszisztensét, Pepper Potts-t bízza meg azzal, hogy megtalálja a Stark Industries szállítmányozási feljegyzéseit, s így lekövethesse és elpusztíthassa az összeset. Mialatt feltöri a rendszert, Potts felfedezi, hogy Stane volt az, aki elraboltatta Starkot a Tíz Gyűrűvel, ám mikor a terroristák ráébredtek a célpont kilétére, új alkut kívántak kötni. Azt is kideríti, hogy Stane birtokába került a páncélzat prototípusa, s mikor Stane rájön a lelepleződésére, egyenesen egykori barátja mellkasából lopja el a saját páncélzatához szükséges hiányzó reaktort, sorsára hagyva Starkot. Az első, megőrzött reaktort használva – amelyet azonban nem a páncélruha vezérlésére terveztek – Stark megküzd Stane-nel Los Angeles utcáin, legyőzve ellenfelét, mikor a Stark Industries-t ellátó reaktor túltöltődik. Mivel Stark reaktora szinte teljesen lemerült, az elektromágneses impulzus nem hat rá és túléli a kitörést.

A kisebb katasztrófáról tartott sajtótájékoztatón a fedősztori helyett Stark bevallja, hogy ő a Iron Man, a Vasember. Lakásába hazatérve Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. nevű szervezet igazgatója fogadja, hogy a Bosszú Angyalairól beszéljen vele.

Tony Stark / Iron Man / Vasember

Favreau eredetileg egy újoncot szánt a szerepre,azonban végül Downey-t választotta (a képregény rajongóját), mert úgy érezte, a színész múltja, a kokainfüggőséggel együtt, megfelelővé teszi a feladatra. „Robert életének legjobb és legrosszabb pillanatai a nyilvánosság előtt zajlottak,” magyarázza a rendező. „Meg kellett találnia a belső egyensúlyt, hogy leküzdje az akadályokat, amik messze túlmentek karrierjén. Ez Tony Stark maga. Robert olyan mélységet ér el, ami messze túlmutat a képregény-szereplőn, akinek zűrösek a középiskolás évei, vagy nem tud megszerezni egy nőt.” Emellett Favreau szerint Downey képes arra, hogy Starkot egy „szerethető seggfejjé” tegye, de ezzel egy időben valóságos érzelmi utazást tegyen, miután elnyerte a közönség szimpátiáját.

Downey irodája

Downey irodája Favreau-é mellett volt az előkészületek alatt, ami nagyobb közreműködést engedett neki a forgatókönyvírási fázisban. Kifinomultabb humorérzéket kölcsönzött a filmnek, ami a korábbi vázlatokban nem szerepelt. Így kommentálja a dolgot: „Amit általában ki nem állhatok ezekben a filmekben az, hogy a fazon, akit bírsz, hirtelen Derék Dudley-vá változik, s ezt követően be kell venned az egész ‘Tegyünk valami jót!’-maszlagját. Ezt az Eliot Ness-köpennyel-a-hátán dolgot. Ami komolyan fontos volt nekem, hogy ne változzon meg annyira, hogy rá se lehessen ismerni. Ha valaki egy baromarc volt és már nem az, remélhetőleg azért a humora még megvan. Felkészülésképpen Downey heti öt napot töltött kondíciós edzéssel és gyakorolta a harcművészetet, hogy formába jöjjön, ami megtérült neki, hiszen „nehéz elkerülni a személyiség-leépülést több óra után abban a jelmezben. Felidézek minden terápiás pillanatot, ami csak eszembe jut, csak hogy túléljem a napot.”

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, DC vagy Marvel játék.
A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

Korosztály

6 éves kortól

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Heroes Assemble – Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

GLS futár
1299 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg
GLS csomagpont
1099 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: készpénz, bankkártya
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg
FOXPOST
799 Ft
2-4 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Max súly: 20 kg
Üzletünkben
0 Ft
akár aznap
H-P: 9-16 óra
Fizetés: készpénz, bankkártya

Utánvét kezelési díj: 399 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Az esetben is felszámolásra kerül, ha a kosár értéke eléri a 30.000 Forintot és szállítás díjmentes.

NÁLUNK MEGTALÁLOD KEDVENC MÁRKÁID
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}