Heroes Assemble – Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával

5.799 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

Heroes Assemble – Iron Man MK1 mecha hulkbuster robot Tony Stark és Iron Patrio figurával, 328 darabos építőkészlet, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.

Tovább a teljes leíráshoz...


Neked ajánljuk ezeket a termékeket

Heroes Assemble – Iron Man MK1 mecha hulkbuster robor Tony Stark és Iron Patriot figurával (nem licenszelt termék) – Sheng Yuan – MK1

328 darabos építőkészlet, 2 figurával. Gyönyörű dombornyomott külső, belül egy fekete selyemfényű dobozzal.

Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1 Heroes Assemble - Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával – Sheng Yuan - MK1

Iron Man (Tony Stark) és egy Iron Patriot figura.

Iron Man – A Vasember (film)

Egy afganisztáni üzleti útja alkalmával, melynek során vállalata új fegyverét mutatja be, Tony Starkot a magát a Tíz Gyűrűnek nevező terroristacsoport támadja meg, az amerikai hadseregtől rabolt Stark Industries fegyvereivel, és elrabolja. A támadás során testébe egy vasrepesz kerül, amely a szíve felé kezd húzódni. Míg eszméletlen, fogolytársa, Dr. Jinsen egy primitív elektromágnest épít a mellkasába egyfajta pacemakerként, amely helyén tartja a repeszdarabot, így megvója Stark életét. Az elektromágnes azonban egy táskányi méretű akkumulátorból táplálkozik, amelyet mindig hordoznia kell.

Tíz Gyűrű

A Tíz Gyűrű azt követeli tőlük, hogy megépítsék nekik a Stark Industries „Jerikó-rakétáját”, egy rendkívüli pusztítóerővel bíró fegyvert. Stark azonban a három hónapos rabság alatt Dr. Jinsennel egy speciális páncélt készít el, amelyhez az energiát egy miniatűr reaktor szolgáltatja. E reaktor magját a Stark mellkasába mélyedő „pacemakerben” helyezik el, felváltva a házi készítésű elektromágnest egy sokkal megbízhatóbb, kisebb méretű és nagyobb teljesítményű energiaforrással. A szökési kísérlet folyamán Dr. Jinsen halálát leli, miközben Starknak biztosít elegendő időt a különleges öltözet feltöltésére. Számos terroristával végezve és ellátmányukat is elpusztítva, Starknak sikerül elmenekülnie, s később a légierő rátalál a sivatagban. Visszatérve az Egyesült Államokba bejelenti, hogy a Stark Industries a továbbiakban nem foglalkozik fegyvergyártással. Hamarosan azonban üzlettársa, Obadiah Stane közli vele, hogy lépését az igazgatótanács tagjai meggátolták. Környezete sem áll Stark mellé, bizalmatlanul szemlélik, azt gondolva, hogy a fogság során lelki károsodás érte.

Stark

A nyilvánosság elől való önkéntes elvonulása alatt Stark tökéletesíti a páncélöltözet megjelenését és képessé teszi a repülésre is. Egy sokkalta erősebb és megbízhatóbb reaktort épít, ami egyszerre látja el pacemakerét és a páncélt. Elrablása óta az első megjelenése alkalmával a publikum előtt fotókat mutatnak neki a Stark Industries fegyvereiről terroristák kezében, köztük arról is, amelynek megépítését visszautasította. Felfedezi azt is, hogy Stane „fű alatt” munkálkodik a fegyveres konfliktus mindkét oldalával, s ő az, aki kizárta Starkot a tanácsból felépülése alatt. Szembenéz mindazzal, amit cége tett, s a páncélzatban Afganisztánba repül, hogy megmentse egy falu lakóit a terroristáktól és elpusztítsa fegyverállományukat. Akciójával magára vonja az Egyesült Államok Légierejének figyelmét, köztük barátjáét, Jim Rhodes-ét is.

Stark eltökélt

Stark eltökélt, hogy helyre hozza múltbeli hibáit. Asszisztensét, Pepper Potts-t bízza meg azzal, hogy megtalálja a Stark Industries szállítmányozási feljegyzéseit, s így lekövethesse és elpusztíthassa az összeset. Mialatt feltöri a rendszert, Potts felfedezi, hogy Stane volt az, aki elraboltatta Starkot a Tíz Gyűrűvel, ám mikor a terroristák ráébredtek a célpont kilétére, új alkut kívántak kötni. Azt is kideríti, hogy Stane birtokába került a páncélzat prototípusa, s mikor Stane rájön a lelepleződésére, egyenesen egykori barátja mellkasából lopja el a saját páncélzatához szükséges hiányzó reaktort, sorsára hagyva Starkot. Az első, megőrzött reaktort használva – amelyet azonban nem a páncélruha vezérlésére terveztek – Stark megküzd Stane-nel Los Angeles utcáin, legyőzve ellenfelét, mikor a Stark Industries-t ellátó reaktor túltöltődik. Mivel Stark reaktora szinte teljesen lemerült, az elektromágneses impulzus nem hat rá és túléli a kitörést.

A kisebb katasztrófáról tartott sajtótájékoztatón a fedősztori helyett Stark bevallja, hogy ő a Iron Man, a Vasember. Lakásába hazatérve Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. nevű szervezet igazgatója fogadja, hogy a Bosszú Angyalairól beszéljen vele.

Tony Stark / Iron Man / Vasember

Favreau eredetileg egy újoncot szánt a szerepre,azonban végül Downey-t választotta (a képregény rajongóját), mert úgy érezte, a színész múltja, a kokainfüggőséggel együtt, megfelelővé teszi a feladatra. „Robert életének legjobb és legrosszabb pillanatai a nyilvánosság előtt zajlottak,” magyarázza a rendező. „Meg kellett találnia a belső egyensúlyt, hogy leküzdje az akadályokat, amik messze túlmentek karrierjén. Ez Tony Stark maga. Robert olyan mélységet ér el, ami messze túlmutat a képregény-szereplőn, akinek zűrösek a középiskolás évei, vagy nem tud megszerezni egy nőt.” Emellett Favreau szerint Downey képes arra, hogy Starkot egy „szerethető seggfejjé” tegye, de ezzel egy időben valóságos érzelmi utazást tegyen, miután elnyerte a közönség szimpátiáját.

Downey irodája

Downey irodája Favreau-é mellett volt az előkészületek alatt, ami nagyobb közreműködést engedett neki a forgatókönyvírási fázisban. Kifinomultabb humorérzéket kölcsönzött a filmnek, ami a korábbi vázlatokban nem szerepelt. Így kommentálja a dolgot: „Amit általában ki nem állhatok ezekben a filmekben az, hogy a fazon, akit bírsz, hirtelen Derék Dudley-vá változik, s ezt követően be kell venned az egész ‘Tegyünk valami jót!’-maszlagját. Ezt az Eliot Ness-köpennyel-a-hátán dolgot. Ami komolyan fontos volt nekem, hogy ne változzon meg annyira, hogy rá se lehessen ismerni. Ha valaki egy baromarc volt és már nem az, remélhetőleg azért a humora még megvan. Felkészülésképpen Downey heti öt napot töltött kondíciós edzéssel és gyakorolta a harcművészetet, hogy formába jöjjön, ami megtérült neki, hiszen „nehéz elkerülni a személyiség-leépülést több óra után abban a jelmezben. Felidézek minden terápiás pillanatot, ami csak eszembe jut, csak hogy túléljem a napot.”

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, DC vagy Marvel játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

Kinek ajánljuk

Fiúk

Korosztály

6 éves kortól

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Heroes Assemble – Iron Man MK1 robot Tony Stark figurával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások ezeket is megnézték


{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}