Disney Hercegnők – Eric herceg (A kis hableány) figura – Sheng Yuan – SY156G

Disney Hercegnők – Eric herceg (A kis hableány) figura, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.


Tovább a teljes leíráshoz...

799 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

Szállítási díjak már 799 Ft-tól
 Ingyen házhozszállítás 15.000 Ft felett


Disney Hercegnők – Eric herceg (A kis hableány) figura – Sheng Yuan – SY156G
Leírás

Disney Hercegnők – Eric herceg (A kis hableány) figura – Sheng Yuan – SY156G (nem licenszelt termék)

Disney hercegnők

Eric herceg

Egy jóképű, életvidám ifjú herceg, Ariel szerelmének legfőbb vonzalma. Szintén kidolgozottabb karakter, mint az eredeti mesében, ahol a herceg hűtlen lesz hableányhoz, egy másik lányért. A filmben, Eric sokáig keresi igaz szerelmét, és a végletekig kitart abban, hogy egyszer megtalálja majd azt a lányt, aki tiszta szívéből szereti őt. Bár sokáig nincs tisztában Ariel igazi kilétével, hamar megkedveli őt, idővel pedig bele is szeret. A szereplő szinkronjának kezdetben Jim Carrey volt kijelölve.

A kis hableány (film, 1989)

A film Atlantikába kalauzol el minket, a csodálatos vízalatti birodalomba, amelyet sellők népesítenek be. Uralkodójuk a hatalmas Triton király, akinek összesen hét lánya van, köztük a legkisebb, és legcsintalanabb, a tizenéves Ariel. Ariel megmagyarázhatatlanul vonzódik az emberek világához, rendkívül érdekli minden olyan dolog, ami velük kapcsolatos. A legtöbb idejét a víz felett szereti tölteni, amivel gyakran ki is vívja apja haragját, aki szigorúan tilt minden sellőt a víz feletti világtól, mondván, hogy az emberek szörnyen veszélyek, rájuk a tengeri lényekre nézve.

Egy alakommal Ariel észrevesz egy hajót, amint a tengeren úszik, és kíváncsian követni kezdi. A hajón épp egy közeli királyság alattvalói ünneplik, a királyság ifjú hercegének Ericnek, huszadik születésnapját. Ariel első pillantásra beleszeret a jóképű hercegbe. Hamarosan vihar tör ki a tengeren, ami porrá zúzza a hajót, ám a legénység megmenekül, kivéve Ericet, aki a vízbe zuhan. Ariel kimenti a herceget a vízből és épségben partra juttatja őt. Eric herceg mindebből csak arra emlékszik, hogy egy gyönyörű lány mentette ki a tengerből, aki varázslatos hangon énekelt. Megfogadja, hogy előbb-utóbb megtalálja őt, és feleségül veszi.

A történtek után, Ariel egyre inkább vágyakozni kezd az emberek világába, mint eddig valaha. Különös viselkedése azonban felkelti az apja figyelmét, aki, miután rájön, hogy a lánya beleszeretett egy emberbe, éktelen haragra gerjed, és megbünteti őt. Ariel rövidesen felkeresi a tengerek poliptestű boszorkányát, Ursulát, abban reménykedve, hogy neki hatalmában áll valóra váltani azon vágyát, hogy az emberek közt élhessen. Ursula (aki egyébként Arielt akarja felhasználni, a Triton király elleni gonosz tervében) felajánlja, hogy emberré változtatja a hableányt, cserébe annak gyönyörű hangjáért. Továbbá figyelmezettei őt, hogy a varázslat mindössze három napig tart, ha addig a herceg szerelmes csókot vált vele, akkor egy életre ember marad, de ha nem, visszaváltozik hableánnyá, és örök időkre Ursula rabszolgája lesz. Ariel mindenbe beleegyezik szerelme kedvéért, az alku megköttetik, a bűbáj pedig végbemegy.

Ariel immár, emberi lábakkal az uszonyi helyén, próbál boldogulni a szárazföldön. Rövidesen újra találkozik Eric herceggel, aki vendégül látja, és befogadja őt a kastélyába. Az elkövetkezendő napokban Arielnek alkalma lesz közelebbről is megismerkedni az emberek világával, Ericcel az oldalán, aki vállalkozott rá, hogy kísérője lesz a felettébb kedves, ám néma hölgynek. Az idő azonban vészesen szorít Ariel számára, így vidám tengeri barátai, Ficánka a lepényhal Sebastian a rák és Hablaty, a sirály mindent megtesznek, hogy közelebb hozzák őt a herceghez, és szerelmes csókot váltsanak. Közben Ursula is terveket szövöget. Varázslattal fiatal lánnyá változtatja magát, és Ariel hangját felhasználva elcsábítja a herceget, aki meg van róla győződve, hogy e hang gazdája, az ő titokzatos szerelme. Bejelenti, hogy egy délután folyamán feleségül veszi a lányt, a ceremóniát egy óceánjárón tartják meg. Arielnek majd meghasad a szíve, mikor szerelmét egy másik lány karjai közt látja. Barátai azonban rájönnek Ursula cselvetésére, és mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a közelgő esküvőt; valamennyi tengeri állat felszökik az esküvői hajóra, s óriási felfordulást keltenek. A felfordulás hevében összetörik Ursula varázsmedálja, így ő visszaváltozik eredeti alakjába, Ariel pedig visszanyeri hangját. Eric herceg ráébred, hogy Ariel az ő igaz szerelme. Mielőtt azonban megcsókolhatná, lenyugszik a Nap, a harmadik napon, így Ariel, a boszorkánnyal kötött alku értelmében visszaváltozik sellővé. A diadalmas Ursula visszatér Ariellel a tenger mélyére.

eric hercegTriton király érkezik Ariel megmentésére, a lányt azonban köti Ursula szerződése. A tengeri boszorkány felajánlja, hogy szabadon engedi a hableányt, cserébe, ha Triton átadja neki a hatalmát. A király beleegyezik a dologba, így Ursula megszerzi a koronáját, és Triton mágikus erejű szigonyát. A hatalomra jutott boszorkány immár Ariel megölésére készül, de Eric a tengerbe veti magát és felveszi vele harcot. Ursula ekkor a szigony erejével hatalmas vihart idéz elő a tengeren, hogy elpusztítsa a szerelmeseket. A vihar a felszínre sodor egy régi hajóroncsot, amit Eric herceg némi vesződés után az irányítása alá von, és átgázol vele Ursulán, aki odavesz a romok között. A boszorkány halálával megtörnek a varázslatai is, így Triton király visszanyeri hatalmát. Belátja, hogy tévedett az emberekkel kapcsolatban, és, hogy Ariel tiszta szívéből szereti Ericet, így végül ő maga változtatja Arielt emberré a szigonyával, hogy a lány együtt lehessen szerelmével. Ariel és Eric végül egybekelnek, s valamennyi tengeri lény óriási boldogságban ünnepli őket.

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, Disney játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

További információk
Kinek ajánljuk

Lányok

Korosztály

Gyártó

Vélemények

Garanciális feltételekÁSZF 6.pont

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. A garanciavállalási idő minden esetben fel van tűntvetve a terméklapon.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kiegészítők (akkumulátor, töltő)

Kiegészítőkre (akkumulátor, töltő) 6 hónap gyártói garancia vonatkozik, kivéve, ha a gyártó másképp nem rendelkezik.

Kopó és forgó alkatrészek

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Szállítási módok

Személyes átvétel előzetes online rendelés után lehetséges, hétköznap 8:30 és 10:30 között. Irodánk címe: 1211. Bp, Varrógépgyár utca 8 (Csepel Művek Központi Irodaház)

- GLS futárszolgálat szállítja házhoz hétköznapokon 9 és 17 óra között,
- GLS csomagpontokon veheted fel a csomagot a megadott nyitvatartási időben,
- FOXPOST csomagautomatába, a nap 24 órájában bármikor felvehető a csomag.

A kiszállításról a futárszolgálat értesítőt küld emailben vagy telefonon. A csomagok feladása raktáron lévő termékek esetében legkésőbb másnap történik, így a kiszállítási idő kb. 1-2 nap.


Személyes adataid az adatvédelmi irányelveinkben leírtak alapján biztonságosan kezeljük, csak az ott szereplő futárszolgálatoknak adjuk át.

GLS házhozszállítás díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1499 Ft
15000 Ft felettingyenes
GLS csomagpont díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1299 Ft
15000 Ft felettingyenes
FoxPost csomagautomata díja
Szállítási osztály (0-25kg)Szállítási díj
0-14999 Ft-ig799 Ft
15000 Ft felettingyenes

Fizetési módok

A webáruházunkban megtalálható termékeinket változatos módon tudod fizetni, utánvételes fizetéssel, banki utalással, vagy biztonságos kártyás fizetéssel tudod teljesíteni.

Elkötelezett híve vagyunk az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért elsődlegesen bankkártyás fizetést biztosítunk kedves vásárlóinknak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Bankkártyás fizetés online

Kiemelt online fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Barion, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Magyarországon (a Simple mellett), emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Már 93 éve kulcsszereplő (magyar és európai piacon) levő Magyar Nemzeti Bank engedélyezett. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. Az Barion is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Bankkártyás fizetés személyesen

Ha személyesen szeretnéd átvenni rendelésed, készpénzt sajnos nem tudunk elfogadni, csak bankkártyát. Ebben nagy segítségünkre van a SumUp bankkártyás fizetési megoldása, mely biztonságos (a fizetéskor a helyadataid is elküldi neked) és rendkívül kényelmes.

Banki előreutalás

A vételárat banki átutalással is fizetheted, céges vásárló esetén díjbekérőt is ki tudunk állítani. Számlázáshoz a Billingo rendszerét használjuk, a számlákat nyomtatott és elektronikus úton is eljuttatjuk a vevőknek. Utalásnál megjegyzésként kérünk tüntesd fel a rendelés azonosítóját és/vagy a számla számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, a rendelés állapotáról minden esetben email értesítést küldünk. Az adminisztráció 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Fizetés utánvéttel

A megrendelt termékeket a GLS futárnál és a Pick-Pack Pontokon is ki tudod fizetni átvételkor. Ez utóbbinál bankkártyával is fizethetsz. A plusz adminisztrációs feladatok és idő miatt a rendelés összekészítése kicsit tovább tart.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}