Disney Hercegnők – Hamupipőke figura – Sheng Yuan – SY156C

Disney Hercegnők – Hamupipőke figura, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.


Tovább a teljes leíráshoz...

799 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

Szállítási díjak már 799 Ft-tól
 Ingyen házhozszállítás 15.000 Ft felett


Disney Hercegnők – Hamupipőke figura – Sheng Yuan – SY156C
Leírás

Disney Hercegnők – Hamupipőke figura (nem licenszelt termék) – Sheng Yuan – SY156B

Disney hercegnők

Hamupipőke (Grimm testvérek)

Hamupipőke egy gazdag kereskedőember leánya volt. Mikor az édesanyja haldoklott, azt mondta leányának, hogy legyen jó és jámbor, mert akkor elnyeri jutalmát. Édesanyja halála után apja újból megnősült. Egy szép, ám rosszindulatú asszonyt és annak két leányát vitte a házába. A mostohatestvérek és a mostohaszülő gonoszsága igen megnehezítette az ifjú leány életét, akit saját házának cselédjévé tettek. Nem csak a legpiszkosabb házimunkákat bízták rá, de neki kellett a házi tűzhely tisztítását is végeznie, ezért családja Hamupipőkének kezdte gúnyolni.

Egy alkalommal az apa egy távoli vásárba indult, és megkérdezte mindhárom leányát, hogy mit hozzon nekik a vásárból. Míg a mostohatestvérek szép ruhákat, drágaköveket és gyöngyöket kívántak, addig Hamupipőke csak egy facsemetét kért apjától. Apja hazaérkezése után Hamupipőke a facsemetét édesanyja sírjára ültette és alatta imádkozott. A fára hamarosan egy madár szállt, akinek a szíve megesett az árva leányon, és teljesítette az imában foglalt kéréseket.

Hamarosan háromnapos ünnepet hirdettek a királyságban. Az uralkodó kikiáltatta, hogy minden hajadon leányzónak meg kell jelennie a palotában rendezett bálokon, ahol a trónörökös majd menyasszonyt választ magának. Hamupipőke mostohája nem akarta, hogy a leány a bálon részt vegyen, ezért különösen álnok feladatot eszelt ki számára. A tűzhely hamujába borított lencse szétválogatását adta ki Hamupipőke számára elvégzendő feladatul. A mostoha még egy megfelelő báli öltözet beszerzését is feladatul szabta Hamupipőkének, majd saját lányaival elvonult a bálba.

A zokogó Hamupipőke mellett ekkor megjelent a fehér madár és egy fehér színű, ezüsttel díszített selyemruhát, illetve egy aranyból készült cipellőt adott a leánynak. Hamupipőke felöltözött, rohant a bálba és elvegyült a vendégek között. Szépsége azonnal felkeltette a trónörökös figyelmét, de Hamupipőkének sikerült elszöknie. Mikor hazaért, bemászott a galambházba, levetette magáról a báli ruhát, felvette a rongyait majd beszaladt a házba és elaludt. A királyfi, aki hazáig követte a lányt, megvárta, míg hazaér az apa és közölte vele, hogy az ő táncpartnere hozzájuk szaladt be és bemászott a galambházba. Az apa szétverte a galambházat, de nem találtak ott senkit. Ez történt a háromnapos bál második estéjén is, amelyen az ifjú herceg ismét megpróbálta megtalálni a gyönyörű leányt, de Hamupipőke ismét kereket oldott. Hazaérvén felmászott a körtefára, majd ugyanúgy tett, mint előző nap. A királyfi ismét közölte az apával, hogy a lány oda szaladt be, majd felmászott a fára. Kivágták a fát, de nem találtak semmit. A harmadik este is hasonlóképp telt el. Ám akkor este a királyfi megparancsolta a szolgáinak, hogy kenjék be a lépcső egyik fokát szurokkal, így Hamupipőke egyik aranycipője beleragadt.

A király kikérdeztette a bál valamennyi résztvevőjét, de Hamupipőkét senki sem ismerte. A leány apját is kikérdezték, de Hamupipőke oly’ szép volt, hogy még saját apja sem ismerte fel. A trónörökös nyomozásba kezdett. Az egész királyságot végigjárta és valamennyi leány lábára felpróbálta a palota lépcsőjén felejtett cipellőt. Hamupipőke mostohatestvérei is megkísérelték felhúzni az aranycipőt, de az oly’ kecses és oly’ vékony volt, hogy nem ment a lábukra: egyiknek a nagylábujja, másiknak a sarka nem fért bele. Ekkor mindkét nővérnek adott az anyja egy kést és azt mondta, vágják le a cipőbe bele nem férő testrészüket. Miután megtették, először a nagyobb, majd a kisebb lányt készült a herceg a palotába vinni, de amikor a temető mellett mentek el, a galambok figyelmeztették a herceget, hogy véres a cipő, és hogy otthon van még az igazi lány. Ekkor Hamupipőkére került a sor. Tökéletesen ráillett a cipő és a herceg végül feleségül vette. A templomba menet Hamupipőke vállára szállt két galamb, majd mindkét mostohanővér szemeit kivájták. Hamupipőke és a herceg pedig boldogan éltek, míg meg nem haltak.

Hamupipőke magyar változata

A történetnek van magyar változata is, amelynek szintén Hamupipőke a címe. Ebben a változatban Hamupipőke három diót kér a vásárba igyekvő apától, a királyfival pedig nem bálban, hanem misén a templomban találkozik. Ám, mielőtt a pap Áment mondana, elszalad a templomból. Otthon a nővérek eldicsekednek, mit láttak. A lány azt mondja, ő is látta, először a kémény mellől, másodszor a kerítésen, harmadszor pedig az eperfán. A harmadik alkalommal, azonban a királyfi egyik inasa utánaszalad és egy rózsát szúr Hamupipőke házának kapujába. Az apa nem bírja elnézni, hogy a nővérek hogyan bánnak lányával, ezért Hamupipőkét egy öregasszonyoz küldi, aki a falu végén lakik. A herceg végül a lány házához megy, ám ott nem találja a szép lányt. Ekkor elmegy az öregasszonyhoz, akinél ráismer a lányra. Azután pedig boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, Disney játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

További információk
Kinek ajánljuk

Lányok

Korosztály

Gyártó

Vélemények

Garanciális feltételekÁSZF 6.pont

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. A garanciavállalási idő minden esetben fel van tűntvetve a terméklapon.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kiegészítők (akkumulátor, töltő)

Kiegészítőkre (akkumulátor, töltő) 6 hónap gyártói garancia vonatkozik, kivéve, ha a gyártó másképp nem rendelkezik.

Kopó és forgó alkatrészek

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Szállítási módok

Személyes átvétel előzetes online rendelés után lehetséges, hétköznap 8:30 és 10:30 között. Irodánk címe: 1211. Bp, Varrógépgyár utca 8 (Csepel Művek Központi Irodaház)

- GLS futárszolgálat szállítja házhoz hétköznapokon 9 és 17 óra között,
- GLS csomagpontokon veheted fel a csomagot a megadott nyitvatartási időben,
- FOXPOST csomagautomatába, a nap 24 órájában bármikor felvehető a csomag.

A kiszállításról a futárszolgálat értesítőt küld emailben vagy telefonon. A csomagok feladása raktáron lévő termékek esetében legkésőbb másnap történik, így a kiszállítási idő kb. 1-2 nap.


Személyes adataid az adatvédelmi irányelveinkben leírtak alapján biztonságosan kezeljük, csak az ott szereplő futárszolgálatoknak adjuk át.

GLS házhozszállítás díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1499 Ft
15000 Ft felettingyenes
GLS csomagpont díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1299 Ft
15000 Ft felettingyenes
FoxPost csomagautomata díja
Szállítási osztály (0-25kg)Szállítási díj
0-14999 Ft-ig799 Ft
15000 Ft felettingyenes

Fizetési módok

A webáruházunkban megtalálható termékeinket változatos módon tudod fizetni, utánvételes fizetéssel, banki utalással, vagy biztonságos kártyás fizetéssel tudod teljesíteni.

Elkötelezett híve vagyunk az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért elsődlegesen bankkártyás fizetést biztosítunk kedves vásárlóinknak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Bankkártyás fizetés online

Kiemelt online fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Barion, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Magyarországon (a Simple mellett), emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Már 93 éve kulcsszereplő (magyar és európai piacon) levő Magyar Nemzeti Bank engedélyezett. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. Az Barion is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Bankkártyás fizetés személyesen

Ha személyesen szeretnéd átvenni rendelésed, készpénzt sajnos nem tudunk elfogadni, csak bankkártyát. Ebben nagy segítségünkre van a SumUp bankkártyás fizetési megoldása, mely biztonságos (a fizetéskor a helyadataid is elküldi neked) és rendkívül kényelmes.

Banki előreutalás

A vételárat banki átutalással is fizetheted, céges vásárló esetén díjbekérőt is ki tudunk állítani. Számlázáshoz a Billingo rendszerét használjuk, a számlákat nyomtatott és elektronikus úton is eljuttatjuk a vevőknek. Utalásnál megjegyzésként kérünk tüntesd fel a rendelés azonosítóját és/vagy a számla számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, a rendelés állapotáról minden esetben email értesítést küldünk. Az adminisztráció 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Fizetés utánvéttel

A megrendelt termékeket a GLS futárnál és a Pick-Pack Pontokon is ki tudod fizetni átvételkor. Ez utóbbinál bankkártyával is fizethetsz. A plusz adminisztrációs feladatok és idő miatt a rendelés összekészítése kicsit tovább tart.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}