Disney Hercegnők – Jázmin hercegnő figura – Lepin

Disney Hercegnők – Jázmin hercegnő figura, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.
doboz nélkül


Tovább a teljes leíráshoz...

599 Ft

Csak 1 maradt készleten

Disney Hercegnők – Jázmin hercegnő figura – Lepin

599 Ft

Szállítási díjak már 799 Ft-tól
 Ingyen házhozszállítás 15.000 Ft felett


Disney Hercegnők – Jázmin hercegnő figura – Lepin
Leírás

Disney Hercegnők – Jázmin hercegnő figura – Lepin

 

Aladdin

A történet helyszíne Agrabah, egy titokzatos, meseszép arab birodalom, ahol az utcagyerek Aladdin él, kedves kis majom barátjával, Abuval. A főhős nem a tipikus utcagyerekek sorába sorolható. Szegény, de ugyanakkor rendkívül ügyes, jószívű és kedves. Az emberek azonban csak azt a tolvaj fiút látják benne, aki szinte már majdnem mindenkit megtréfált.

Jafar, a szultán udvari főtanácsosa, egy misztikus csodalámpa után kutat. Egy varázslat segítségével kideríti, hogy csakis egy valaki hivatott rá, hogy beléphessen a Csodák Barlangjába, ahol a lámpás van; és ez a valaki nem más, mint Aladdin. Aladdin rövidesen megismerkedik a szépséges Jázmin hercegnővel, a szultán lányával, aki az apja szigora (miszerint feleségül kell mennie az őt ostromoló kérők egyikéhez), elől menekül, és szökött meg otthonától. Aladdin megvédi a lányt egy durva utcai árussal szemben, aki lopással gyanúsítja, majd egy csodás napot töltenek kettesben, és beleszeretnek egymásba. A palotaőrség azonban rájuk talál, Aladdint parancsra elfogják, Jázmint pedig visszaviszik a palotába.

Jafar öreg rabnak álcázva magát bejut a várbörtönbe, és megfűzi Aladdint, hogy tartson vele a Csodák Barlangjába, ahol, hogyha segít neki megszerezni a csodalámpát, annyi kincset talál magának, amiről még csak nem is álmodott. Aladdin némi vonakodás után belemegy a dologba. A Csodák Barlangjában, rá is talál a kissé ütött-kopott lámpásra, és egy varázslatos repülő szőnyegre is, azonban Abu megérinti a “tiltott kincset”, amitől a barlang beomlani készül. Aladdin a repülő szőnyegen feljut felszínre, ahol Jafar elveszi tőle a lámpát, és a fiú megölésére készül, de Abu megmenti őt, és még a lámpát is visszaszerzi, majd mindketten visszazuhannak a barlang mélyére, ami betemeti őket.

Aladdin a barlangban rekedve, kíváncsiságból megdörzsöli a lámpást, amiből kisvártatva előbújik a csodaszellem, az alakváltoztató, és mókamester Dzsini, akinek kötelessége új gazdája három kívánságát teljesíteni. Aladdin trükkel ráveszi a dzsinnt, hogy vigye ki őket a barlangból, rájátszva, hogy így nem használ fel egy kívánságot. Eszébe jut Jázmin hercegnő, akivel a piactéren ismerkedett meg, így, hogy legyen esélye elnyerni a kegyeit, azt kívánja a dzsinntől, hogy legyen belőle igazi herceg. Aladdin rövidesen Ali Ababwa hercegként vonul be Agrabába, de Jázminnak az ifjú nem nyeri el a tetszését, azt gondolván, ő is csak egy újabb fennhéjázó alak, aki a kezére pályázik. Aladdin, bizonyításképp, csodás kirándulásra viszi Jázmint a repülő szőnyegen, ahol a lány rájön, hogy a herceg ugyanaz a fiú, akivel korábban megismerkedett, Aladdin azonban azt hazudja, hogy ő mindig is herceg volt, csak épp álruhában. Jafar hamarosan rájön, hogy Ali Ababwa valójában Aladdin, és, hogy az ő birtokában van a csodalámpa. Parancsára, a palotaőrök elfogják Aladdint, és a folyóba dobják, Dzsini azonban egy kívánság erejével megmenti a fiút. Bevallja, hogy nagyon megkedvelte őt, és a barátjává fogadja.

Jafar végül megszerzi a lámpát beszélő papagája, Jágó segítségével, és mérhetetlen, önző kívánságaival hamarosan átveszi az uralmat a birodalom fölött. Jázmin előtt kimutatja Aladdin valódi kilétét, majd varázslattal a sarkvidékekre száműzi a fiút, a szultánt és a hercegnőt pedig rabszolgájává teszi. Aladdin azonban a repülő szőnyegen visszatér Agrabába, ahol szemtől-szemben megküzd Jafar-ral. A varázsló mágia segítségével hajszálra van attól, hogy elvegye a fiú életét, aki azonban az eszét használja, fegyverként; azt sugallja Jafar felé, hogy a dzsinn sokkal hatalmasabb erejű nála, így a mértéktelen Jafar, ekkor saját magát kívánja dzsinné, hogy még nagyobb erőre tegyen szert, ám kisvártatva, Aladdin számításaihoz híven, egy lámpa foglya lesz, mert egy dzsinn nem rendelkezhet szabad hatalommal (ahogy Dzsini korábban közölte Aladdinnel a film során). A lámpába zárt Jafar, Jágóval együtt a kincses barlang mélyére kerül.

Aladdin bocsánatát fejezi ki Jázminnak, amiért hazudott, aki megbocsát neki, a szultán pedig kijelenti, hogy a hercegnő mostantól, ahhoz mehet feleségül, akihez akar, így Jázmin Aladdint választja hitveséül. A harmadik kívánságával, Aladdin szabaddá kívánja Dzsinit, aki mindig is erről álmodott, majd sok boldogságot kívánva az ifjú párnak, hatalmas világ körüli útra indul…

Az utolsó jelenetben, Aladdin és Jázmin a szőnyegen közösen felrepül a csillagos égboltra, ezzel megkezdvén új életüket, miközben Dzsini a hold képében őrködik felettük.

 

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, Disney játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

További információk
Kinek ajánljuk

Lányok

Korosztály

Gyártó

Vélemények

Garanciális feltételekÁSZF 6.pont

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. A garanciavállalási idő minden esetben fel van tűntvetve a terméklapon.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kiegészítők (akkumulátor, töltő)

Kiegészítőkre (akkumulátor, töltő) 6 hónap gyártói garancia vonatkozik, kivéve, ha a gyártó másképp nem rendelkezik.

Kopó és forgó alkatrészek

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Szállítási módok

Személyes átvétel előzetes online rendelés után lehetséges, hétköznap 8:30 és 10:30 között. Irodánk címe: 1211. Bp, Varrógépgyár utca 8 (Csepel Művek Központi Irodaház)

- GLS futárszolgálat szállítja házhoz hétköznapokon 9 és 17 óra között,
- GLS csomagpontokon veheted fel a csomagot a megadott nyitvatartási időben,
- FOXPOST csomagautomatába, a nap 24 órájában bármikor felvehető a csomag.

A kiszállításról a futárszolgálat értesítőt küld emailben vagy telefonon. A csomagok feladása raktáron lévő termékek esetében legkésőbb másnap történik, így a kiszállítási idő kb. 1-2 nap.


Személyes adataid az adatvédelmi irányelveinkben leírtak alapján biztonságosan kezeljük, csak az ott szereplő futárszolgálatoknak adjuk át.

GLS házhozszállítás díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1499 Ft
15000 Ft felettingyenes
GLS csomagpont díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1299 Ft
15000 Ft felettingyenes
FoxPost csomagautomata díja
Szállítási osztály (0-25kg)Szállítási díj
0-14999 Ft-ig799 Ft
15000 Ft felettingyenes

Fizetési módok

A webáruházunkban megtalálható termékeinket változatos módon tudod fizetni, utánvételes fizetéssel, banki utalással, vagy biztonságos kártyás fizetéssel tudod teljesíteni.

Elkötelezett híve vagyunk az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért elsődlegesen bankkártyás fizetést biztosítunk kedves vásárlóinknak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Bankkártyás fizetés online

Kiemelt online fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Barion, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Magyarországon (a Simple mellett), emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Már 93 éve kulcsszereplő (magyar és európai piacon) levő Magyar Nemzeti Bank engedélyezett. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. Az Barion is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Bankkártyás fizetés személyesen

Ha személyesen szeretnéd átvenni rendelésed, készpénzt sajnos nem tudunk elfogadni, csak bankkártyát. Ebben nagy segítségünkre van a SumUp bankkártyás fizetési megoldása, mely biztonságos (a fizetéskor a helyadataid is elküldi neked) és rendkívül kényelmes.

Banki előreutalás

A vételárat banki átutalással is fizetheted, céges vásárló esetén díjbekérőt is ki tudunk állítani. Számlázáshoz a Billingo rendszerét használjuk, a számlákat nyomtatott és elektronikus úton is eljuttatjuk a vevőknek. Utalásnál megjegyzésként kérünk tüntesd fel a rendelés azonosítóját és/vagy a számla számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, a rendelés állapotáról minden esetben email értesítést küldünk. Az adminisztráció 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Fizetés utánvéttel

A megrendelt termékeket a GLS futárnál és a Pick-Pack Pontokon is ki tudod fizetni átvételkor. Ez utóbbinál bankkártyával is fizethetsz. A plusz adminisztrációs feladatok és idő miatt a rendelés összekészítése kicsit tovább tart.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}