Disney Hercegnők – Merida, a bátor figura – Lepin

Disney Hercegnők – Merida, a bátor figura, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Sluban kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.
doboz nélkül


Tovább a teljes leíráshoz...

599 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

Szállítási díjak már 799 Ft-tól
 Ingyen házhozszállítás 15.000 Ft felett


Disney Hercegnők – Merida, a bátor figura – Lepin
Leírás

Disney Hercegnők – Merida, a bátor figura – Lepin

 

Merida, a bátor

Merida hercegnő, a hatalmas skót felföldeken Dunbroch birodalmában él, a királyi család elsőszülött gyermekeként. Nap mint nap magán- és illemtanórákban részesül anyja, Elinor királyné jóvoltából, hogy megtanulja, hogyan viselkedik és cselekszik egy igazi hercegnő, aki egy nap méltó utódként foglalhatja el a trónt. Merida azonban jobban szeret szabadon barangolni a felföld varázslatos tájain, ahol gyakorolhatja az íjászat művészetét, vagy kardpárbajt vívni apjával, a hős Fergus királlyal, aki arról mesél, hogyan veszítette el egyik lábát, egy óriási démonikus medve, Mor’duval való csatározás során. Amikor egy nap Elinor bejelenti, hogy a királyságba három nagy klán érkezik, hogy az elsőszülöttjeik elnyerjék a hercegnő kezét, Merida nem törődik bele, hogy akarata ellenére házasságba kényszerítsék. Elinor megpróbálja jobb belátásra téríteni a lányát, ám ezen szándéka nem jár eredménnyel, még akkor sem, mikor elmesél egy történet egy ősi királyságról, mely uralkodójának legidősebb fia háborúba és pusztulásba taszította a birodalmat, azáltal, hogy a saját önző érdekei szerint cselekedett.

Megérkeznek a klánok, Macintosh, MacGuffin és Dingwall, kiknek elsőszülött fiainak a Felföldi Játékokon kell megmérkőzniük a hercegnő kezéért íjászatban, mivel Merida ezt választotta. Miután majdnem minden kérő kudarcot vall, Merida bejelenti, hogy a Dunbroch klán elsőszülöttjeként a saját kezéért verseng, s mindhárom kérőt megszégyenítve hibázás nélkül lövi be a nyilat a céltáblába. Elinor felháborodik a lánya viselkedésén, s szörnyű vitába kerülnek egymással, melynek során Merida elszakítja a királyi család fali szőttesét, Elinor pedig tűzre veti a lánya íját. A megbántott Merida sírva fakad és elrohan a kastélyból.

Merida szomorúan lóhátra pattan, és elvágtat az erdőbe, ahol lidércfényekkel találkozik, amik egy utat jeleznek, és elvezetik egy erdei kunyhóhoz, amiben egy idős boszorkány él, aki fafaragóként tevékenykedik. Merida fizetség jegyében alkut ajánl neki: minden faragványát megveszi, cserébe egy varázslatért, amely megváltoztatná az anyját. A boszorkány elfogadja az ajánlatot és készít Meridának egy mágikus süteményt, melyet Merida oda is ad az anyjának, aki már az első harapás után rosszul lesz, és végül átváltozik egy nagy fekete medvévé. Három kisöccse segítségével Meridának és Elinornak sikerül észrevétlenül kiszöknie a várból, majd visszasietnek a boszorkány kunyhójához, ami akkora már kihalt, csupán egy üzenetet találnak, amit a banya hagyott hátra Meridának; a varázslat a második napfelkelte után állandósul, annak megtöréséhez pedig egy rejtvény megfejtése szükséges: „szője a szeretetet szavakba”.

Másnap Elinor Merida segítségével próbál boldogulni újdonsült bőrében, megtanulja, hogyan is kell a mancsaival halat fogni. Anya és lánya nagyon jól érzik magukat, ám Elinor időnként elveszti az öntudatát és úgy viselkedik, mint egy igazi medve. Rövidesen újra találkoznak a lidércfényekkel, amik elvezetik őket egy régi vár romjaihoz, ahol egykor az a királyság állt, melyről a legendák szólnak. Merida rájön, hogy a korábban az anyjától hallott legenda valóban igaz és megtörtént; a legidősebb herceg nem más, mint Mor’du, a medveszörny, aki szintén járt a boszorkánynál, így változott át medvévé és mindörökre az is maradt. Ezen felismerés alapján Merida rájön, mit kell tennie, hogy anyja visszaváltozzon emberré: össze kell varrnia a fali szőttest, amit korábban kettészakított.Merida, a bátor

Visszatérve a palotába Meridának a szavaival és anyja közreműködésével sikerül kibékítenie a hadban álló klánokat, és kijelenti, hogy a fiatalok számára lehetővé kell tenni, hogy szabad akaratuk szerint házasodjanak, amivel mindenki egyet is ért. Ezek után megpróbálja észrevételül elrejteni Elinort a várban, aki ekkor újra öntudtán kívül medveként kezd barangolni. Mikor Fergus rátalál a medvére, értelemszerűen rátámad, ám Elinor medveként súlyosan megsebesíti férjét, s mikor erre ráeszmél, kétségbeesetten elmenekül. Fergus hajtóvadászatot indít a medve megölésére, mit sem tudván arról ki ő. Merida időközeben összeölti a fali szőttest, és medvebocsokká változott kisöcséivel, (akik szintén ettek a süteményből) a hajtók után indul, s az utolsó pillanatban sikerül megállítania apját, mielőtt végezne a foglyul ejtett Elinorral. Az események hevében Mor’du is felbukkan, és arra készül, hogy megölje Meridát, de Elinor felülkerekedik a fenevadon, és sikerül őt egy sziklához löknie, amely rázuhan és végez vele. A halott medvetestből felemelkedik a herceg szelleme, aki immáron lidércfényként folytatja tovább életét.

Napfelkeltekor Merida ráteríti Elinorra a megjavított fali szőttest, ám nem történik semmi. Mikor azonban Merida, könnyek között elmondja anyjának az érzéseit, ami a boszorkány rejtvényének igazi mibenléte, Elinor ismét emberi alakját ölti magára, csak úgy, mint Merida kisöccsei, így a család újra egyesül.

A királyi család a nagy klánokat búcsúztatja, akik hajóúton, mind hazatérnek saját földjükre, Merida és Elinor pedig közösen lovagolnak, mely által még jobban megerősödik viszonyuk.

 

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, Disney játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

További információk
Kinek ajánljuk

Lányok

Korosztály

Gyártó

Vélemények

Garanciális feltételekÁSZF 6.pont

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. A garanciavállalási idő minden esetben fel van tűntvetve a terméklapon.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kiegészítők (akkumulátor, töltő)

Kiegészítőkre (akkumulátor, töltő) 6 hónap gyártói garancia vonatkozik, kivéve, ha a gyártó másképp nem rendelkezik.

Kopó és forgó alkatrészek

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Szállítási módok

Személyes átvétel előzetes online rendelés után lehetséges, hétköznap 8:30 és 10:30 között. Irodánk címe: 1211. Bp, Varrógépgyár utca 8 (Csepel Művek Központi Irodaház)

- GLS futárszolgálat szállítja házhoz hétköznapokon 9 és 17 óra között,
- GLS csomagpontokon veheted fel a csomagot a megadott nyitvatartási időben,
- FOXPOST csomagautomatába, a nap 24 órájában bármikor felvehető a csomag.

A kiszállításról a futárszolgálat értesítőt küld emailben vagy telefonon. A csomagok feladása raktáron lévő termékek esetében legkésőbb másnap történik, így a kiszállítási idő kb. 1-2 nap.


Személyes adataid az adatvédelmi irányelveinkben leírtak alapján biztonságosan kezeljük, csak az ott szereplő futárszolgálatoknak adjuk át.

GLS házhozszállítás díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1499 Ft
15000 Ft felettingyenes
GLS csomagpont díja

Megrendelt áru összértéke
Szállítási díj
0-14999 Ft-ig1299 Ft
15000 Ft felettingyenes
FoxPost csomagautomata díja
Szállítási osztály (0-25kg)Szállítási díj
0-14999 Ft-ig799 Ft
15000 Ft felettingyenes

Fizetési módok

A webáruházunkban megtalálható termékeinket változatos módon tudod fizetni, utánvételes fizetéssel, banki utalással, vagy biztonságos kártyás fizetéssel tudod teljesíteni.

Elkötelezett híve vagyunk az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért elsődlegesen bankkártyás fizetést biztosítunk kedves vásárlóinknak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Bankkártyás fizetés online

Kiemelt online fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Barion, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Magyarországon (a Simple mellett), emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Már 93 éve kulcsszereplő (magyar és európai piacon) levő Magyar Nemzeti Bank engedélyezett. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. Az Barion is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Bankkártyás fizetés személyesen

Ha személyesen szeretnéd átvenni rendelésed, készpénzt sajnos nem tudunk elfogadni, csak bankkártyát. Ebben nagy segítségünkre van a SumUp bankkártyás fizetési megoldása, mely biztonságos (a fizetéskor a helyadataid is elküldi neked) és rendkívül kényelmes.

Banki előreutalás

A vételárat banki átutalással is fizetheted, céges vásárló esetén díjbekérőt is ki tudunk állítani. Számlázáshoz a Billingo rendszerét használjuk, a számlákat nyomtatott és elektronikus úton is eljuttatjuk a vevőknek. Utalásnál megjegyzésként kérünk tüntesd fel a rendelés azonosítóját és/vagy a számla számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, a rendelés állapotáról minden esetben email értesítést küldünk. Az adminisztráció 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Fizetés utánvéttel

A megrendelt termékeket a GLS futárnál és a Pick-Pack Pontokon is ki tudod fizetni átvételkor. Ez utóbbinál bankkártyával is fizethetsz. A plusz adminisztrációs feladatok és idő miatt a rendelés összekészítése kicsit tovább tart.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}