Minion Dave minions mini építőkocka készlet 260 darabos

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

1.299 Ft

Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat.

Elfogyott

TOVÁBBI VÁLTOZATOK, KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Elfogyott

Minion Dave minions mini építőkocka készlet 260 darabos – LOZ.9161Minion Dave minions mini építőkocka készlet 260 darabos - LOZ.9161

Kétszemű, jól fésült Minion.

Egyike az okos, vicces, szeretetre méltó minionoknak. Stuarttal együtt nagyon közel áll Gruhoz, hisz a megmentésére sietnek. Szereti a videó-játékokat, imádja a fagyit.

Nézd meg Dave egyik jelenetét:

260 darabos Minions mini építőkészlet.

A Minionok

(ejtsd: minyon) a Gru (eredeti cím: Despicable Me) animációs film karakterei. Maga a minion angol nyelvű kifejezés, mely szó szerint szolgát, kegyencet jelent, azaz olyan lény, akinek feltétlenül szolgálnia kell a mesterét. Megalkotójuk Eric Guillon. A filmekben a minionok hangját Pierre Coffin és Chris Renaud kölcsönzi.

Történetük

A Sergio Pablos írta eredeti történetben a minionok először orkszerű lények voltak, de az alkotói folyamat során egyre kisebbek lettek. A minionokat azért alkották meg, hogy szimpatikusabbá tegyék Gru karakterét, és Pierre Coffin rendező szerint ennek legkönnyebb módja az volt, hogy csetlő-botló szolgákat kapott.

Jellemzőik

A minionok kicsi, sárga, kerekded, kapszula formájú lények. Változóan lehetnek egy- vagy kétszeműek. Általában kék munkásnadrágot viselnek, fekete cipővel és kesztyűvel, valamint munkavédelmi szemüveget. Néhány miniont a második filmre újraterveztek, és némelyik részletesebb kidolgozást kapott.

Pár százan vannak, holott a kinézetüknek csak 48 lehetséges variációját ismerjük. Mindegyikük saját angol névvel rendelkezik, ám egy név többször is előfordulhat. Beszédnyelvük ismeretlen, de felismerhetők számos idegen nyelv kifejezései, például angol „banana”, „potato”, a spanyol „la boda” vagy a koreai számok („hana, tul, szet”).

Személyiségük kissé gyermeteg, értetlen, de egyben rendelkeznek a gyermeki ártatlansággal is. Kevés önkontrollal rendelkeznek, a legkisebb dolgok meg tudják őket nevettetni, ugyanakkor hamar ki is jönnek a sodrukból, ha valami idegesíti őket. Őszinte rajongással szeretik a főnöküket, Grut, aki a legtöbb ismert gonosztevővel ellentétben megbecsüli a munkájukat, és mindegyiküket névről ismeri.

A minionok különleges képességekkel is rendelkeznek, például, ha megtörnek és felráznak egyet az fényrúdként világít a sötétben, vagy akármeddig kibírják oxigén nélkül. Imádják az édességeket és a gyümölcsöt, legfőképp a banánt és almát.

A humoruk gyermeteg, és ebből adódóan mókásnak találnak mindent, aminek bármilyen köze van a fenékhez. Szívesen játszanak együtt Margóval, Edittel és Agnesszel. Nem szeretik a megválaszolatlan kérdéseket, illetve ha elbizonytalanodnak.

A Minion-mánia

Maguk az alkotók sem számoltak vele eredetileg, de a minionok körül igen hamar kultusz alakult ki, az ennek megfelelő franchise-termékekkel. Számos játék is alapul a minionokra.

Forrás: wikipédia

Mára már az egyik legkedveltebb figurák lettek így nem tartható véletlennek, hogy külön film készült a történetükről, ami valószínűleg ismét hatalmas bevételt hoz majd és még nagyobb mániát alakít ki!

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

 

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

 

Gyártó

Minion Dave minions mini építőkocka készlet 260 darabos termékről 1 értékelés

5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Avatar

    Huszár Dóra (megerősített tulajdonos)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Cuki

    Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Forgalmazott márkáink

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}