Minion Dave XL minions mini építőkocka készlet 520 darabos

2.899 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

520 darabos Minions Dave XL mini építőkészlet. Egyike az okos, vicces, szeretetre méltó minionoknak.

Tovább a teljes leíráshoz...

TOVÁBBI VÁLTOZATOK, HASONLÓ TERMÉKEK

Elfogyott
Értékelés: 5.00 / 5
1.299 Ft

Csak 1 maradt készleten

Elfogyott
Leírás

Minion Dave XL minions mini építőkocka készlet 5200 darabos – LOZ XL.9608Minion Dave minions mini építőkocka készlet 260 darabos - LOZ.9161

Kétszemű, jól fésült Minion.

Egyike az okos, vicces, szeretetre méltó minionoknak. Stuarttal együtt nagyon közel áll Gruhoz, hisz a megmentésére sietnek. Szereti a videó-játékokat, imádja a fagyit.

Nézd meg Dave egyik jelenetét:

520 darabos Minions mini építőkészlet.

A Minionok

(ejtsd: minyon) a Gru (eredeti cím: Despicable Me) animációs film karakterei. Maga a minion angol nyelvű kifejezés, mely szó szerint szolgát, kegyencet jelent, azaz olyan lény, akinek feltétlenül szolgálnia kell a mesterét. Megalkotójuk Eric Guillon. A filmekben a minionok hangját Pierre Coffin és Chris Renaud kölcsönzi.

Történetük

A Sergio Pablos írta eredeti történetben a minionok először orkszerű lények voltak, de az alkotói folyamat során egyre kisebbek lettek. A minionokat azért alkották meg, hogy szimpatikusabbá tegyék Gru karakterét, és Pierre Coffin rendező szerint ennek legkönnyebb módja az volt, hogy csetlő-botló szolgákat kapott.

Jellemzőik

A minionok kicsi, sárga, kerekded, kapszula formájú lények. Változóan lehetnek egy- vagy kétszeműek. Általában kék munkásnadrágot viselnek, fekete cipővel és kesztyűvel, valamint munkavédelmi szemüveget. Néhány miniont a második filmre újraterveztek, és némelyik részletesebb kidolgozást kapott.

Pár százan vannak, holott a kinézetüknek csak 48 lehetséges variációját ismerjük. Mindegyikük saját angol névvel rendelkezik, ám egy név többször is előfordulhat. Beszédnyelvük ismeretlen, de felismerhetők számos idegen nyelv kifejezései, például angol „banana”, „potato”, a spanyol „la boda” vagy a koreai számok („hana, tul, szet”).

Személyiségük kissé gyermeteg, értetlen, de egyben rendelkeznek a gyermeki ártatlansággal is. Kevés önkontrollal rendelkeznek, a legkisebb dolgok meg tudják őket nevettetni, ugyanakkor hamar ki is jönnek a sodrukból, ha valami idegesíti őket. Őszinte rajongással szeretik a főnöküket, Grut, aki a legtöbb ismert gonosztevővel ellentétben megbecsüli a munkájukat, és mindegyiküket névről ismeri.

A minionok különleges képességekkel is rendelkeznek, például, ha megtörnek és felráznak egyet az fényrúdként világít a sötétben, vagy akármeddig kibírják oxigén nélkül. Imádják az édességeket és a gyümölcsöt, legfőképp a banánt és almát.

A humoruk gyermeteg, és ebből adódóan mókásnak találnak mindent, aminek bármilyen köze van a fenékhez. Szívesen játszanak együtt Margóval, Edittel és Agnesszel. Nem szeretik a megválaszolatlan kérdéseket, illetve ha elbizonytalanodnak.

A Minion-mánia

Maguk az alkotók sem számoltak vele eredetileg, de a minionok körül igen hamar kultusz alakult ki, az ennek megfelelő franchise-termékekkel. Számos játék is alapul a minionokra.

Forrás: wikipédia

Mára már az egyik legkedveltebb figurák lettek így nem tartható véletlennek, hogy külön film készült a történetükről, ami valószínűleg ismét hatalmas bevételt hoz majd és még nagyobb mániát alakít ki!

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

 

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

 

További információk
Gyártó

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Minion Dave XL minions mini építőkocka készlet 520 darabos” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}