MODSTER Mini Blizzard Pro drón HD WiFi kamerás

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

31.900 Ft

(2 vásárlói értékelés)

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

 • Mini Blizzard Pro gesztusvezérlés és tárgykövetés
 • Akár 15 perc repülési idő
 • HD WIFI FPV kamera

Bővebb leírás >>

EAN kód: 4260752712224 Cikkszám: MD11501 Kategóriák: , Gyártó:

Nincs raktáron

Zsolt Mészáros
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Bìrja a gyűrődèst. Kivàlò kezdő dron. Könnyen el lehet vele sajàtìtani az alapokat. A kisebb ütközèseket, zuhanàsokat is mèltòsàggal viseli. Masszìv, jò anyagbòl kèszült. A lebegèse szèlcsendben stabil, az irànyìthatòsàga egyszerű, gyorsan reagàl. A jàtèkidőt, a leìrtak szerint bìrja, èrdemes 2-3 plussz aksi, mert repül vele az idő is. Kezdőknek 25-30 mèter sugarù körben, 2-10 mèter magassàgig javaslom. ( Ez nem kevès, ha valaki most kezd reptetni) Az àràhoz mèrten szerintem, kimagaslòan jò gèp

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

2 hét telt el

Leírás

MODSTER Mini Blizzard Pro drón

MODSTER Mini Blizzard Pro – Az új drón!

A népszerű Mini Blizzard továbbfejlesztése.

A MODSTER Mini Blizzard Pro drón egy kiváló választás lehet mindazoknak, akik kezdőként szeretnének belemerülni a drónok világába. Ez a kompakt és könnyű drón számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik. Ezek segítenek a sikeres repülésben és a felhasználóbarát kezelésben.

Először is, érdemes megemlíteni a Mini Blizzard Pro könnyűségét és hordozhatóságát. A kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Így ideális választás utazáshoz vagy szabadban való repüléshez.

A drón egy stabil és könnyen kezelhető repülési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos irányítást és a stabil repülést. Ez különösen fontos kezdők számára, akik még nem rendelkeznek túl sok tapasztalattal a drónok repülésében. A beépített giroszkóp segít megőrizni a drón stabilitását, még szélesebb körű manőverezés közben is.

A Mini Blizzard Pro drón számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a repülést és növelik a felhasználó élményét.
Rendelkezik egy beépített HD kamerával, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású felvételek készítését a levegőből. Ez ideális lehet azoknak, akik szeretnék megörökíteni a repülés élményét vagy akár látványos tájképeket készíteni.

Emellett a drón rendelkezik egy távirányítóval, amely intuitív és könnyen kezelhető. Ez lehetővé teszi a pontos irányítást és a zökkenőmentes repülést, még kezdők számára is.

A karosszéria egy versenyautóhoz hasonlít:
Alacsony súly, valamint kiváló minőségű anyagok, amelyek ellenállnak a kemény repülési manővereknek és a rendkívüli igénybevételnek.

Az ikerlapátos légcsavarok pillanatok alatt nagy végsebességre gyorsítják fel a modellt. Ennek ellenére a drón még így is mesés, körülbelül 15 perces repülési idővel rendelkezik!

A repülés még soha nem volt ilyen egyszerű!

A lefelé néző kiegészítő kamera érzékeli a talajszerkezetet. Az intelligens vezérlőelektronika garantálja a stabil lebegést, sodródás nélkül. Barométer vezérlésű, a helikopter automatikusan tartja a magasságát!

Az integrált fel- és leszállási funkció gyerekjátékká teszi a modell fel- és leszállását egy gombnyomással.

A videók és fényképek az alkalmazáson keresztül egyszerűen menthetők okostelefonra. Az élőképek azonnal átvitelre kerülnek az okostelefonra.

Jellemzők

– Automatikus fel-/leszállás
– Gesztusvezérlés
– Tárgykövetés
– Automatikus magasságszabályozás
– 15 perc repülési idő
– HD Wifi FPV kamera
– Vezérelhető APP-vel vagy kontrollerrel

Műszaki adatok:

– Repülési idő: akár 15 perc
– Hossz: 190 mm
– Szélesség: 190 mm
– Átlós motortávolság: 230 mm
– Magasság: 100 mm

Szállítási terjedelem:

– Mini Blizzard Pro
– Kamera WiFi átvitellel
– Rotorvédők
– 2,4 GHz-es távirányító (+integrált okostelefon tartó)
– LiPo meghajtó akkumulátor
– USB töltő
– Használati utasítás

További információk
Tömeg 700 g
Márka

Akkumulátor típus

Li-Polymer

Üzemidő

Motor

Kefés (Brushed)

Árukereső - Kategória

Műszaki cikk > Drón

Árukereső - Típus

Drón

Csomag tartalma

1 db Akkumulátor, 1 db Akkumulátor töltő, 1db Távirányító

Darabszám/szett

1

Funkciók

, , ,

Kötelező jótállás (hónap)

12

GPS

Nem

Használat

Hatótáv

Irányítás

Mobilalkalmazás, Távirányítós

Kamera

Cellák

1S

Feszültség

3.7V

Kapacitás (mAh)

Vélemények (2)

MODSTER Mini Blizzard Pro drón HD WiFi kamerás termékről 2 értékelés

5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 a 2 értékelésből
 1. Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Bìrja a gyűrődèst. Kivàlò kezdő dron. Könnyen el lehet vele sajàtìtani az alapokat. A kisebb ütközèseket, zuhanàsokat is mèltòsàggal viseli. Masszìv, jò anyagbòl kèszült. A lebegèse szèlcsendben stabil, az irànyìthatòsàga egyszerű, gyorsan reagàl. A jàtèkidőt, a leìrtak szerint bìrja, èrdemes 2-3 plussz aksi, mert repül vele az idő is. Kezdőknek 25-30 mèter sugarù körben, 2-10 mèter magassàgig javaslom. ( Ez nem kevès, ha valaki most kezd reptetni) Az àràhoz mèrten szerintem, kimagaslòan jò gèp

  (0) (0)
 2. Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Király

  (0) (0)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Elvetés

Pótalkatrészek
KépCikkszámNévÁrKészlet
MODSTER Mini Blizzard Pro LiPo akkumulátor 3.7V 1000mAh
MD11523MODSTER Mini Blizzard Pro LiPo akkumulátor 3.7V 1000mAh6.190 Ft

Készleten

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
MODSTER Mini Blizzard Pro RTF drón
MODSTER Mini Blizzard Pro drón HD WiFi kamerás

Nincs raktáron