Super Heroes – Iron Hero Mark 4 – Vas hős gyűjthető minifigura

899 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

Super Heroes – Iron Hero Mark 4 – Vas hős gyűjthető minifigura, mérete azonos a LEGO, Enlightment és Shen Yuan kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.

Tovább a teljes leíráshoz...

TOVÁBBI VÁLTOZATOK, HASONLÓ TERMÉKEK

Elfogyott
Elfogyott

Super Heroes – Iron Hero Mark 4 – Vas hős gyűjthető minifigura (nem licenszelt termék) – Decool

Iron Hero Mark 4 figura. Gyűjthető kártyával, képregénnyel.

Super Heroes – Iron Hero Mark 4 – Vas hős gyűjthető minifigura

Vasember 3Super Heroes - Iron Hero Mark 4 - Vas hős gyűjthető minifigura

1999 szilvesztere, Bern, Svájc. Tony Stark épp végzett az előadásával, de annyira részeg, hogy csak a gyönyörű feltalálóra, Maya Hansenre szeretne a továbbiakban mély benyomást tenni – nem kíváncsi sem Jinsenre, a gulmirai tudósra, sem pedig Aldrich Killian-re, aki együtt akar dolgozni a csodagyerekkel. Maya akkoriban egy olyan szeren dolgozott, amely képes regenerálni az élő szöveteket – de a sikeres regenerálás után az anyagok mindig túlhevültek és felrobbantak. Tony Stark felír valamit egy poháralátétre, ami közelebb viszi Mayát a megoldáshoz, de az ő megoldása sem tökéletes.

Napjainkban Amerikát terrorcselekmények rázzák meg

Napjainkban Amerikát terrorcselekmények rázzák meg. Az öngyilkos robbantásokat egy rejtélyes terrorista, a „Mandarin” vállalja magára, aki élő egyenes adásban akarja megleckéztetni az amerikai elnököt. Eközben Tony Starkot a Bosszúállók között eltöltött időszak gyötri; folyamatos rémálmai és időnként pánikrohamai vannak, amit azzal kompenzál, hogy éjjel-nappal a páncéljai fejlesztésével foglalkozik, valamint a Stark Industries-nál felbukkan az AIM nevű cég vezetője, Aldrich Killian, aki korábban Tonyhoz hasonlóan Pepper Potts kezére pályázott.

Happy Hogan

Happy Hogan, Tony Stark korábbi testőre, a Stark Industries biztonsági vezetője felettébb gyanúsnak találja Killian embereit, azonban mielőtt célhoz érne, egy ember szó szerint felrobban, és Happy kórházba kerül.

A kórház előtt várakozó újságírók kérdései miatt Tony ideges lesz, és miután nyilvánosan párbajra hívja a Mandarint, és megadja neki a malibui lakása címét, elviharzik a helyről. Másnap megkeresi őt Maya Hansen, de mielőtt elmondhatná, miért jött, rakétatámadás éri Stark házát. Ezek után Tony Stark minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerül: egy isten háta mögött helyre kerül, a páncélja az energiaveszteség miatt nem megbízható, a barátnőjét elrabolták, őt magát pedig mindenki halottnak hiszi. Ráadásul amellett, hogy szembe kell néznie a múltjával – mind a Vasember-időszak kihatásaival, mind a korábbi vétkei következményeivel – az ellenfelei minden eddiginél sebezhetetlenebb és könyörtelenebb katonák, akik egyszerre akarják gyakorolni a terror, az amerikai elnök és a Vasember hatalmát… az utolsó nagy csatában egy kérdés maradt: vajon mire megy egy rendkívül tehetséges kölyökkel és barátjával, a Vashazafi James Rhodes ezredessel az oldalán a világ valaha látott legzseniálisabb és egyben legveszélyesebb terroristái ellen a Vasember?

Iron Hero Mark 4

Nem licenszelt, nem az eredeti LEGO, Star Wars vagy Disney játék.

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tulajdonságok

A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

FACEBOOK OLDALUNK

Kinek ajánljuk

Fiúk

Korosztály

6 éves kortól

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Super Heroes – Iron Hero Mark 4 – Vas hős gyűjthető minifigura” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Neked ajáljuk ezeket a termékeket

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}