Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal

1.420 Ft

Elfogyott

Értsítsen, ha a termék újra elérhető.

130 darabos építő készlet, 2 tűzoltó figurával, a kockák mérete azonos a LEGO, DECOOL, Sluban és Xiaomingxing kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük.

Tovább a teljes leíráshoz...

TOVÁBBI VÁLTOZATOK, HASONLÓ TERMÉKEK

Elfogyott
Elfogyott
Leírás

Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal – Enlighten no.901

Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal – 62 darabos építő készlet, egy tűzoltó figurával, a kockák mérete azonos a LEGO, DECOOL, Sluban és Xiaomingxing kockákéval, így összeszerelhető és bővíthető velük. Az egyrészes létrával szerelt tűzoltó autó a kisebb tüzeket tudja eloltani. Nagyobb tüzekhez a háromrészes létrával szerelt tűzoltó autó, vagy távoliakhoz a vizi mentő csapat ajánlott.

Az Enlighten minőségi kockái segítenek gyermeke fantáziáját és készségeit erősíteni. Többféle témát ölelnek fel sorozataik, rendőrség, tűzoltőság, űrutazás, katonaság, tengeralatti utazás, kincsvadászat, lovagi kor.

Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal

Az építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőkockák ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.

A játék használata 6 éves kor felett ajánlott.

Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal – A Fire Rescue sorozat tagja

Tűzoltó autó háromrészes létrával

Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappalTűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal

 

 

Tulajdonságok

Nettó súly: 85g
A kockák anyaga: nem toxikus műanyag
45℃ -os szappanos vízzel mosható

FIGYELEM!

Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. Fulladás veszélye is fennáll, mivel a kis részek lenyelhetők vagy belélegezhetők.

Facebook oldalunk

További információk
Tömeg0.2 g
Méretek14 × 9.5 × 4.5 cm
Gyártó

Korosztály

6 éves kortól

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tűzoltó karbantartó jármű tűzcsappal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}