Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

15.000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

A Turbo Pro Wheelie Cycle teljesen menetkész, van hozzá AA elem távirányítóhoz és egy 9,6 V-os újratölthető akkumulátor kerékpárhoz.

Bővebb leírás >>

EAN kód: 027084649987 Cikkszám: M9636 Kategória: Címke: Gyártó:

  Már nem rendelhető

  Hedvig Reisinger
  Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
  5/5

  Szuper jó

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

  2 év telt el

  Leírás

  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle

  Maga a kerékpár elég reálisan néz ki a motorossal és mindennel együtt. Ami igazán új ebben az egyben, az a vezérlő, amely kormányra hasonlít!

  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor

  A gyorsításhoz el kell csavarni a megfelelő markolatot, mint egy igazi kerékpáron. Mindkét kar a rúd mögött a fék. A kormányzáshoz jobba vagy balra kell dönteni a kormányt.

  Felkészülés a vezetésre

  A Turbo Pro Wheelie Cycle teljesen menetkész, van hozzá AA elem távirányítóhoz és egy 9,6 V-os újratölthető akkumulátor kerékpárhoz, plusz természetesen egy fali töltő. Az akku csomag egyedi méretű, csak gyári pakk tehető bele.

  Vezetés

  Simán gyorsul és jó a végsebessége, a kanyarokban pedig úgy dől, mint egy igazi motorkerékpár. A kanyarodás kis gyakorlást igényel, de gyorsan kitanulható. A giroszkópnak köszönhetően akár kúszásig is lassíthatsz, vagy egy kicsit az oldalára döntheted a kerékpárt, majd újra indulhatsz.

  De mi a helyzet a Wheelie Cycle „wheelie” részével? A vezérlőn van egy gomb, amelyet a bal hüvelykujjaddal nyomhatunk meg, és ettől a motorbicikli eleje egy igazán hangos kattanással egyenesen felpattan. A kerekek hatalmasak, az első kerék az ég felé mutat, és sima felületen hosszú távon is egykerekezhetsz. A hátsó sárvédőn található kis kerékkészlet lehetővé teszi a vezetést és nem borul hátra. Addig egykerekezis, amíg nem lassítasz le vagy nyomod a féket. Igazán remek szórakozás. Csak arra kell ügyelned, hogy egyenesen menj, amikor felpattan egykerékre, különben felborulhat.

  Míg a bal gomb az egykerekezés, a jobb hüvelykujjaddal a Turbó aktiválható a megnyomásával. A turbó bármikor aktiválható az extra sebesség érdekében. Nem okoz különösebben drámai különbséget, de észrevenni és meghallani.

  Leginkább aszfaltos útra ajánlott, mert a füves, homokos talajon könnyen kicsúszhat kanyarban. De ha ügyes vagy és gyakorolsz, nem okoz gondot ez sem.

  Következtetés

  Szokás szerint a Tyco egy szórakoztató és izgalmas RC motorkerékpárt gyártott. A Turbo Pro Wheelie Cycle egy abszolút szörnyeteg , és a kormányszerű vezérlő, bár némi megszokást igényel, egy nagyszerű koncepció, amelyet a gyerekek igazán szeretni fognak. Ha rengeteg sík útfelület áll rendelkezésére, a Turbo Pro Wheelie Cycle jó játékszere lesz egy fiatal motorrajongónak.

  Csomag tartalma:

  • Összeszerelt motorkerékpár
  • Vezérlő
  • 9,6 V-os akkumulátorcsomag
  • 2x AA elem a vezérlőhöz
  • Töltő
  • Utasítás
  • 2x tartalék oldalsó csúszótalpak

  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor

  További információk
  Márka

  Méretarány

  Korosztály

  8 éves kortól

  Akkumulátor típus

  NiCd

  Feszültség

  9.6V

  Vélemények (1)

  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor termékről 1 értékelés

  5,0
  1 vélemény alapján
  5 csillag
  100
  100%
  4 csillag
  0%
  3 csillag
  0%
  2 csillag
  0%
  1 csillag
  0%
  1-1 a 1 értékelésből
  1. Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

   Szuper jó

   (0) (0)

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  Elvetés

  Kérdések és válaszok (1)
  Sziasztok Segítséget szeretnék kérni Nekünk van egy ilyen motorunk Viszont a töltő eltűnt Tudnátok segíteni hogy vhonnan lehet e hozzá töltőt venni? Köszönöm szépen válaszotokat Beatrix Gendur kérdezte ekkor: 2023.04.25.

  Kedves Beatrix, bármelyik nimh/nicd töltő jó hozzá, amelyik tud 9.6V-ot illetve tamiya csatlakozó van rajta.
  Ilyen pl.: https://www.rcklub.eu/termek/absima-nc-1-nimh-alap-tolto-220v/

  Üdvözlettel,
  Szivós Tamás

  Szivós Tamás [RC-Klub] válaszolt ekkor: 2023.04.25. store manager
  (0) (0)

  Kérdezz

  Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

  Köszönjük kérdését!

  Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

  Hiba

  Warning

  Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

  Tudja a választ erre a kérdésre?

  Köszönjük válaszát!

  Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

  Hiba

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

  A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

  JÓTÁLLÁS

  Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

  Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

  Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

  Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

  Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

  Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

  Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

  A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
  A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
  Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

  KELLÉKSZAVATOSSÁG

  Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
  Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

  Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
  Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
  Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
  – a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
  – a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
  – a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
  Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

  Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
  Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

  Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
  Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

  Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
  A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

  TERMÉKSZAVATOSSÁG

  Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
  Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

  Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
  Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

  Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
  A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

  Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
  Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

  Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
  Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

  A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
  A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  – a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  – a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  – a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
  Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

  Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

  Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

  Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

  Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
  1290 Ft
  1-3 munkanap
  Fizetés: készpénz, bankkártya
  (átvevőpont függő)
  Biztosítás: 0 Ft
  Max súly: 5 kg
  GLS Csomagautomata / Csomagpont
  2490 Ft
  2-4 munkanap
  Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
  Biztosítás: 0 Ft
  Max súly: 5 kg
  GLS házhozszállítás
  2190 Ft
  2-3 munkanap
  Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
  Max súly: 20 kg
  Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
  1490 Ft
  A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
  2-5 munkanap
  Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
  Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
  Biztosítás: 0 Ft
  Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
  1990 Ft
  A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
  2-5 munkanap
  Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
  Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
  Biztosítás: 0 Ft
  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor
  Tyco RC Turbo Pro Wheelie Cycle Cross Motor

  Már nem rendelhető