YUNEEC Typhoon H Plus RS profi hexacopter

Profi

Az ST16S távirányítóval használva a 720p felbontású HD minőségű élőképet a teljes hatótávolságban képes fogadni, akár 1.6km távolságra is. A földi egységben egy 7″ kijelző méretű teljes értékű android operációs rendszerű gép dolgozik, mellyel minden funkció könnyedén elérhető.

Intel® RealSense™ Technology modullal a fedélzeten
2db 4S 5250mAh LiPo HV akkumulátor

Termékkód: YUNTYHPREU Kategóriák: , Gyártó:

Hibát találtál a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

609.900 Ft

Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat.

Ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel: 2019.09.30.
Házhozszállítás: 2019.10.01. és 2019.10.03. közt

Rendelhető

ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK
Elfogyott
Elfogyott
39.900 Ft

Elfogyott

Leírás

YUNEEC Typhoon H Plus RS

YUNEEC Typhoon H Plus profi hexacopterTökéletes képminőség megbízhatósággal és automata repülési üzemmódokkal kombinálva – minden fotós és videós álma! A Typhoon H Plus hexakopter fedélzetén egy 1″-os képszenzort tartalmazó kamera található, ami maximum 4K felbontásbanképes rögzíteni.
Az új PX4 alapú repülésirányító elektronika lehetővég teszi az automata követő, körberepülő vagy előre megadott útvonal berepülést!

A gép belsejében minden megváltozott az előd modellhez képest! Az új kábelezés optimális légáramrást tesz lehetővé, mellyel a korábbinál is jobb lett a gép belső hűtése!

A gép belsejében tallható igen érzékeny áramkörök még erősebben védve vannak külső elektormos zavarok ellen, így ez a hatrotoros PX4 vezérlős konfiguráció igen nagy megbízhatósággal üzemel!

Az elődmodell számos optimalizációja során született Typhoon H Plus modell egyike a ma kapható leghalkabb és leghatékonyabb hexakoptereknek. 25 perc repülésre képest normál időjárási viszonyok mellett.

A drónon található Yuneec C23 kamera egy 360° fokban – akár folyamatosan – körbefogogni képes gimbalra lett szerelve, ahogy az a H sorozat tagjainál már megszokhattuk. Az 1″-os képszenzor maximum 20 Megapixel felbontású fotókat és 4K videókat képes rögzíteni 60 képkocka/másodperc sebességgel.

Lényegesenn jobban teljesít alacsony fényviszonyok esetén mint a korábbi H kamera (CGO3+), megnövekedett dinamika tartománnyal.

A Typhoon H Plus kapható Intel® Real-Sense™ technológát használó modullal vagy nélküle. A 3 dimenziós feltérképező technológiának köszönhetően a RealSense™ rendszer követő üzemmdban érzékeli a tereptárgyakat és akadályokat, automatikusan kiszámítja az optimális repülési útvonalat és biztonságosan végigvezeti a drónt rajta amíg a drón kezelője a kamerát vezérli.

Technikai adatok:

YUNEEC TYPHOON H PLUS RS DRÓN

nettó felszálló tömeg

(kamera és RS modul nélkül)

1645 gramm
rotor átmérő520 mm
repülési időmax 25 perc (C23 kamerával)
akkumulátor4S 5250mAh LiPo HV

YUNEEC C23 KAMERA

méretek115 x 80 x 130 mm
tömeg350 gramm
fókusztávolság23mm
képszenzor1“ CMOS
effektív pixelszám20 MP
rögzítési sávszélesség100 Mbit/sec
max. képfelbontásmax 4K / 60 FPS
látószög (FOV)91°

YUNEEC ST16S TÁVIRÁNYÍTÓ

operációs rendszerAndroid
előkép videó felbontás720p
max. jelátviteli távolság1.6 km
csatlakozókUSB, HDMI

YUNEEC Typhoon H Plus profi hexacopter

A Yuneec Typhoon H Plus RS repülési üzemmódjai:

 

– Angle üzemmód: “Amerre állsz, arra mész” Tapasztalt pilóták használják ezt az üzemmódot. Ilyenkor a gép a jobb oldali irányítókar vezérlésével (mode 2 beállítás esetén) abba az irányba repül, amerre az orra mutat. Ekkor az állapotlejző led lilán világít a copter alján. A repülés sebességét az irányítókar kitérésének mértékével szabályozhatjuk.  A távirányító jobb oldalán alul található RABBIT-TURTLE tárcsa segítségével állíthatjuk be a gép mozgásának (oldalazás, fordulás, előre haladás, emelkedés, süllyedés) sebességét maximális kitérés esetén.

– Smart üzemmód: “Okos üzemmód” Kezdő pilóták üzemmódja. Ilyenkor a gép orra teljesen mindegy melyik irányba mutat, a jobb oldali vezérlőkar által beállított irányba fog mozogni a copter. Más néven: headless mode.
Ez csak akkor használható ha megfelelő számú GPS műholdat lát a gép és a távirányító is külön-külön. Az üzemmód bekapcsolásakor a gép alján a led zöld színnel világít.

– Smart üzemmód + Follow me: “Kövess engem” A smart uzemmódban a géppel nem lehet 8 méternél közelebb repülni a távirányítóhoz (Geo fence), illetve az azt tartó személyhez. A maximum repülési magasság smart üzemmódban 91 méter. Smart-ba kapcsolva alapból a Follow me al-üzemmód aktív, ami annyit takar, hogy ha a távirányítóval odébb megyünk, a copter követni fog minket és ugyanolyan távol marad tőlünk ha nem nyúlunk az irányító karokhoz.

– Smart üzemmód + Watch me: “Kövess és nézz engem” A távírányító képernyőjén lehet Watch me-be kapcsolni. Ilyenkor a gép eleje és ezzel a kamera dőlése is automatikusan folyamatosan felénk (a távirányító felé) fog nézni, bármerre is mozgatjuk a coptert. Például egy hajón utazva így lehet körözni a jármű körül a jobb oldali kar (mode 2) segítségével


– Orbit Me: 
“Körözz körülöttem” Amikor ez az üzemmód aktív a hexacopter a beállított magasságban és távolságban köröz a pilóta fölött.

– Point of Interest: “Körözz a pont fölött” Amikor ez az üzemmód aktív a hexacopter a beállított magasságban és távolságban köröz a beállított pozíció fölött.

– Journey: “Egy vonalas utazás” A drón egy a pilóta által előre beállított pozícióba elrepül és vissza.

– Curve Cable Cam: “Több pont bejárása” A drón képes végigrepülni egy a pilóta által előre beállított több pontból álló útvonalat.

– Dynamic Return Home: “Repülj oda ahol állok és szállj le” Amikor ez az üzemmód aktív a gép “hazajön” a távírányító közelébe – akkor is ha a felszállás óta odaébb sétáltunk- majd onnan leszáll a távirányítótól maximum 4-8 méter sugarú körben.

– Auto Take Off: “Szállj fel” Automata felszállás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YUNEEC Typhoon H Plus RS profi hexacopter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}