Megjelenítve 1–16 között 41 termékből

Építőkockák, építőjátékok, minifigurák

Az építőkockák egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének. Serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is. A minifigurák fontosak a szerepjátékokban, történet mesélésekben.

Óvodások és iskolások nagy kedvence

A műanyagból készült, apróbb építőkockákkal a gyerekek nagyobb korban, körülbelül négyéves kortól játszanak – nem is csoda, hiszen ez olyan kreatív elfoglaltságot jelent, aminek megélése igazi örömforrás. Ösztönzi az alkotóerőt és fejleszti a problémamegoldó képességet. Már a korai ’60-as években is voltak olyan tanárok, akik különféle módon használtak építőkockákat az osztályteremben – már ekkor is tudták, hogy az építőkockáknak hatalmas, személyiségformáló erejük van.

Építkezés felnőtt korban

Kár lenne tagadni, a felnőttek is imádnak építeni – ez ugyanolyan örömforrás számukra, mint a gyerekeknek. Ebben a korban azonban már a sokkal komplexebb építőjátékok ajánlottak: a motorokkal, érzékelőkkel felszerelt elemek, illetve logikai blokkok segítségével összeállítható játékok.

Ha valaki rendszeresen játszik valamit, az ott megélt sikerélménye valamiképp kompenzálhatja az élet egyéb területein kialakult nehézségeit, frusztrációit. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék ne alakuljon kóros szenvedéllyé. Szélsőséges esetben ugyanis ez átfordulhat és maga a játék válik a létezés valódi terepévé.


599 Ft

Csak 1 maradt készleten


LEGO és más gyártók termékei, mint a Sluban, Sheng Yuan, Dargo

Építőkockák fiúknak és lányoknak, Disney hercegnők, harci robotok, Avangers, Batman

Építőkockák fiúknak és lányoknak
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}