Összesen 11 találat

Yuneec drón Mantis Q
A Yuneec H sorozatú drónjai a 6 rotornak köszönhetően a legnagyobb biztonságot nyújtják. A Yuneec a legjobb minőségű gyártók közé sorolható. Az RC-Klub modellbolt webáruház kiemelt magyarországi Yuneec forgalmazó. 

DJI Eachine JJRC MJX SYMA WLtoys Yuneec

149.900 Ft

Rendelhető

289.900 Ft

Rendelhető

249.900 Ft

Rendelhető

Elfogyott
Elfogyott
Elfogyott
94.900 Ft

Elfogyott


YUNEEC

Díjgyőztes innováció:

  • A Typhoon H a legprofesszionálisabb légifotózáshoz és videórögzítéshez készült eszköz, kompakt méretben. A kialakítása során a gyártó a vásárlók idényeit tartotta szemelőtt,a Typhoon H túlszárnyal minden határt, hiszen képességeit eddig csak méregdrága, filmesek által használt drónokban láthattuk.
  • Typhoon H több mint 25 perces repülési időt garantál, folyamatos CGO3+ 4K UHD videófelvétel közben. Az Android rendszerrel felszerelt ST16 földi irányítóegysége '7-es érintőkijelzővel van felszerelve, amely folyamatosan HD felbontásban jeleníti meg az éppen rögzített képet.
YUNEEC
Használja ki a 360°-ban forgatható kamerát.:
  •  A 3 tengelyes CGO3+ kamera ultra stabil, remegés és bemozdulásmentes felvételeket rögzít 4K, UHD felbontásban. A 12.4 megapixeles kamerával szintén készíthet fotókat, akár videófelvétel közben is, ráadásul szintén 360°-ban forgatható. A CGO3+ kamera extra elleneálló, kiváló minõségû üvegbõl készült amely 98°-os látószöget garantál.
YUNEECYUNEEC
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}