FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Nagyon egyszerű használni. Az alábbi képen láthatod, milyen oldalra kerülsz, miután a bankkártyás fizetési módot választottad. Fontos, hogy csak azután jutsz ide, miután a megrendelés véglegesítésére kattintottál az RC-Klub webáruház oldalán!

barion-payment

Mint a képen is láthatod, a kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.

Fontos! Rendelésed mindaddig “függőben” állapotban marad, míg vissza nem igazoljuk rendelésed. Addig a terméket a kosaradban tartjuk. Ne ijedj meg, nem kell mégegyszer leadni rendelésed!

Vásárlás barionnal

Hogyan tudok Barionnal fizetni egy webshopban?

Ha egy webshopban ha a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod (és miért ne tennéd?) a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Miután leellenőrizted a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már Barion ügyfél vagy, e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nem vagy Barion ügyfél (ejnye, ejnye) akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni, és a végén lehetőséged van beregisztrálni. A regisztráció nem kötelező, de megéri, mert ingyenes és soha többé nem kell bepötyögnöd a kártyád adatait.

Tipp: A vásárlást bármikor megszakíthatod a Mégsem gombra kattintással.

Van díja a vásárlásnak Barionnal?

A vásárló számára nincs, és nem is lesz. A kereskedők fizetnek egy szerény díjat, ami fedezi a bankkártya feldolgozás költségét. Több csomagunk van, ezeket mindig az aktuális kondíciós list tartalmazza.

Mennyi ideig tart a vásárlás Barionnal?

A vásárlás összege gyakorlatilag akkor érkezik meg a webshophoz, amikor Te a megerősítő ablakban az Fizetek gombra kattintasz – olyan, mintha készpénzzel fizetnél valakinek a pénztárcádból.

Ha Barionnal fizetek, mentesülök a tranzakciós illeték alól?

Igen! A Barionon belüli tranzakciókra nem vonatkozik a tranzakciós illetékről szóló törvény, ezért lehetséges, hogy a legtöbb tranzakció díjmentes, vagy nagyon kedvező díjazású.

Hogyan tudom megnézni, hogy mit vásároltam Barionnal?

Bejelentkezés után a Történet menüpontban megtekintheted az összes korábbi tranzakciódat, így a vásárlásaidat is. Az adott tranzakció részleteinél az eladón, az összegen és a dátumon túl láthatod a megvásárolt termékeket, szolgáltatásokat is. Fontos! Nem minden webshop adja át ezeket az adatokat, így ebben az esetben sajnos nem elérhető a vásárolt termékek, szolgáltatások listája.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Bariongoogleplayappstore

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁNwww.barion.com

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}