Távirányítós rc autó bentre a szobába vagy kültérre

Az RC autó rengeteg szórakozást és kihívást jelent az emberek számára. Ezek az autók lehetővé teszik a távirányításos vezérlést. Különféle területeken versenyezhetnek egymással, vagy akár szabadon száguldozhatnak. Az RC autók összeszerelése és finomhangolása pedig nagyon érdekes lehet azoknak, akik szeretnek a technikai kihívásokkal foglalkozni.


Az elektromos rc autó azért az egyik legelterjedtebb játékautó, mert szinte bármikor, bárhol lehet játszani velük, kíválóak bentre és kültérre.
Nem számít a hideg vagy az erős szél. A legtöbb rc auto modell 2 csatornás távirányítóval rendelkezik, az egyik csatorna ebből a gázadásért illetve fékezésért felel, a másik a kormányzásért.

A készleten lévő távirányítós autók akár másnapi kiszállítással, személyes átvétel esetén Szigetszentmiklósi modellboltunkban még aznap átvehető. Szállítási díjaink már 1200 Ft-tól, illetve 30.000 Ft felett ingyenes.

Távirányítós autó felnőtteknek is

A legegyszerűbb kezelhetőséget az úgynevezett pisztoly távirányító adja, itt egyik ujjunkkal a gázkart „pöcögtetjük” előre és hátra, a kormányt pedig tekergethetjük. Az autós játékok kiválasztásban kollégánk készséggel segít, hogy a legnagyobb örömet okozhasd az ajándékoddal.

Rock Crawler sziklamászó, távirányítós játékok

Apuka és a gyerkőc ugyanúgy imádják a távirányitos autokat, legyen az fiú vagy lány. A távirányítós játékok között már a 3 éves korú gyerekeknek is találsz terméket, melyeket kis méretük miatt bentre a szobába, beltérre a legalkalmasabbak. Az RC-Klub modellbolt legkedveltebb rc termékei az autós játékok, a nagykerekű Land Buster és az XLH Monster Truck. Utóbbi rendkívül fürge távirányítású autó, végsebessége eléri a 42km/órát is. Ezeket az rc autókat kiviheted kintre az útra és terepre is kiválóak és nem akadnak el a magasabb szőnyegeken sem.

RC autó kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így nem csak a már ismert és bevállt modelleket tudod szaküzletünkben megvásárolni, de a legújabb trendeket követő távirányítós autókat és drónokat is. Követve az igényeket és célkitűzéseinket, a legjobb minőséget kínáljuk a legjobb ár/érték arányú rc modell termékekkel.

A legkedveltebb márkáinkat a garanciális problémák és ár/érték arányában választottuk ki. Ezek a márkák az Absima, Amewi, MODSTER, XLH, Axial, Traxxas autói és a kisebbeknek a Huina, NQD modellei. Rc autó bolt kínálatunk közt van jónéhány lányos távirányítós autó is, hogy a szebbik nemnek se mondjunk nemet. :)

Távirányitos auto magyarországi vagy EU garanciával készletről.

rc auto rc autó rc autó bolt távirányitos auto autós játékok játékautó rc modell rc modell bolt rc modellbolt rc bolt rc modellek


RC autó vásárlási tanácsok

Hogyan keressek gyereknek rc autót?

Ha a gyereknek RC autót szeretnél vásárolni, akkor fontos szempontokat kell figyelembe venned a megfelelő...

Milyen RC autót vegyek?

Milyen RC autót vegyek? Az RC autók különböző típusokban érhetők el, amelyeket különböző területeken használnak,...

Elektromos vagy nitrós rc autót válasszak?

Az elektromos vagy nitrós RC autók mindegyike rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, ezért a döntés az...