Garancián túli teljes körű távirányítós autó javítást és verseny felkészítést is vállalunk. Motorcsónakok, etetőhajók szervizelése, etetőhajó alkatrész beszerzése. Egyedi alkatrészeket tervezünk és gyártunk 3D nyomtató segítségével, rugalmas vagy strapabíró anyagból.

Szakszervizünk eléggé leterhelt, így sajnos nem minden javítást tudunk elvállalni.

Szolgáltatásaink

Kiemelt egyedi szolgáltatásaink

Etetőhajó javítás

Panama (magyar gyártó), Delta, JoysWay, Flytec (kínai) és bármilyen más típusú horgász etetőhajó javítását és karbantartását vállaljuk. Billenőelektronika és irányítás csere, átalakítás. Sajnos vannak típusok, amikhez nem, vagy nagyon nehézkesen lehet alkatrészt beszerezni. Sokszor csak komplett elektronika cserével lehet újra használhatóvá tenni a hajókat. Csak a legmegbízhatóbb Hobbywing és Flysky elektronikákat szereljük be.

GYIK

Gyakran kérdeztétek

Akkumulátor csatlakozót is cseréltek?

Természetesen, bármilyen forrasztási munkát el tudunk végezni, 500˙C-os forrasztóállomásunk van az üzletben.

Igen, a javítás előtt árkalkulációt adunk a feltárt hibákról. Természetesen javítás közben nem látott hibákat fedezhetünk fel, ezekről is értesíteni fogunk.

Igen, a javítást csak az árkalkuláció elfogadása után kezdjük meg, a javítást utólag is fizetheted szaküzletünkben. Nagyobb összegű javításnál előleget kell fizetned. Utánvétre javításnál nincs lehetőség.

Akár előre is fizetheted, ha neked úgy kényelmesebb. Nagyobb vagy bonyololt javításnál felmerülhet plusz költség, de erről értesítünk.

Természetesen, mint mindig, ÁFA-s számla kerül kiállításra.

Egy általános tisztítás, karbantartás közel 2 órát vesz igénybe. Ennek a munkadíja 5.000 Ft/óra, plusz ehhez jön hozzá az esetleg felhasznált olaj, zsír ára.

Többet szeretnél tudni?

Keress fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Kapcsolat