Garancián túli teljes körű távirányítós autó javítást és verseny felkészítést is vállalunk. Motorcsónakok, etetőhajók szervizelése, etetőhajó alkatrész beszerzése. Egyedi alkatrészeket tervezünk és gyártunk 3D nyomtató segítségével, rugalmas vagy strapabíró anyagból.

Szakszervizünk eléggé leterhelt, így sajnos nem minden javítást tudunk elvállalni.
Nitrós/benzines modellek javítását jelenleg nem vállaljuk.

A bevizsgálás díja 1000 Ft, melyet javítás esetén beleszámítunk a végösszegbe.
Amennyiben nem javítható vagy nem kéri a termék javítását, a bevizsgálási díj kiszámlázásra kerül.

Szolgáltatásaink

Kiemelt egyedi szolgáltatásaink

GYIK

Gyakran kérdeztétek

Akkumulátor csatlakozót is cseréltek?

Természetesen, bármilyen forrasztási munkát el tudunk végezni, 500˙C-os forrasztóállomásunk van az üzletben.

Igen, a javítás előtt árkalkulációt adunk a feltárt hibákról. Természetesen javítás közben nem látott hibákat fedezhetünk fel, ezekről is értesíteni fogunk.

Igen, a javítást csak az árkalkuláció elfogadása után kezdjük meg, a javítást utólag is fizetheted szaküzletünkben. Nagyobb összegű javításnál előleget kell fizetned. Utánvétre javításnál nincs lehetőség.

Akár előre is fizetheted, ha neked úgy kényelmesebb. Nagyobb vagy bonyololt javításnál felmerülhet plusz költség, de erről értesítünk.

Természetesen, mint mindig, ÁFA-s számla kerül kiállításra.

Egy általános tisztítás, karbantartás közel 2 órát vesz igénybe. Ennek a munkadíja 5.000 Ft/óra, plusz ehhez jön hozzá az esetleg felhasznált olaj, zsír ára.

Röviden, nem. Jogszabály szerint javításnál az árajánlatunk elfogadását követően a beszerelt termékekre, szolgáltatásra nem vonatkozik elállási jog.

Ezeket az eseteket a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes
szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (rendelet) sorolja fel a 29. §-ában.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

h) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

(2) Az (1) bekezdés h) pontjában meghatározott esetben a 20. § szerinti jog a fogyasztó által kifejezetten kért szolgáltatásokon és a karbantartás vagy a javítás elvégzéséhez felhasznált cserealkatrészeken felül kínált szolgáltatásokra vagy termékekre kiterjed.

Többet szeretnél tudni?

Keress fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Kapcsolat