Jövőre érkezik a JJRC X1 brushless motoros quadcoptere

JJRC X1 brushless

A JJRC X1 brushless pontos tudását tekintve még nem tudunk mindent, de annyi biztos, hogy a Parrot YIFEI M-250 típusával azonos, lévén egy gyártósoron készül. Ára valahol 51-55 ezer forint között várható, ezt pontosan még nem tudjuk.   Motorja brushless D1806 2280kV, vagyis elég erős és gyors lesz, bár ez lehet hogy az irányíthatóság kárára fog menni. Légifotózáshoz szerintem túl fürge lesz.

A tápellátásáról egy 7.4V 1200mAh LiPo akkumulátor gondoskodik, ez nagyjából egy 10-15 perces repülési időt fog engedni, ami elég jónak tűnik az akku méretéhez képest, de majd meglátjuk. A töltési idő 90 perc körül van. Mérete 21x21x13.5 cm, védőkerettel 34x34x13.5 cm tehát aJJRC X1 brushless mini drónnak számít.

JJRC X1 brushless

A csomagban egy sima töltő található

Nem balanszolt töltő, így az akku élettartama csökken, mindenképpen ajánlott egy balanszer töltő, nem csak ennél a terméknél, minden balanszer csatlakozóval ellátott akkuhoz érdemes egy jobb töltőt is beszerezni. A gép tetején található egy GPS antennára hajazó valami, ami csak egy dizájn elem. Sebesség 3 szinten állítható, kezdő, haladó és profi mód. A távirányító hatótávolsága 3-400m körül van a gyári értékek szerint. A távirányítója a JJRC-től megszokottan nem nagy durranás, de legalább nem is romlik el hamar.

JJRC X1 brushless
JJRC X1 brushless
JJRC X1 brushless
JJRC X1 brushless

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük