Ezzel bárhol felszállhatsz

Playmobil Mega Drone

Na melyik az a drón, amelyikre nem kell engedély? :)

Hétvégén az egyik barátunknál vendégeskedtünk és feltűnt egy csúcs játék. Egy drónos! Ez a Playmobil Mega Drone (9253). Naná, hogy kipróbáltuk. :)

Playmobil Mega Drone

Playmobil Mega Drone ezzel bárhol felszállhatsz
Playmobil Mega Drone kampó

Nagyon tetszett benne a leengedhető kampó. Nem csak fogjuk a drónt és repülőhangot kiadva rohangálunk, hanem pl egy társunk megmentéséhez is használtuk, akit üldöztek a rosszfiúk.

De volt olyan is, hogy rakományt szállított, vagy segélycsomagot küldtünk le vele. Ha pedig épp a rossz oldalon állt a drón, akkor is volt jó pár ötletünk a csörlő ellen. De ezek titkos trükkös taktikák. :)

Na de lássuk mit tud még! Az elején lévő 2 rakéta kilőhető (külön-külön is)! Épületek dőltek, az ellenség meg csak ugrált félre az útjából! És persze kilőttük a menekülő járgányukat is! Néha egy-egy szegény lámpaoszlop, vagy szemetes kuka is robbant, de a civilekre vigyáztunk! :)

Playmobil Mega Drone

Ó, és a menő figuráról majdnem elfelejtettem írni. Annyi kütyü van rajta, hogy azt hinnénk le sem lehet győzni. Ellenséges pilóta volt, de mi magunk mellé tudtuk állítani. Így lett ő is a kém-kommandós csapatunk vagány tagja.

Nem távirányítós. A repülési időt a karunk fáradása jelzi, mint a magasságtartó funkciót is. :) És ami a legjobb, semmilyen engedély nem kell, hogy felszállj (maximum a szülőktől). :)

Hol kapható?

Ha kedvet kaptál rá, és Te is vennél ilyen Playmobil Mega Drone játékot, akkor itt például megteheted. (Most akciós október 31-ig!)

https://www.jatekotlet.hu/aruhaz.playmobil.reszletes.9253_PM.Playmobil-Mega-Drone-9253.html

Rossz az idő? Még tölt az igazi drónod? Nem bírod kivárni, míg kész lesz? Akkor ez a játék remek időtöltés addig is! Akár egyedül, akár családdal, barátokkal is.

Playmobil Topagents bemutató videó a cikkben szereplő drón nagytesóiról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük