Barion Pixel

FlySky FS-G7P+R7P 2,4GHz 7 csatornás távirányító vevővel

Ez a távirányító rendszer az új 2,4 GHz-es ANT protokollt használja, amely egy FlySky FS-G7P adóból és egy R7P vevőből áll.

EAN: 5907489609203 Cikkszám: FS-G7P-R7P Kategória:
Várható átvétel:
Személyesen: 1 munkanap (Szigetszentmiklós), INGYENES
Packeta pont: 1 - 2 munkanap, 1200 Ft
FoxPost csomagautomata: 1 - 3 munkanap, 1199 Ft
Futárszolgálat: 1 - 3 munkanap, 1800 Ft-tól
Ingyen szállítás 30.000 Ft feletti rendelésnél
Utánvétkezelési díj: 500 Ft

45.990 Ft

Készleten

FlySky FS-G7P+R7P 2,4GHz 7 csatornás távirányító vevővel
FlySky FS-G7P+R7P 2,4GHz 7 csatornás távirányító vevővel

45.990 Ft

KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 459 KlubPontot! Értéke 459 Ft!
  • 15 napos termékvisszaküldés!

CSOMAG AJÁNLATUNK

FlySky FS-G7P+R7P 2,4GHz 7 csatornás távirányító vevővel + Varta Super Heavy Duty AA féltartós ceruza elem (R6) 4db
Csomag ára: 46.640 Ft

Leírás

FlySky FS-G7P+R7P 2,4GHz 7 csatornás távirányító

FlySky FS-G7P+R7P adó + vevő készlet
Ön a távirányítós modellek rajongója? Van autód, csónakod vagy robotod? Szerezzen nagyobb irányítást a FlySky FS-G7P+R7P készlettel. Az adó és a vevő kétirányú kommunikációval rendelkezik, így valós időben olvashatja a modell adatait. Az adó felhasználóbarát, intuitív interfészt és C típusú adatportot kínál. A nagy teljesítményű tápegység akár 10 órás működést tesz lehetővé.

Széleskörű funkcionalitás
Egy erős chip számos hasznos funkciót biztosít. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi az adatok továbbítását a modellből. Ezek közé tartoznak az akkumulátor feszültségére, sebességére, hőmérsékletére vagy feszültségére vonatkozó információk. Sőt, hozzáférhet a keverőprogramozáshoz is – beleértve a kormányos keverőt vagy a 4WS-t.

Felhasználóbarát
A jeladó jól átgondolt kialakítással rendelkezik a felhasználói kényelem érdekében. Önzáró kapcsolókat, forgatógombokat, ötállású kapcsolót vagy reset gombokat kínál. Sőt, a felhasználói felületet áttekinthető módon alakították ki, így anélkül kezdheti el használni, hogy bonyolult beállításokat kellene megtanulnia. A felület 2 nyelven érhető el – angolul és kínaiul.

Hatékony tápegység
Hosszú órákat tölt el kedvenc távirányítómodelljével? Ne aggódjon az adó rövid működése miatt! Az FC-G7P 4 db AA (1,5 V) elemből vagy egy 2S újratölthető elemből táplálkozik. Ezzel akár 10 órás folyamatos működést is elérhet, így nem kell váratlan szüneteket tartania.

C típusú adatport
Az adó egy Type-C adatporttal van felszerelve. Lehetővé teszi a szoftverfrissítést, külső áramforrás csatlakoztatását, valamint támogatást nyújt olyan játékokhoz és szimulátorokhoz, mint a VRC, F1 2018/2019, SANS, Spinning Tire és Eurocar.

Több képesség
A FlySky Assistant 3.0 alkalmazás segítségével hozzáférhet a szoftverfrissítésekhez, valamint a modelladatok tárolásához és másolásához. Az FS-G7P adó kompatibilis az FS-R4P, FS-R4B, FS-R7P, HW-709, HW-711 és más ANT protokollt használó vevőkkel is.

Leírás:

Modell: FS-G7P+R7P
Csatornák: 7
Modellek: Autó, csónak, robot
Vezeték nélküli frekvencia: 2,4GHz
Átviteli teljesítmény: <20 dBm Vezeték nélküli protokoll TOVÁBB Hatótávolság >300m (földön)
Csatorna felbontás: 4096
Tápegység: 1,5AA x 4 vagy 2S
Töltő port: Egyik sem
Alacsony feszültség riasztó: 4,2V / 7,2V
Antenna típusa: Beépített, szimpla
Adatport: C típusú
Hőmérséklet tartomány: -10 ℃ – + 60 ℃
Páratartalom tartomány: 20% -95%
Online frissítés: Igen
Szín: Fekete
Méretek: 136,4 x 111,8 x 197,5 mm
Súly: 305g
Tanúsítványok: CE, FCC azonosító: N4ZG7P00

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

  • Márka:
  • Kötelező jótállás (hónap):

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Átvétel üzletünkben
0 Ft
akár aznap
H-P: 9:00-16:00
Szo: 10:00-13:00
Fizetés: készpénz, bankkártya
Easybox / Foxpost / Z-BOX automata
1200 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Sameday 24h expressz és túlméretes házhozszállítás
2300 Ft
1-3 munkanap
Budapest területén akár aznapi kiszállítás
60 cm-nél nagyobb csomagok
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Easybox házhozszállítás
1800 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
DPD Futárszolgálat
3400 Ft
1-2 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg

Utánvét kezelési díj: 500 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Az esetben is felszámolásra kerül, ha a kosár értéke eléri a 30.000 Forintot és szállítás díjmentes.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Érdekelhetnek még…

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.