Horváth Henrik

Először rendeltem a weboldalukon, nagyon korrektek, a terméket időben és rendben megkaptam. Teljesen meg vagyok elégedve a webes szolgáltatással, tájékoztatásokkal.
Jó szível csak ajánlani tudom mindenkinek!

Horváth Henrik / 2017. 01. 29.
Szabó László

Kicsit félve rendeltem egy Lipo akkut a drónomhoz ,mert korábban egy másik modellboltból sikerült 2 hibásat kapnom.. ahol rendesek voltak és küldtek másik 2-t – ami szintén hibás!
Szóval egy kicsit lutrinak véltem ezt az akku vásárlást ,de hálisten az RC-klub modellboltból hibátlan terméket kaptam kézhez! Teljesen megvagyok elégedve velük!

Szabó László / 2017. 02. 01.
Miricz Gábor

Gyors,pontos korrekt, a személyes kapcsolatfelvétel rendkívüli,csak pozitívan tudom értékelni!

Miricz Gábor / 2016. 12. 24.
Budaházi Mária Magdolna

A megrendeléssel megijedtem de a kiszállítás jó és mindent megkaptam amit rendeltem.

Budaházi Mária Magdolna / 2017. 01. 26.
Bodorics Klára

Karácsonyi ajándéknak vettem egy drónt. Most még az eszköz lezárja várja az ünnepet, de a vásárlással kapcsolatban csak jó élményem van:
A webbolt nagyon tartsalmas – bőséges információt ad a termékekről, és nagyon jó háttéranyagokkal (írott és videó-ismertetők) segíti a döntést. Amikor bizonytalanná váltam, chatben azonnal segítségemre jött az üzemeltető.
Remélem, a csomag kibontása után, a termékről is hasonlóan jó lesz a véleményem.

Bodorics Klára / 2016. 12. 19.
Illés Gergely

Szia Mindenki!
Kis történet következik!
Eccer volt, hol nem volt, és eccer csak jött az unalom, és a hatalmába akart keríteni, de jött ez az oldal, és azt gondoltam veszek egy kis ócsót, hogy megnézzem van e elhivatottságom drónozni.
Hosszasan nézegettem mit hogy, itt a videókat is értem…Aztán annyira körül jártam a kérdést, hogy mivel a 3.on lakom, rosszabb napokon bent is röpülhessek, de ha az idő engedi, a szabadba is tolhassam neki….
Bele is ástam magam nyakig honnan tudnék beszerezni egy példányt.Idegenkedem a netes rendeléstől, így irány BP.
Westwcitycenter volt az első, -ha kezdő vagy messzire kerüld, együgyűek, nincs alkatrész utánpótlásuk, és ha nem ott vettél drónt, gyakorlatilag szóba se állnak veled, ha igen akkor bazi flegmák- szóval itt ne vásárolj! Caflattam napokat, mire egy ebédidőbe rá akadtam erre az oldalra.
Pont a nagy karácsonyi hajtás közepén kezdtem zaklatni a boltot egyéb kérdésekkel, mivel vettem egy H8 minit, és alkatrész kerestem hozzá. Tud köszönni a telefonba, nahyon felkészültek, jó árba vannak a dolgaik, vevőközpontúak, és maximálisan korrektek!
Alkatrész utánpótlásba is ott vannak, amiket ők árulnak mindenhez van minden, sőtt plusz infót is adnak!!!! Mivel útálok a neten rendelni, megpróbáltam telefonon, de kellett a webes felületen leadni a rendelést! 3nap és jött is a csomag ahogy igérték, volt is benne amit igértek, plusz ajándék napzsemcsi meg minden! Ha drónt keresel, akkor ne menj tovább itt megtalálod, és mindent amihez szükséged van ilyen irányú kikapcsolódásra!!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!

Illés Gergely / 2017. 01. 05.
Molnár Szabolcs

Gyors, korrekt kiszolgálás, szállítás. Egyszóval egy összeszedett csapat.!

Molnár Szabolcs / 2016. 12. 27.
Serfőző Mónika

Érződik az elköteleződés és lelkesedés. Tetszik, hogy sok infóval segítik a vásárlást, választást.

Serfőző Mónika / 2016. 12. 22.
Vida Valentina

Az eredetileg megrendelt áru nem érkezett meg időre, ezt nagyon rugalmasan kezelték, másik terméket ajánlottak. Segítőkészek és kedvesek. Ami külön pozitív volt számomra, hogy bemutatkozás után Tamás fejből tudta, hogy mit rendeltem! Köszönöm az együttműködést!

Vida Valentina / 2016. 12. 16.
Szőke Ármin

Nagyon lassú a kiszállítás több mint egy hét ez rengeteg máshol másnap megjön.

Szőke Ármin / 2017. 01. 07.
Vörös Boglárka

Profi, vásárló-központú, rugalmas hozzáállás, elsőre átjön, hogy szívvel-lélekkel csinálják. Így tovább!

Vörös Boglárka / 2016. 11. 18.
Agárdi János

Kényelmesen, gyorsan tudtam rendelni. A megrendelt terméket rövid idő után a saját időbeosztásomnak megfelelően egy perc időráfordítással tudtam átvenni, amit megelégedetten használok.

Agárdi János / 2016. 10. 03.
Szabó Norbert

Túl sokat így elsőre nem tudok írni… mondjuk annyit, hogy a szövegeitek tetszenek, nem szokványos buta reklámok, hanem vagány, laza szöveg. Biztosan vásárolok itt máskor is, gyorsan megjött a cucc és a csomagolás is megfelelt.

Szabó Norbert / 2016. 12. 02.
Kriska Katalin

Királyok vagytok, amit rendeltem eddig mindig megjött:)

Kriska Katalin / 2016. 10. 10.
Szántóné Lénárd Erzsébet

A megvásárolt termék a mai napig nagy örömöt és szórakozást nyújt. A kiszolgálás, a tájékoztatás kifogástalan volt. További sok sikert kívánok.

Szántóné Lénárd Erzsébet / 2016. 09. 30.
Icha Viktor

Színvonalas módon nyomon követhető, mikor milyen státuszban van a rendelés. Egész jó a választék Azt nem tudom hogy a reklamációt hogyan fogadják, de eddig még nem kellett reklamálni ?

Icha Viktor / 2016. 10. 18.
Balla Ágnes

Nehez volt telefonkapcsolatot teremteni. Lehetseges,hogy a koltozes volt az oka. Ezert ket hetbe telt, hogy megkaptam csomagot. Igaz korrekt volt, hogy a szemelyes atvetel helyett ingyen kaptam a kiszallitast.
Koszonom.

Balla Ágnes / 2016. 10. 18.