Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Szabó László
Kicsit félve rendeltem egy Lipo akkut a drónomhoz ,mert korábban egy másik modellboltból sikerült 2 hibásat kapnom.. ahol rendesek voltak és küldtek másik 2-t – ami szintén hibás!
Szóval egy kicsit lutrinak véltem ezt az akku vásárlást ,de hálisten az RC-klub modellboltból hibátlan terméket kaptam kézhez! Teljesen megvagyok elégedve velük!
Szabó László / 2017. 02. 01.
Horváth Henrik
Először rendeltem a weboldalukon, nagyon korrektek, a terméket időben és rendben megkaptam. Teljesen meg vagyok elégedve a webes szolgáltatással, tájékoztatásokkal.
Jó szível csak ajánlani tudom mindenkinek!
Horváth Henrik / 2017. 01. 29.
Budaházi Mária Magdolna
A megrendeléssel megijedtem de a kiszállítás jó és mindent megkaptam amit rendeltem.
Budaházi Mária Magdolna / 2017. 01. 26.
Szőke Ármin
Nagyon lassú a kiszállítás több mint egy hét ez rengeteg máshol másnap megjön.
Szőke Ármin / 2017. 01. 07.
Illés Gergely
Szia Mindenki!
Kis történet következik!
Eccer volt, hol nem volt, és eccer csak jött az unalom, és a hatalmába akart keríteni, de jött ez az oldal, és azt gondoltam veszek egy kis ócsót, hogy megnézzem van e elhivatottságom drónozni.
Hosszasan nézegettem mit hogy, itt a videókat is értem…Aztán annyira körül jártam a kérdést, hogy mivel a 3.on lakom, rosszabb napokon bent is röpülhessek, de ha az idő engedi, a szabadba is tolhassam neki….
Bele is ástam magam nyakig honnan tudnék beszerezni egy példányt.Idegenkedem a netes rendeléstől, így irány BP.
Westwcitycenter volt az első, -ha kezdő vagy messzire kerüld, együgyűek, nincs alkatrész utánpótlásuk, és ha nem ott vettél drónt, gyakorlatilag szóba se állnak veled, ha igen akkor bazi flegmák- szóval itt ne vásárolj! Caflattam napokat, mire egy ebédidőbe rá akadtam erre az oldalra.
Pont a nagy karácsonyi hajtás közepén kezdtem zaklatni a boltot egyéb kérdésekkel, mivel vettem egy H8 minit, és alkatrész kerestem hozzá. Tud köszönni a telefonba, nahyon felkészültek, jó árba vannak a dolgaik, vevőközpontúak, és maximálisan korrektek!
Alkatrész utánpótlásba is ott vannak, amiket ők árulnak mindenhez van minden, sőtt plusz infót is adnak!!!! Mivel útálok a neten rendelni, megpróbáltam telefonon, de kellett a webes felületen leadni a rendelést! 3nap és jött is a csomag ahogy igérték, volt is benne amit igértek, plusz ajándék napzsemcsi meg minden! Ha drónt keresel, akkor ne menj tovább itt megtalálod, és mindent amihez szükséged van ilyen irányú kikapcsolódásra!!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!
Illés Gergely / 2017. 01. 05.
Molnár Szabolcs
Gyors, korrekt kiszolgálás, szállítás. Egyszóval egy összeszedett csapat.!
Molnár Szabolcs / 2016. 12. 27.
Miricz Gábor
Gyors,pontos korrekt, a személyes kapcsolatfelvétel rendkívüli,csak pozitívan tudom értékelni!
Miricz Gábor / 2016. 12. 24.
Serfőző Mónika
Érződik az elköteleződés és lelkesedés. Tetszik, hogy sok infóval segítik a vásárlást, választást.
Serfőző Mónika / 2016. 12. 22.
Bodorics Klára
Karácsonyi ajándéknak vettem egy drónt. Most még az eszköz lezárja várja az ünnepet, de a vásárlással kapcsolatban csak jó élményem van:
A webbolt nagyon tartsalmas – bőséges információt ad a termékekről, és nagyon jó háttéranyagokkal (írott és videó-ismertetők) segíti a döntést. Amikor bizonytalanná váltam, chatben azonnal segítségemre jött az üzemeltető.
Remélem, a csomag kibontása után, a termékről is hasonlóan jó lesz a véleményem.
Bodorics Klára / 2016. 12. 19.
Vida Valentina
Az eredetileg megrendelt áru nem érkezett meg időre, ezt nagyon rugalmasan kezelték, másik terméket ajánlottak. Segítőkészek és kedvesek. Ami külön pozitív volt számomra, hogy bemutatkozás után Tamás fejből tudta, hogy mit rendeltem! Köszönöm az együttműködést!
Vida Valentina / 2016. 12. 16.
Szabó Norbert
Túl sokat így elsőre nem tudok írni… mondjuk annyit, hogy a szövegeitek tetszenek, nem szokványos buta reklámok, hanem vagány, laza szöveg. Biztosan vásárolok itt máskor is, gyorsan megjött a cucc és a csomagolás is megfelelt.
Szabó Norbert / 2016. 12. 02.
Vörös Boglárka
Profi, vásárló-központú, rugalmas hozzáállás, elsőre átjön, hogy szívvel-lélekkel csinálják. Így tovább!
Vörös Boglárka / 2016. 11. 18.
Balla Ágnes
Nehez volt telefonkapcsolatot teremteni. Lehetseges,hogy a koltozes volt az oka. Ezert ket hetbe telt, hogy megkaptam csomagot. Igaz korrekt volt, hogy a szemelyes atvetel helyett ingyen kaptam a kiszallitast.
Koszonom.
Balla Ágnes / 2016. 10. 18.
Icha Viktor
Színvonalas módon nyomon követhető, mikor milyen státuszban van a rendelés. Egész jó a választék Azt nem tudom hogy a reklamációt hogyan fogadják, de eddig még nem kellett reklamálni ?
Icha Viktor / 2016. 10. 18.
Kriska Katalin
Királyok vagytok, amit rendeltem eddig mindig megjött:)
Kriska Katalin / 2016. 10. 10.
Agárdi János
Kényelmesen, gyorsan tudtam rendelni. A megrendelt terméket rövid idő után a saját időbeosztásomnak megfelelően egy perc időráfordítással tudtam átvenni, amit megelégedetten használok.
Agárdi János / 2016. 10. 03.
Szántóné Lénárd Erzsébet
A megvásárolt termék a mai napig nagy örömöt és szórakozást nyújt. A kiszolgálás, a tájékoztatás kifogástalan volt. További sok sikert kívánok.
Szántóné Lénárd Erzsébet / 2016. 09. 30.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.