Vásárlói vélemények az rc-klub webáruházról

RC-Klub modellbolt
What Our Clients Say
4.94 boltértékelés (834 vélemény) | 4.87 termék értékelés

 

Termék értékelések (50 legfrissebb)

A vásárlói vélemények és értékelések online, azonnal frissülnek. Így megfelelő segítséget nyújthatnak a választásban.

1-5 of 278 reviews
 1. Avatar of Bagi Henrik

  Csak pozitív!

  (0) (0)
 2. Avatar of László B.

  Tisztességes áron megfelelő minőség.

  (0) (0)
 3. Avatar of Attila Vreckó

  Gyertya, és gyertya között hatalmas a különbség! -a szervizembe érkező modellező azt hitte, hogy rossz a motor az autójában, de csak gyertya hiba volt. Vastag szálú, alacsony minőségű gyertyát vásárolt valahol, ezért csak akkor működött a motorja, ha rajta volt az izzító, ahogy levette, megállt. Evvel a gyertyával elhárítottam a hibát!

  (0) (0)
 4. Avatar of Gábor Kovács

  Sziasztok! Hát teljesen meg vagyok hatódva hogy ilyen kedves emberek vannak! Minden kérdésre maximális választ kaptam! Igaz nincs még kipróbálva az autó,majd karácsonykor,de már alig várjuk! Első találkozásunk volt de már most tudom hogy nem az utolsó… köszönök mindent és Kellemes Ünnepeket kívánok…

  (0) (0)
 5. Avatar of Gergely P.

  Bivalyerős 4WD autó, öröm vele csapatni, még aszfalton is képes egyhelyben körbedriftelni. 8 éves fiam pár nap alatt teljesen ráérzett az irányitására, napi 2x játszik vele 15-30 percet birja intenzitastol fuggoen. Az “aztakutyamindenit” a legfinomabb jelző az ismerősöktől. Ugrat fekvorendoron, földes bmx pályán, hátraszaltozik hintaágy párnából kialakitott pályán, fű sem akadály. Ár-értékben páratlan.

  #1 kép innen:Gergely P.
  (2) (0)