MODSTER XCross Country Crawler 4WD 1:14 RTR

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

32.990 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

 • XCross Country Crawler akár 30 km/h sebesség és 30 perc játékidővel
 • 4WD hajtás lágy gumiabroncsokkal
 • LED világítással

Bővebb leírás >>

EAN kód: 4255590400846 Cikkszám: MD11929 Kategóriák: , Gyártó:

Nincs raktáron

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

MODSTER XCross Country crawler 4WD 1:14

Fedezze fel a MODSTER XCross-t – a tökéletes terepjárót!

A MODSTER XCross lánctalpas 1:14 méretarányban tökéletes társ minden terepjáró számára. Stabil felépítésével, összkerékhajtásával és 4 lengéscsillapítójával minden terepen könnyedén megbirkózik. Legyen szó Onroadról vagy Offroadról – akár 30 km/h sebességgel az XCross nem hagy cserben.

Az XCross sokoldalú vezetési funkciókat kínál, mint például előre/hátra, balra/jobbra, valamint arányos gázkart állítható úthatárral a kezdők vagy a szándékosan lassú utazások számára. Még a kormányzás is arányos!

Részletek egy pillantással:

 • Robusztus műanyag test
 • 4WD hajtás
 • Felfüggesztési rendszer 4 lengéscsillapítóval
 • Az ajtók és a hátsó ajtó nyitható
 • Pótkerék, ablaktörlő és külső tükrök
 • Gumi kerekek nehéz futófelülettel
 • 30 km/h sebességig
 • Li-Ion akkumulátor 7,4 V és 500 mAh
 • Akár 30 perc vezetési idő
 • 2,4 GHz-es adó
 • Rendkívül funkcionális LED világítás
 • Arányos kormányzás

Hiteles részletek és kiemelkedő teljesítmény:

Az XCross valósághű jellemzőivel nyűgöz le, mint például a nyitható motorháztető, az autóajtók és a pótkerékkel ellátott hátsó ajtó. Még az ablaktörlők és a külső tükrök is szeretettel készültek. A 4WD hajtástechnika és az első osztályú felfüggesztési rendszer 4 lengéscsillapítóval, valamint merev első és hátsó tengely lehetővé teszi a különböző terepen való megbirkózást. Az erős futófelülettel rendelkező puha gumi kerekek optimális tapadást biztosítanak.
A rendkívül funkcionális LED-világítás lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az XCrossnak. Az első és hátsó lámpáktól a féklámpákig, a villogó kormánylámpákig és a tetőcsomagtartó kiegészítő lámpáiig – az XCross minden tekintetet vonz.

Maximális sebesség és vezetési élmény:

Erőteljes motorjával az XCross akár 30 km/h végsebességet is elérhet. A 7,4 V-os és 500 mAh-s LiIon meghajtó akkumulátornak köszönhetően akár 30 percig is folyamatosan közlekedhet (a terheléstől és a teljes gázteljesítménytől függően). Kb. 30-60 perc után újra teljesen feltöltődik. Élvezze a felejthetetlen off-road kalandokat, akár egyedül, akár barátokkal.

Pontos vezérlés:

A 2,4 GHz-es távvezérlő pisztoly 50 méteres körzetben kiemelkedő irányítást biztosít. Az arányos kormányzási funkció teljes irányítást biztosít a kormányzás és a gázpedál felett.

Szállítási terjedelem:

 • MODSTER XCross RTR matt-fekete színben
 • 2,4 GHz-es távirányító
 • Beépített szálcsiszolt hajtás, vevő-vezérlő egység és kormányszervó
 • Li-Ion akkumulátor 7,4V és 500mAh
 • USB töltőkábel
 • Kézikönyv német és angol nyelven

Még mindig szükséges:

 • 2x Mignon AA elem a távirányítós adóhoz

Éljen át terepjáró kalandokat az XCross-szal, mint még soha!

További információk
Tömeg 1200 g
Méretek 32 × 25 × 16 cm
Márka

Méretarány

Akkumulátor típus

Lithium-Ion

Autó típus

Hatótáv

Irányítás

Távirányítós

Motor

Kefés (Brushed)

Szín

Árukereső - Típus

Autó

Kapacitás (mAh)

Maximális sebesség

30 km/h

Üzemidő

Feszültség

7.4V

Csomag tartalma

1 db Akkumulátor, 1 db Akkumulátor töltő, 1db Távirányító

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
MODSTER XCross Country Crawler 4WD 1:14 RTR
MODSTER XCross Country Crawler 4WD 1:14 RTR

Nincs raktáron