Pelikan BETA 1400 V2 M1 – RTF 2.4GHz Brushless Glider

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

86.990 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

Pelikan BETA V2 1400 M1 – RTF 2.4GHz Brushless Glider repülőmodell RadioLink T8FB 8 csatornás Mode-1-es távirányítóval, akkuval.

Bővebb leírás >>

EAN kód: 8596450014701 Cikkszám: 4ST1479-M1 Kategória: Gyártó:

Nincs raktáron

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Pelikan BETA 1400 V2 M1 – RTF 2.4GHz Brushless Glider repülőmodell

RadioLink T8FB 8 csatornás távirányítóval szállítjuk, amely 1. üzemmódban (jobb oldali gázadás) elhelyezett crossfaderekkel, trimmel és kitérésérzékelő kapcsolókkal rendelkezik minden csatorna számára. Az adó tápellátásához 4 darab AA (ceruza) alkáli elemre vagy újratölthető elemre van szükség (az RC-készlet nem tartalmazza). A BETA 1400-at kezdők számára terveztük – ahogy mindig is szállítjuk – tapasztalt pilóta felügyelete mellett, valamint bárki számára, aki csak egy kellemes szabadidős repülési élményre vágyik. A repülési jellemzők kellemesek és nem trükkösek.

A BETA 1400 V2-es motoros vitorlázó legújabb változata megbízható és szívós modell. A tartós iskola- és gyakorlórepülőgép kielégíti a kezdő pilótákat, akiket a kezdeti leszállópadoktól az alapvető műrepülő fordulókig és a termikus vitorlázórepülésig el tudnak vinni. A gyakorló pilótáknak is tetszeni fog, mivel egy kompakt és könnyen szállítható modellt kínál a pihentető repülés tökéletes élményéhez.

A törzs, a rögzített szárny mögötti pilonban elhelyezett, RAY G2 R-20B vezérlővel, valamint kormány- és magassági szervókkal felszerelt RAY G2 R-20B vezérlővel és kormány- és magassági szervókkal ellátott, beépített kefe nélküli motorral (C2623-1950, forgó burkolattal), habosított EPP-ből készült. A pilótafülke fedele mágneses záródással levehető. A kétrészes szárnyat szintén EPP-ből öntötték, a csűrőket 2 szervó vezérli, amelyeket rövid, egyenes drótrudakkal a szárnyba szereltek. A szárnyfeleket egy karboncsöves csatlakozó köti össze. A hagyományos elrendezésben a farokfelületeket EPP-ből öntik, vezérlésük drótkötelekkel történik. A hajtómű hűtését a pilon elülső élén lévő hűtőlevegő-bemenet segíti, a hűtőlevegő pedig a hajtómű burkolata körüli csatornákon keresztül áramlik.

A repülésre való felkészítés csak a farokfelületek ragasztását (közepes sebességű ragasztóval), a szárnyfelek illesztését, a vevő csatlakoztatását és a hajtómű akkumulátor csatlakoztatását jelenti. A szárnyak, a kormánylapát, a magassági kormány és a motor fordulatszámának vezérlése.

A szervók és kormányok karjainak hosszarányának megváltoztatásával nagy tartományban állíthatja be a kitérések nagyságát. Egy kezdő kis kitérésekkel kezd, amelyek még túlzott „kormányzás” esetén is biztonságosak; egy tapasztalt pilóta nagyokat állít be, lehetővé téve még egy kicsit az alapvető „motoros siklóernyős” műrepülést is – szaltók, hordógurítások, csavart fordulók nagyon jól mennek a Bétával! A motorteljesítmény elegendő a nagyon élénk emelkedésekhez, ugyanakkor a modell nincs túlhajtva, ami nehézségeket okozhat a kezdő pilótáknak. A BETA 1400 a nem túl erős termikeket is ki tudja használni, és „örökké” kitart az égen.

A BETA 1400 egy 11,1 V-os 1300 mAh Li-poly akkumulátorral (20C terhelhetőség) rendelkezik, amelyhez egy 6×4″ fix légcsavar tartozik. A modell könnyedénhasználhat háromszoros cellákat kb. 2200 mAh-ig.

Figyelmeztetés!

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. március 24.) szerint. A 250 grammnál nagyobb tömegű, illetve a személyes adatok rögzítésére alkalmas kamerát vagy más érzékelőt hordozó pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőgép-modellek, multikopterek, drónok) üzemeltetőinek és pilótáinak regisztrációra van szükségük (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Szárnyfesztávolság [mm] 1420
Hossz [mm] 940
Tömeg [g] 650 – 720
Szárnyfelület [dm2] 24.5
Ellenőrzött funkciók S,V,K,M
Építési igényesség S0
Pilóta nehézségi szint P1,P2

Csomag tartalma:

 • EPP-ből öntött törzs,
 • beépített brushless motorral,
 • fix 6×4″ légcsavarral,
 • RAY G2 R-20B sebességszabályozóval és 2 szervóval,
 • EPP-ből öntött szárny 2 beépített szervóval,
 • EPP-ből öntött farokfelületek,
 • karbon csőszárnykapcsoló,
 • RadioLink T8FB BT 2 nyolccsatornás adó,
 • 4GHz FHSS R8EF nyolccsatornás 2.4GHz FHSS vevővel,
 • Li-poly 11.1V 1300 mAh (20C) akkumulátor,
 • 220V-os gyorstöltő,
 • részletes építési és repülési útmutató.
További információk
Márka

Anyag

EPP hab

Hosszúság

940 mm

Szélesség

1420 mm

Súly, Térfogat

650 g

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Pelikan BETA 1400 V2 M1 - RTF 2.4GHz Brushless Glider
Pelikan BETA 1400 V2 M1 – RTF 2.4GHz Brushless Glider

Nincs raktáron