SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

19.990 Ft

(1 vásárlói értékelés)
Várható átvétel:
Személyesen: 1 nap, INGYENES
FoxPost/Easybox/Packeta/Z-BOX: 1-3 nap, 1290 Ft
Házhozszállítással: 1-5 nap, 1990 Ft-tól
Utánvétkezelési díj: 700 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

  • SkyRC B6neo töltő DC és USB-C PD bemenettel
  • Figyelemre méltó 200 W teljesítmény

Bővebb leírás >>

EAN kód: 6930460008008 Cikkszám: SK-100198-01 Kategória: Gyártó:

Készleten

KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 199 KlubPontot! Értéke 199 Ft!

András V.
Ellenőrzött vásárlóEllenőrzött vásárló
5/5

Nagyon szuper, kompakt töltő, PD-s powerbankról, vagy egy sima USB-C végű laptop töltőről vidáman üzemel. A legjobb választás ha szeretnél egy mobil, de profi töltőt.

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

1 hónap telt el

Leírás

Smart SkyRC B6neo töltő

A B6neo egy kompakt, nagy teljesítményű töltő. Kis mérete ellenére akár 200 W teljesítmény leadására is képes egyenáramra csatlakoztatott töltés esetén. Tudása, teljesítménye és apró mérete hatalmas változás az elődökhöz képest.

Smart SkyRC B6neo töltő

Ezenkívül digitális áramforrásként is működhet, 5 és 27 V között állítható feszültséget és 1 és 10 A közötti áramerősséget kínál. A ColorX interfész, a beépített biztonsági funkciók és az egyszerű firmware-frissítések a dedikált Charger Master alkalmazáson keresztül a B6neo-t a mai igényeknek megfelelő töltővé teszik. A biztonság, az erő és a kényelem az, ami megkülönbözteti a SkyRC termékét.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Kényelmes töltés

A töltésnek nem kell unalmasnak lennie! A B6neo annak ellenére, hogy csaknem négyszer kisebb, mint elődje, még mindig bőven rendelkezik erővel. Egyenáramú tápegységre csatlakoztatva akár 200 W-ot is tud tölteni, maximum 10 A áramerősséggel. Még egy modern USB-C PD típusú tápegységhez csatlakoztatva is könnyedén leadja a 80 W-ot. Kis mérete ellenére a B6neo minden tekintetben felülmúlja az elvárásokat! Tapasztalja meg a teljesítmény és a hordozhatóság páratlan kombinációját a SkyRC segítségével.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Digitális áramforrás

A B6neo nem csak professzionálisan tölt, hanem digitális áramforrásként is működhet. A menüben néhány kattintás után a készülék használatra kész, optimális feszültséget kínál 5-27V-ig 0,1V-os lépésekben, állítható áramerősséget 1-10A között. Sőt, a SkyRC B6neo töltő számos beépített biztonsági funkcióval rendelkezik. A rövidzárlat, a túlterhelés és a fordított polaritás elleni védelem itt a sarokkövek, így biztos lehet benne, hogy a SkyRC berendezések használata teljesen biztonságos.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

ColorX interfész

Fedezze fel a B6neo által bemutatott új ColorX felületet, amely egyszerű és texturális látványelemeken alapul! A világító kék és zöld színséma kifejezetten RC töltéshez készült. Segít a beállításokra összpontosítani. A reszponzív Web2.0 menük és a jól megtervezett ikonok alkalmasabbá teszik a felhasználói élményt az okostelefon-használathoz szokottak számára! Itt az ideje, hogy búcsút mondjunk az unalmas tipográfiának, és üdvözöljük a merész és gyönyörű új felhasználói felületet. Az életnek nem kell unalmasnak lennie, és a töltésnek sem!

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Csendes működés

A B6neo hűtőventilátora teljes terhelés mellett is maximum 48 dB-es zajszinten működik, ami a legtöbb felhasználó számára elfogadható. Szabadon tanulhat, finomhangolhatja stratégiáját, vagy lazíthat töltés közben, zavaró és megszakítás nélkül. Koncentrálj arra, ami igazán fontos számodra.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Többféle képesség

A beépített kiegyenlítő port lehetővé teszi, hogy a B6neo akár 24 W-tal gyorsabban lemerüljön, ha a fő porttal együtt használják. A kiegyensúlyozó port csatlakoztatása esetén a B6neo egy sokoldalú akkumulátortesztelő, amely képes mérni a LiPo, LiHV, LiFe és LiIon akkumulátorok cellafeszültségét és kiegyensúlyozási állapotát. Az egyes cellák teljes feszültsége valós időben jelenik meg, hogy segítsen megállapítani, hogy az akkumulátor fel van-e töltve vagy lemerült, és szükség van-e kiegyensúlyozásra. A megfelelő gondozás és felügyelet kulcsfontosságú a biztonság és a hosszú élettartam biztosítása szempontjából.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Dedikált alkalmazás

Könnyen frissítheti töltőjét a mellékelt Charger Master alkalmazással. Legyen naprakész, és azonnali értesítéseket kapjon! Sőt, a töltő frissítése olyan egyszerű, mintha a Type-C porton keresztül csatlakoztatná. Élvezze az új funkciókat, mivel minden frissítés hiba- és kompatibilitási javításokat, jobb stabilitást és nagyobb teljesítményt hoz.

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Használati kényelem

A SkyRC töltője nem csak egy rendkívül funkcionális eszköz, hanem egy kényelmi eszköz is. Néhány kattintással könnyedén megváltoztathatja a nyelvet, így a B6neo használata még élvezetesebbé válik. A jelenleg elérhető nyelvek közé tartozik az angol, a holland, a francia, a kínai és a japán. Sőt, ezt a terméket úgy tervezték, hogy megfeleljen a globális biztonsági előírásoknak, így bármilyen utazásra magával viheti!

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Vélemények (1)

SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart termékről 1 értékelés

5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 a 1 értékelésből
  1. Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    Nagyon szuper, kompakt töltő, PD-s powerbankról, vagy egy sima USB-C végű laptop töltőről vidáman üzemel. A legjobb választás ha szeretnél egy mobil, de profi töltőt.

    (0) (0)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Elvetés

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-2 munkanap
Fizetés: bankkártya
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás
Max súly: 20 kg
Sameday túlméretes házhozszállítás
2500 Ft
1-3 munkanap
60 cm-nél nagyobb csomagok
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart
SkyRC B6neo töltő 200W DC/USB-PD smart

Készleten

KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 199 KlubPontot! Értéke 199 Ft!