Látványosság földön és levegőben – Kisapostag

Látványosság földön és levegőben - Kisapostag

Baracs-Kisapostag Repülőnap

Már ötödik alkalommal kínál remek programokat a repülés szerelmeseinek szombaton a Baracs-Kisapostag Repülőnap.

Idén immáron ötödik alkalommal rendezik meg szombaton délelőtt tíz órától a Baracs-Kisapostag Repülőnapot, melyen számtalan látványos programmal kedveskednek a szervezők a repülés szerelmeseinek, akik többek közt Veres Zoltán, Európa-bajnok műrepülő, Szakács Gábor sugárhajtású repülőgép és Imreh “Lujó” Lajos helikopter bemutatóját is megcsodálhatják a rendezvényen. Idén is lehetőségünk lesz sétarepülésre különböző típusú gépekkel, illetve drón-bemutatónak is szemtanúi lehetünk.Látványosság földön és levegőben – Kisapostag

Látványosság földön és levegőben - Kisapostag

A rendezvény nem csak a repülés, hanem a gépjárművek szerelmeseinek is kitűnő választás, hiszen helyet kapnak a Veterán és Rallye autók is, melyekkel élményautózásra is elvisznek minket a profi sofőrök (a részvételi jegy árányak nagy része jótékony célt szolgál), s ha mindez nem lenne elég, Streetfighter Show-t, harci bemutatót és egy fegyverkiállítást is megtekinthetnek a kedves látogatók.

Családi programokkal és habpartyval is készülnek a rendezők, ahol távol a csatazajtól egy kis megnyugvást találhatunk, a korgó gyomrokról pedig egy Lacikonyha gondoskodik. A belépés díjtalan, parkolás azonban fizetnie kell majd a kisapostagi repülőtérre kilátogatóknak.

Forrás: -Katona Bence- Dunaújváros Online

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük