Az új drón videó bemutatja az Apple Parkot és a Steve Jobs Színházat

Az új drón videó bemutatja az Apple Parkot és a Steve Jobs Színházat

Duncan Sinfield drón videós egy új kisfilmet posztolt YouTube csatornáján tegnap, így megnézhetjük a Steve Jobs színházat az új Apple Parkban, ahol látszik, hogy a campus épület már elkészült, és több kisebb szárnyat még nem fejeztek be. Már majdnem két év telt el azóta, hogy Sinfield havonta drónfelvételeket tett közzé az “Apple Campus 2” -ről. Sinfield 2017. június végi friss videója bepillantást enged az Apple folyamatban lévő építési munkálataira az Apple Parkban, köztük egy figyelemre méltó előrelépést a fák és egyéb zöldterületek számának az “űrhajó” épület körkörös udvarán belül.

A videón a nézők is elkaphatnak egy pillanatot az Apple Park fővitorlájáról, a padlótól a mennyezetig érő üvegajtókhoz, amelyek eredetileg 2016 novemberében kezdtek formát önteni.

A Steve Jobs színház előcsarnoka látható a videóban

A színház előcsarnoka látható a videóban, köszönhetően egy teljesen üveges konstrukciónak, amely 360 fokos képet nyújt az Apple Parkról. A lobby két oldalán a spirális lépcsők lefelé vezetnek a földalatti előcsarnokba, ahol az Apple jövőbeli rendezvényeit fogja szervezni. Az elmúlt hónapban a Matthew Roberts által nyújtott drónfilm-frissítése óta a Steve Jobs Színház még több ablakburkolattal lett befedve, látszik, hogy az Apple gyorsan halad az épületen. A nézőtér várhatóan valamikor késő ősszel nyit meg.

A Steve Jobs Színház a világ legnagyobb, szabadon álló szénszálas tetővel lett befedve, és a 175 hektáros campus egyik legmagasabb pontján, a domb tetején ül. Amikor az Apple bejelentette az Apple Park hivatalos nevét még februárban, Auditorium új nevén, Tim Cook vezérigazgatója megemlékezett Jobsról és az új Steve Jobs Színházról: “Steve elképzelése az Apple számára messzebbre mutat, a Park legyen az innováció otthona az eljövendő generációk számára. “

Sajnos később történt egy kis baleset, lezuhant egy drónt felvétel közben az Apple székházra.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük