Nézd meg, hogyan zuhant le egy drón az Apple új székházára

Nézd meg, hogyan zuhant le egy drón az Apple új székházára

Közel egy éve kezdődött el a tech-óriás új székhelyének építése az Apple Park Cupertinóban, Kaliforniában. Korábban mutattunk írtunk már cikkek erről, hogy az építkezés folyamatáról drón videók készülnek. Minden jól is ment a múlt hétvégéig. Matthew Roberts dokumentumfilmes, aki aki havonta közzéteszi az Apple Park építési videóit, vasárnap feltöltött egy újabb videót, de most egy drónról, amely irányíthatlanná válik és lezuhan a gyűrű alakú irodaházra.

Roberts elmondása szerint a drón tulajdonosa egy másik dokumentumfilmes volt, aki segítséget kért tőle. Roberts “boldogan segített”, elindította drónját, hogy megkeresse a bajba jutott gépet az épület tetején, majd megtalálta lezuhanva az épület tetején elhelyezkedő napelemek egyik sorában.

Az Apple Park egyébként Steve Jobs agyszüleménye volt

A múlt évben megnyitott székhely otthont ad egy auditoriumnak, egy korszerű kutató-fejlesztő létesítménynek és egy fitneszközpontnak az Apple alkalmazottai számára.Számos étterem és kávézó is található itt és több mint 12.000 Apple alkalmazott dolgozik .

Roberts egy dokumentumfilmes, aki az elmúlt néhány évben rendszeresen repült az Apple Park felett.A videók jól illusztrálták az építkezés során elért előrehaladását, és betekintést mutattak a projektről, amit az Apple végig titokban tartott.Ez az első ismert incidens egy drón balesetéről az Apple Parkban, és nem ismert, hogy kárt okozott-e a naplemeken, amelyek ellepik a cég székhelyének tetejét. Roberts szerint a drón pilótája elmondta az Apple-nek a balesetet, és egyenlőre még azt sem tudni, visszakapta-e a pórul járt filmes a gépét.


Nézd meg profi Yuneec drónjainkat!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük