SWORKz S35-T2 1/8 Pro Nitro Truggy Kit

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

310.000 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

A SWORKz S35-T2 1/8 Nitro Truggy versenyzésre készült. Az autó geometriája kiváló kanyarsebességet kínál, kivételes tapadást és könnyű irányíthatóságot.

Bővebb leírás >>

Cikkszám: SW910039 Kategóriák: , Gyártó:

Nincs raktáron

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

SWORKz S35-T2 1/8 Pro Nitro Truggy Kit

A SWORKz S35-T2 1/8 Nitro Truggy versenyzésre készült. Az autó geometriája kiváló kanyarsebességet kínál, kivételes tapadást és könnyű irányíthatóságot.

Az S35-T2 kemény eloxált és könnyű alumínium, széles elrendezésű vázzal rendelkezik, amely nagy szilárdságú T7075 alumíniumból készült. Az új fejlesztésű HET differenciálművek olyan tapadást is biztosítanak az új S35-T2-ben, amely korábban nem volt lehetséges.

Az új S35-T2 hosszabb első és hátsó lengéscsillapító elrendezéssel rendelkezik. A lengéscsillapítók kialakítását az új, optimalizált elrendezéshez igazították. Az új fejlesztésű lengéscsillapító rugó-rögzítő lemez szinte lehetetlenné teszi a rugó elvesztését. Az új, kiszámított kormánygeometria az új kormányművel és kormánykarlappal a SWORKz nS35-T2 feletti teljes kontroll érzését kelti a vezetőben.

Az új betétlapokkal, amelyek immár négyzet alakú betéteket tartalmaznak, a SWORKz S35-T2 geometriáját bármilyen sínelrendezéshez és állapothoz igazíthatja. A lengőkarok új fejlesztésű kompozit anyagból készülnek, és pontosan illeszkednek az új alvázhoz. Az oldalsó serpenyőket is teljesen újratervezték.

Az új, könnyebb hátsó légterelő konzollal beállíthatja a légterelő különböző pozícióit és dőlésszögét, hogy SWORKz S35-T2 tökéletes stabilitást biztosítson a pályán. A „Rhinoceros III” karosszériával együtt optimális aerodinamika érhető el. A SWORKz S35-T2 másik fejlesztése a teljesen új hátsó kormánycsukló. Számos beállítást végezhet kompozit anyagokból 2 szénlemezzel kombinálva.

Az Ön új SWORKz S35-T2-je számos fejlesztést és új ötletet tartalmaz, amelyek valódi nyerővé teszik az autót. A modern RC autók tervezői számára az a kihívás, hogy minden pályához hozzá lehet igazítani a legjobb pilóták beállítását, de olyan szabványos beállítást is, amely a legtöbb pályán működik az amatőr pilóták számára. A SWORKz S35-T2 remekül birkózott meg ezzel a kihívással.

A jármű tervezése során a SWORKz fejlesztőcsapata a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagok felhasználására összpontosított. A SWORKz S35-T2 készlet csak 100% SWORKz minőséget tartalmaz.
Gratulálunk az 1:8-as méretarányú SWORKz S35-T2 terepversenyekhez való új Truggy Pro-Kit megvásárlásához, és köszönjük a SWORKz iránti bizalmát.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a kézikönyvet, mielőtt megkezdi a SWORKz S35-T2 felépítését és üzemeltetését. Ez a kézikönyv lépésről lépésre tartalmaz utasításokat, amelyek segítenek véglegesíteni, felkészíteni és optimalizálni a versenyautóját. A frissítések, beállítások és új termékek az összes digitális SWORKz adathordozón megjelennek.

Jellemzők:
 • Új, kemény eloxált T7075 alumínium könnyű alaplap
 • Új széles alváz kialakítás
 • Új lengéscsillapító rögzítő lemezek
 • Új tervezésű lengéscsillapító sapkák
 • Új lökésrugós tartó speciális rögzítéssel
 • Új 3 mm-es lengéscsillapító dugattyúrudak
 • Új Ackermann lemez
 • Új kormányrendszer
 • Új szervókímélő alumínium alkatrész
 • Új zárható szervóvédő anya
 • Új szervóvédő lemez
 • Új szervo-kímélő tengelyreteszelő kialakítás
 • Új kormánygolyók
 • Új kormánycsukló lemezek
 • Új lengőkaros rögzítők négyzet alakú betétekkel
 • Új könnyű hátsó szárny tartó
 • Új oldalsó serpenyők
 • Új alsó lengőkarok elöl és hátul
 • Új felső lengőkarok elöl
 • Új első és hátsó karosszéria rögzítések
 • Új kompozit hátsó tengelycsonkok karbon lemezekkel
 • Új, többszörösen állítható rendszer a felső hátsó lengőkarokhoz
 • Új blokkolásgátló csavarok a lengéscsillapítókhoz
 • 3 HET differenciálmű
Műszaki adatok:
Hossz 560 mm
Szélesség 410 mm
Magasság 230 mm
Távolság 80 mm
Tengelytávolság 375-380 mm
Vágány F:366mm /R368mm
Áttételi arány C:48/13T, F/R 46/10T
Súly 3980g (verseny állapot)
További információk
Márka

Szín

, ,

Maximális sebesség

80 km/h

Kötelező jótállás (hónap)

12

Méretarány

Használat

Autó típus

Hatótáv

Korosztály

14 éves kortól

Üzemidő

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Pótalkatrészek
KépCikkszámNévÁrKészlet
Tankoló flaska 500 ml
QM-100Tankoló flaska 500 ml1.690 Ft

Nincs raktáron

LRP Izzító alumínium házzal AA akku
UR1410Izzító alumínium házzal AA akku kell hozzá5.990 Ft

Nincs raktáron

Keresztkulcs M5.5/M7/M8/M10
QM-102-PKeresztkulcs 4 méretben M5.5/M7/M8/M101.090 Ft

Nincs raktáron

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
SWORKz S35-T2 1/8 Pro Nitro Truggy Kit
SWORKz S35-T2 1/8 Pro Nitro Truggy Kit

Nincs raktáron