Barion Pixel

TLR 1/8 8IGHT-XE Elite Elektromos Buggy Kit

A 8IGHT-XE Elite egy újabb szintre emelkedett, amely ismét követendő utat mutat az összes 1/8-os méretű elektromos kocsi számára. Jellemzője a hagyományos stílusú alváz elrendezés, a semleges vezetési érzés és a továbbfejlesztett ugróképesség.

Teljes leírás
Cikkszám: TLR04011 Kategóriák: ,
Várható átvétel:
Személyesen: 3 munkanap, INGYENES
Packeta ponton: 4 - 5 munkanap, INGYENES
FoxPost/Easybox/Z-BOX automatában: 4 - 5 munkanap, INGYENES
Házhozszállítással: 4 - 5 munkanap, 1800 Ft-tól
Ingyen szállítás átvételi pontra 30.000 Ft feletti rendelésnél
Utánvétkezelési díj: 500 Ft

347.800 Ft

Rendelésre

KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 3478 KlubPontot!
Értéke 3.478 Ft!
 • 30 napos termékvisszaküldés!

TLR 8IGHT-XE Elite 1/8 Elektromos Buggy Kit profi versenyzőknek

Amikor az eredeti 8IGHT-E ™ elindult, az elektromos 1/8-os Buggy piacot a feje tetejére fordította, egyedi alvázelrendezéssel és innovatív kialakításával. A Team Losi Racing® 8IGHT-XE ™ 1/8 Electric Buggy egy újabb, az alapoktól kezdve újratervezett kialakítással lép a következő szintre, amely ismét etalon lesz az összes 1/8 méretű elektromos autó számára. Egy tradicionálisabb stílusú alvázelrendezést kapunk, amely semleges vezetési érzetet, jobb ugrási képességeket és jobb ütéselnyelést biztosít.

Alapvetően egy teljesen új platform, amelyet az alapoktól kezdve újraépítettek. A TLR 8IGHT-XE a felfüggesztés csomagjának, az általános geometria és az új meghajtó elrendezésének legfontosabb frissítéseit tartalmazza. Új, könnyen hozzáférhető differenciálműveket, állítható görgős blokkokat, új kormányművet, új lengőkar-rendszert kapott. Ezt az E-Buggyt úgy tervezték, hogy könnyebben vezethető legyen, gyorsabb legyen, és világszerte elfogadott legyen.

Javított felfüggesztési geometria

A 8IGHT-XE felfüggesztés geometriáját teljesen újratervezték, így egy gyors, fürge és könnyen vezethető autót kaptunk. Ez számos frissítést tartalmaz, beleértve az alumínium orsókat, 17,5 fokos orsótartókat, hosszabb első teleszkópokat, szélesebb első forgót, kevesebb súrlódási sugárral, szűkebb hátsó forgót, hosszabb hátsó teleszkópokatés frissített kerékabroncs eltolást.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Javított felfüggesztési geometria

 

Felfüggesztés

Az összes új lengőkart úgy tervezték, hogy elfogadja a merevített lemezeket, amelyek lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy beállítsák a rugózás rugalmasságát. A készlet öntött lemezeket tartalmaz, külön megvásárolható opcionális szénszálas lemezekkel.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Felfüggesztés

 

Széles alváz

A 8IGHT-XE egy tradicionálisabb “széles” stílusú alvázval rendelkezik, amely növeli a stabilitást, az egyensúlyt, és semleges hangulatot kölcsönöz a buggynak. Ez azt is lehetővé teszi, hogy az alkatrészek szellősebben legyenek, és ne szorítsák össze, mint egy keskeny stílusú alváznál, amely megkönnyíti a karbantartást.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Széles alváz

 

Nagyobb fogaskerék csapágy

A 8IGHT-XE túlsméretezett fogaskerék-csapágyat tartalmaz azelső és hátsó részén a nagyobb szilárdság és tartósság érdekében. Ez lehetővé teszi a simább, megbízhatóbb és problémamentes hajtásláncot.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Széles alváz

 

Előbbre hozott vezetőfülke

A karosszériát a 8IGHT-XE készüléken teljesen átalakították, a fülkét előbbre hozták, amely nagyobb lehajtóerőt teremt a karosszéria elülső oldalán. Ez az extra erő javítja a kigyorsítát és a kormányzást. A karosszéria hátsó részét úgy tervezték, hogy maximális légáramot biztosítson a lassabb tempónál, míg a középső uszony a buggyt nagyobb sebességnél stabilan tartja.

Előbbre hozott vezetőfülke

 

Alváz oldalvédők

Az alváz oldalvédőit úgy alakították át, hogy illeszkedjenek a széles alvázhoz és az új karosszériához, egy rendkívül tiszta illesztéssel, miközben maximális védelmet nyújtanak a szennyeződések és sérülések ellen.

Alváz oldalvédők

 

Új alumínium motorrögzítő

Könnyű és tartós motortartó, amely elősegíti a hőelvezetést, és könnyen beállítható a gyors sebességváltó változtatásához. A motor most az alvázra van felszerelve, és nem terheli középső diffit a tartósság növelése érdekében.

Új alumínium motorrögzítő

 

Állítható görgős tömbök

Az újratervezett és teljesen állítható 17,5 fokos görgőblokkok alapfelszerelések a 8IGHT-XE készüléken. Az orsó magassága a görgőblokkban a tartótengelyen lévő távtartókkal állítható be. Az opcionális orsótartó karokat külön kell megvásárolni, hogy még több beállítást és finomhangolást lehessen végezni.

Állítható görgős tömbök

 

Még durvább lengéscsillapító sapkák

A 8IGHT-XE alapkivitelben esztergált alumínium ütközősapkákat tartalmaz, menetes légtelenítő csavarokkal. A légtelenítő csavarok lehetővé teszik a teleszkópok gyorsabb és egyszerűbb felépítését és újjáépítését, miközben biztosítják, hogy a teleszkópokban mindig pontos mennyiségű olaj legyen, és ezzel következetes visszapattanást eredményez.

Még durvább lengéscsillapító sapkák

 

Alváz kiegyensúlyozás

A TLR mérnökei könyörtelenül dolgoztak a tökéletes egyensúly elérése érdekében a 8IGHT-XE autón az alkatrészek átmozgatásával az alváz kulcsfontosságú helyeire, hogy a jármű a lehető legjobb vezetési érzetet és egyensúlyt biztosítsa.

Alváz kiegyensúlyozás

 

Kormánymű

A 8IGHT-XE kormánykereket úgy alakították át, hogy sokkal tisztább, kevésbé zsúfolt összeköttetése legyen a kormányszervóval, és több Ackerman beállítást végezzen. A szervo-meghajtó javított kialakítása kiküszöböli a hajtókar-csavarodást is nagy terheléseknél, ezáltal sokkal simább és következetes kormányzási érzetet teremt.

Kormánymű

 

Teleszkóp tornyok

A 8IGHT-XE megmunkált 7075-T6 alumínium teleszkóptornyokkal rendelkezik az extra szilárdság és tartósság érdekében. Teljesen átalakították őket, hogy működésbe lépjenek a 8IGHT-XE új felfüggesztési geometriájával, amely frissített tengelykapcsoló-lyukakat és egy magasabb hátsó tornyot tartalmaz.

Teleszkóp tornyok

 

Jobb diffi hozzáférés

Az elülső és a hátsó diffi házat úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a differenciálművekhez anélkül, hogy eltávolítanánk a válaszfalakat a járműből, lehetővé téve a versenyzők számára, hogy az olajcserét félidőben végezzék. A középső diffi egy osztott középső tartóval érhető el, mindössze négy csavar eltávolításával.

Jobb diffi hozzáférés

 

Lengőkar rendszer

A 8IGHT-XE új lengőkaros rendszerrel büszkélkedhet, amelyet teljesen felújítottak a pontosabb, kiegyenlített és pontosabb irányítás érdekében. A lengőkar mindkét oldalán állítható hosszúságú kapcsok, valamint gallér található, hogy a lengőkarok a legnehezebb körülmények között is középpontban legyenek.

Lengőkar rendszer

 

Kiegyenlített hajtás

Jobb vezethetőség, egységesebb 4wd-s érzés kialakítása érdekében a 8IGHT-XE-hez a teljes hajtóművet úgy alakították át, hogy csökkentse a hajtómű-szöget mind az első, mind a hátsó hajtótengelyen. Ez nemcsak kiegyenlített hajtásláncot hoz létre, hanem csökkenti a fő hajtómű-alkatrészek kopását is.

Kiegyenlített hajtás

 

Optimalizált rugók

A nagy furatú rugók teljesen optimalizálták a nagyobb pontosság és nagyobb teljesítmény érdekében. Alapkivitelben vannak megmunkált dugattyúk, és könnyítettek, hogy csökkentsék a súlypontot és csökkentsék az autó súlyát. A 8IGHT-XE 4.0 mm-es lengőtengelyeket tartalmaz az extra szilárdság és tartósság érdekében. A 3,5 mm-es lengőtengelyek átalakító készletként kaphatók.

Optimalizált rugók

 

Metrikus hardver

A TRL 8IGHT-XE elmozdul a szokásos hardverektől, amely minden korábbi 8IGHT-on általános volt. Az új szabvány metrikus hardver, és megegyezik a többi gyártóval. Ez lehetővé teszi a csavarok cseréjét és frissítését.

Metrikus hardver

 

Hátsó sárvédők

A 8IGHT-XE hátsó tengely sárvédőkkel kapható. Ezek az elemek nemcsak védik a hátsó tengelyeket és csapágyakat a sérülésektől durva és nedves körülmények között, hanem a tengelyek minden körülmények között a sima és pontos futását tartják fenn.

Hátsó sárvédők

 

Hátsó lengéscsillapítók (Elöl)

A 8IGHT-XE készüléket úgy tervezték, hogy a versenyzők a rugókat a hátsó kar elejére vagy a hátuljára szerelhessék. A hátsó rugók hátsó kar elejére történő felszerelésével a súlypont előre tolódik, és a kar kevésbé hajlik, így nagyobb a forgás a kanyarokban.

Hátsó lengéscsillapítók (Elöl)

 

Hátsó lengéscsillapítók (Hátul)

A rugók a kar hátsó részéhez történő rögzítésével a súlypont nagyobb része a hátsó részen van, és lehetővé teszi a hátsó kar nagyobb hajlítását, így nagyobb hátsó tapadást biztosítva.

Hátsó lengéscsillapítók (Hátul)

 

Könnyített akku tartó rendszer

A 8IGHT-XE egy újonnan kifejlesztett akkumulátor-rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely nemcsak súlyt takarít meg, hanem megkönnyíti az akkumulátor felszerelését és eltávolítását is.

Könnyített akku tartó rendszer

Legfontosabb jellemzők

 • Javított felfüggesztési geometria
 • Hangolható felfüggesztő karok
 • Szélesebb alváz a fokozott stabilitás érdekében
 • Nagyobb fogaskerék-csapágyak a megnövelt tartósságért
 • Előbbre hozott vezetőfülke
 • Új alumínium motorrögzítő
 • Állítható 17,5 fokos görgő
 • Strapabíróbb lengéscsillapító sapkák
 • Javított alváz-egyensúly
 • Újratervezett, tisztább és jobban állítható kormánymű
 • Megmunkált alumínium ütközőtornyok
 • Jobb differenciálmű hozzáférés
 • Újragondolt lengőkar rendszer
 • Kiegyenlített hajtómű a kulcsfontosságú alkatrészek kopásának csökkentésére
 • Optimalizált rugók a nagyobb pontosság és teljesítmény érdekében
 • Metrikus hardver szabvány
 • Hátsó tengely sárvédők
 • Hátsó lengéscsillapító elöl vagy hátul
 • Újonnan kialakított, könnyű akkumulátor tartó rendszer

Ajánlott kiegészítők

 • Spektrum DX6R 6-Channel DSMR Android operációs rendszerű rádió adó WiFi/Bluetooth kapcsolattal
 • Spektrum S6390BL 1/8 méretarányú Brushlessnagy sebességű és nyomatékú, HV Digitalis Szervó
 • Orion Vortex R8 ProX Extreme ESC (220A, 2-6S)
 • Orion Vortex VST 2 PRO 690 4P 1900Kv
 • Orion Carbon Ultra 14.8V 4800mAh 110C 4S LiPo, XS 36mm, 5mm csatlakozó
 • 1/8 méretű Off Road kerekek

Mi van a dobozban?

 • (1) TLR 8IGHT-XE™ Elite 1/8 4WD Elektromos Buggy Kit
 • (1) Termék leírás
Tömeg 3565 g
Méretek 47 × 32 × 12 cm
Márka

Méretarány

Használat

Korosztály

14 éves kortól

Kötelező jótállás (hónap)

12

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

KépSKUNévÁrVásárlás
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 4.4 szürke
TLR344021Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 4.4 szürke4.290 Ft
KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 42 KlubPontot!
Értéke 42 Ft!

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit használati útmutató

Átvétel üzletünkben
0 Ft
akár aznap
H-P: 9:00-16:00
Szo: 10:00-13:00
Fizetés: készpénz, bankkártya
Easybox automata
1200 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
FOXPOST automata
1200 Ft
1-3munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Max súly: 20 kg
Easybox házhozszállítás
1800 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Sameday 24h expressz házhozszállítás
2200 Ft
1-3 munkanap
Budapest területén akár aznapi kiszállítás
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
DPD Futárszolgálat
3400 Ft
1-2 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg
Sameday túlméretes házhozszállítás
4000 Ft
1-3 munkanap
60 cm-nél nagyobb csomagok
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 25 kg

Utánvét kezelési díj: 500 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Az esetben is felszámolásra kerül, ha a kosár értéke eléri a 30.000 Forintot és szállítás díjmentes.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

NÁLUNK MEGTALÁLOD KEDVENC MÁRKÁID
Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.