TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit

274.900 Ft

Gyártó: Termékkód: TLR04008 Kategóriák: ,

Rendelhető

Várható átvétel:
Személyesen: 5 munkanap (Szigetszentmiklós), INGYENES
Csomagküldő pont: 5 - 6 munkanap, INGYENES
FoxPost csomagautomata: 5 - 7 munkanap, INGYENES
Futárszolgálat: 5 - 7 munkanap, INGYENES
Ingyen szállítás 30.000 Ft feletti rendelésnél
Utánvétkezelési díj: 399 Ft
 • 30 napos termékvisszaküldés!

TLR 8IGHT-XE 1/8 Elektromos Buggy Kit profi versenyzőknek

Amikor az eredeti 8IGHT-E ™ elindult, az elektromos 1/8-os Buggy piacot a feje tetejére fordította, egyedi alvázelrendezéssel és innovatív kialakításával. A Team Losi Racing® 8IGHT-XE ™ 1/8 Electric Buggy egy újabb, az alapoktól kezdve újratervezett kialakítással lép a következő szintre, amely ismét etalon lesz az összes 1/8 méretű elektromos autó számára. Egy tradicionálisabb stílusú alvázelrendezést kapunk, amely semleges vezetési érzetet, jobb ugrási képességeket és jobb ütéselnyelést biztosít.

Alapvetően egy teljesen új platform, amelyet az alapoktól kezdve újraépítettek. A TLR 8IGHT-XE a felfüggesztés csomagjának, az általános geometria és az új meghajtó elrendezésének legfontosabb frissítéseit tartalmazza. Új, könnyen hozzáférhető differenciálműveket, állítható görgős blokkokat, új kormányművet, új lengőkar-rendszert kapott. Ezt az E-Buggyt úgy tervezték, hogy könnyebben vezethető legyen, gyorsabb legyen, és világszerte elfogadott legyen.

Javított felfüggesztési geometria

A 8IGHT-XE felfüggesztés geometriáját teljesen újratervezték, így egy gyors, fürge és könnyen vezethető autót kaptunk. Ez számos frissítést tartalmaz, beleértve az alumínium orsókat, 17,5 fokos orsótartókat, hosszabb első teleszkópokat, szélesebb első forgót, kevesebb súrlódási sugárral, szűkebb hátsó forgót, hosszabb hátsó teleszkópokatés frissített kerékabroncs eltolást.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Javított felfüggesztési geometria

 

Felfüggesztés

Az összes új lengőkart úgy tervezték, hogy elfogadja a merevített lemezeket, amelyek lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy beállítsák a rugózás rugalmasságát. A készlet öntött lemezeket tartalmaz, külön megvásárolható opcionális szénszálas lemezekkel.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Felfüggesztés

 

Széles alváz

A 8IGHT-XE egy tradicionálisabb “széles” stílusú alvázval rendelkezik, amely növeli a stabilitást, az egyensúlyt, és semleges hangulatot kölcsönöz a buggynak. Ez azt is lehetővé teszi, hogy az alkatrészek szellősebben legyenek, és ne szorítsák össze, mint egy keskeny stílusú alváznál, amely megkönnyíti a karbantartást.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Széles alváz

 

Nagyobb fogaskerék csapágy

A 8IGHT-XE túlsméretezett fogaskerék-csapágyat tartalmaz azelső és hátsó részén a nagyobb szilárdság és tartósság érdekében. Ez lehetővé teszi a simább, megbízhatóbb és problémamentes hajtásláncot.

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit Széles alváz

 

Előbbre hozott vezetőfülke

A karosszériát a 8IGHT-XE készüléken teljesen átalakították, a fülkét előbbre hozták, amely nagyobb lehajtóerőt teremt a karosszéria elülső oldalán. Ez az extra erő javítja a kigyorsítát és a kormányzást. A karosszéria hátsó részét úgy tervezték, hogy maximális légáramot biztosítson a lassabb tempónál, míg a középső uszony a buggyt nagyobb sebességnél stabilan tartja.

Előbbre hozott vezetőfülke

 

Alváz oldalvédők

Az alváz oldalvédőit úgy alakították át, hogy illeszkedjenek a széles alvázhoz és az új karosszériához, egy rendkívül tiszta illesztéssel, miközben maximális védelmet nyújtanak a szennyeződések és sérülések ellen.

Alváz oldalvédők

 

Új alumínium motorrögzítő

Könnyű és tartós motortartó, amely elősegíti a hőelvezetést, és könnyen beállítható a gyors sebességváltó változtatásához. A motor most az alvázra van felszerelve, és nem terheli középső diffit a tartósság növelése érdekében.

Új alumínium motorrögzítő

 

Állítható görgős tömbök

Az újratervezett és teljesen állítható 17,5 fokos görgőblokkok alapfelszerelések a 8IGHT-XE készüléken. Az orsó magassága a görgőblokkban a tartótengelyen lévő távtartókkal állítható be. Az opcionális orsótartó karokat külön kell megvásárolni, hogy még több beállítást és finomhangolást lehessen végezni.

Állítható görgős tömbök

 

Még durvább lengéscsillapító sapkák

A 8IGHT-XE alapkivitelben esztergált alumínium ütközősapkákat tartalmaz, menetes légtelenítő csavarokkal. A légtelenítő csavarok lehetővé teszik a teleszkópok gyorsabb és egyszerűbb felépítését és újjáépítését, miközben biztosítják, hogy a teleszkópokban mindig pontos mennyiségű olaj legyen, és ezzel következetes visszapattanást eredményez.

Még durvább lengéscsillapító sapkák

 

Alváz kiegyensúlyozás

A TLR mérnökei könyörtelenül dolgoztak a tökéletes egyensúly elérése érdekében a 8IGHT-XE autón az alkatrészek átmozgatásával az alváz kulcsfontosságú helyeire, hogy a jármű a lehető legjobb vezetési érzetet és egyensúlyt biztosítsa.

Alváz kiegyensúlyozás

 

Kormánymű

A 8IGHT-XE kormánykereket úgy alakították át, hogy sokkal tisztább, kevésbé zsúfolt összeköttetése legyen a kormányszervóval, és több Ackerman beállítást végezzen. A szervo-meghajtó javított kialakítása kiküszöböli a hajtókar-csavarodást is nagy terheléseknél, ezáltal sokkal simább és következetes kormányzási érzetet teremt.

Kormánymű

 

Teleszkóp tornyok

A 8IGHT-XE megmunkált 7075-T6 alumínium teleszkóptornyokkal rendelkezik az extra szilárdság és tartósság érdekében. Teljesen átalakították őket, hogy működésbe lépjenek a 8IGHT-XE új felfüggesztési geometriájával, amely frissített tengelykapcsoló-lyukakat és egy magasabb hátsó tornyot tartalmaz.

Teleszkóp tornyok

 

Jobb diffi hozzáférés

Az elülső és a hátsó diffi házat úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a differenciálművekhez anélkül, hogy eltávolítanánk a válaszfalakat a járműből, lehetővé téve a versenyzők számára, hogy az olajcserét félidőben végezzék. A középső diffi egy osztott középső tartóval érhető el, mindössze négy csavar eltávolításával.

Jobb diffi hozzáférés

 

Lengőkar rendszer

A 8IGHT-XE új lengőkaros rendszerrel büszkélkedhet, amelyet teljesen felújítottak a pontosabb, kiegyenlített és pontosabb irányítás érdekében. A lengőkar mindkét oldalán állítható hosszúságú kapcsok, valamint gallér található, hogy a lengőkarok a legnehezebb körülmények között is középpontban legyenek.

Lengőkar rendszer

 

Kiegyenlített hajtás

Jobb vezethetőség, egységesebb 4wd-s érzés kialakítása érdekében a 8IGHT-XE-hez a teljes hajtóművet úgy alakították át, hogy csökkentse a hajtómű-szöget mind az első, mind a hátsó hajtótengelyen. Ez nemcsak kiegyenlített hajtásláncot hoz létre, hanem csökkenti a fő hajtómű-alkatrészek kopását is.

Kiegyenlített hajtás

 

Optimalizált rugók

A nagy furatú rugók teljesen optimalizálták a nagyobb pontosság és nagyobb teljesítmény érdekében. Alapkivitelben vannak megmunkált dugattyúk, és könnyítettek, hogy csökkentsék a súlypontot és csökkentsék az autó súlyát. A 8IGHT-XE 4.0 mm-es lengőtengelyeket tartalmaz az extra szilárdság és tartósság érdekében. A 3,5 mm-es lengőtengelyek átalakító készletként kaphatók.

Optimalizált rugók

 

Metrikus hardver

A TRL 8IGHT-XE elmozdul a szokásos hardverektől, amely minden korábbi 8IGHT-on általános volt. Az új szabvány metrikus hardver, és megegyezik a többi gyártóval. Ez lehetővé teszi a csavarok cseréjét és frissítését.

Metrikus hardver

 

Hátsó sárvédők

A 8IGHT-XE hátsó tengely sárvédőkkel kapható. Ezek az elemek nemcsak védik a hátsó tengelyeket és csapágyakat a sérülésektől durva és nedves körülmények között, hanem a tengelyek minden körülmények között a sima és pontos futását tartják fenn.

Hátsó sárvédők

 

Hátsó lengéscsillapítók (Elöl)

A 8IGHT-XE készüléket úgy tervezték, hogy a versenyzők a rugókat a hátsó kar elejére vagy a hátuljára szerelhessék. A hátsó rugók hátsó kar elejére történő felszerelésével a súlypont előre tolódik, és a kar kevésbé hajlik, így nagyobb a forgás a kanyarokban.

Hátsó lengéscsillapítók (Elöl)

 

Hátsó lengéscsillapítók (Hátul)

A rugók a kar hátsó részéhez történő rögzítésével a súlypont nagyobb része a hátsó részen van, és lehetővé teszi a hátsó kar nagyobb hajlítását, így nagyobb hátsó tapadást biztosítva.

Hátsó lengéscsillapítók (Hátul)

 

Könnyített akku tartó rendszer

A 8IGHT-XE egy újonnan kifejlesztett akkumulátor-rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely nemcsak súlyt takarít meg, hanem megkönnyíti az akkumulátor felszerelését és eltávolítását is.

Könnyített akku tartó rendszer

Legfontosabb jellemzők

 • Javított felfüggesztési geometria
 • Hangolható felfüggesztő karok
 • Szélesebb alváz a fokozott stabilitás érdekében
 • Nagyobb fogaskerék-csapágyak a megnövelt tartósságért
 • Előbbre hozott vezetőfülke
 • Új alumínium motorrögzítő
 • Állítható 17,5 fokos görgő
 • Strapabíróbb lengéscsillapító sapkák
 • Javított alváz-egyensúly
 • Újratervezett, tisztább és jobban állítható kormánymű
 • Megmunkált alumínium ütközőtornyok
 • Jobb differenciálmű hozzáférés
 • Újragondolt lengőkar rendszer
 • Kiegyenlített hajtómű a kulcsfontosságú alkatrészek kopásának csökkentésére
 • Optimalizált rugók a nagyobb pontosság és teljesítmény érdekében
 • Metrikus hardver szabvány
 • Hátsó tengely sárvédők
 • Hátsó lengéscsillapító elöl vagy hátul
 • Újonnan kialakított, könnyű akkumulátor tartó rendszer

Ajánlott kiegészítők

 • Spektrum DX6R 6-Channel DSMR Android operációs rendszerű rádió adó WiFi/Bluetooth kapcsolattal
 • Spektrum S6390BL 1/8 méretarányú Brushlessnagy sebességű és nyomatékú, HV Digitalis Szervó
 • Orion Vortex R8 ProX Extreme ESC (220A, 2-6S)
 • Orion Vortex VST 2 PRO 690 4P 1900Kv
 • Orion Carbon Ultra 14.8V 4800mAh 110C 4S LiPo, XS 36mm, 5mm csatlakozó
 • 1/8 méretű Off Road kerekek

Mi van a dobozban?

 • (1) TLR 8IGHT-XE™ 1/8 4WD Elektromos Buggy Kit
 • (1) Termék leírás
Csomag súlya 3565 g
Csomag Mérete 47 × 32 × 12 cm
Márka

Méretarány

Használat

Korosztály

14 éves kortól

Garancia

12 hónap

A termékről írt vélemények az RC-Klub Modellsport Szaküzlet webáruházában

Még nincsenek értékelések.

„TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KépNévKészletÁrVásárlás
Team Losi Racing első alsó lengőkar: 8X, 8XE
Team Losi Racing első alsó lengőkar: 8X, 8XE

Rendelhető

5.290 Ft
Team Losi Racing 8X, 8XE hátsó szárny tartó
Team Losi Racing 8X, 8XE hátsó szárny tartó

Rendelhető

4.590 Ft
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 4.4 szürke
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 4.4 szürke

Rendelhető

4.290 Ft
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 5.3 lila
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO első rugó pár 5.3 lila

Rendelhető

4.290 Ft
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO hátsó első rugó pár 4.4 zöld
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO hátsó rugó pár 4.4 zöld

Rendelhető

4.290 Ft
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO hátsó első rugó pár 4.6 kék
Team Losi Racing 8X, 8XE 16mm EVO hátsó rugó pár 4.6 kék

Rendelhető

4.290 Ft
Még nem érkeztek kérdések a termékkel kapcsolatban.

Kérdezz a termékről

A kérdésedre a bolt, vagy más vásárlók is válaszolhatnak.

Köszönjük kérdésed!

Mail

A feltett kérdésed megkaptuk és hamarosan mi, vagy egyik vásárlónk válaszolni fog rá. Kérlek, ne küldd be újra ugyanezt a kérdést, néhány perc múlva meg fog itt jelenni.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Válaszolj a kérdésre

Köszönjük a válaszod!

Mail

A válaszod megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérlek, ne küldd el újra ugyanazt a választ.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

TLR 1/8 8IGHT-XE Elektromos Buggy Kit használati útmutató

Futárszolgálat
1799 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg
FOXPOST automata
1199 Ft
1-3munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Max súly: 20 kg
Üzletünkben
0 Ft
akár aznap
H-P: 9:00-16:00
Szo: 10:00-13:00
Fizetés: készpénz, bankkártya

Utánvét kezelési díj: 399 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Az esetben is felszámolásra kerül, ha a kosár értéke eléri a 30.000 Forintot és szállítás díjmentes.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

NÁLUNK MEGTALÁLOD KEDVENC MÁRKÁID
Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.