Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W töltő

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

56.390 Ft

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

Traxxas EZ-Peak Live töltő NiMH és LiPo akkumulátorokhoz. 100W teljesítmény, max töltőáram 12A.

Bővebb leírás >>

Cikkszám: TRA2971G Kategória: Gyártó:

Nincs raktáron

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W akku töltő

A Traxxas iD® akkumulátorok egyszerűbb és biztonságosabb LiPo töltési megoldást kínálnak, ha exkluzív iD töltőinkkel együtt használják őket. Csak dugja be az iD elemeit, és nyomja meg a Start gombot. Az iD töltő minden beállítást kezel, és minden alkalommal gyorsan optimalizált töltést biztosít. Az új, 4s-képes EZ-Peak®Live multi-kémiai töltő beépített Bluetooth funkcióval zökkenőmentesen működik az új Traxxas EZ-Peak Live™ alkalmazással iOS-re és Androidra. Az EZ-Peak Live alkalmazás részletes információkat, távfelügyeletet és fejlett működési funkciókat biztosít a mobileszköz nagyfelbontású színes felületén keresztül. Az új technológiával együtt több töltési teljesítményt adtunk hozzá, akár 12 ampert a 2s LiPo akkumulátorokhoz! Az akkumulátorok gyorsabban töltődnek, így hamarabb visszatérhet a vezetés öröméhez.

iD® technológia

Soha nem volt egyszerűbb vagy biztonságosabb módja az akkumulátorok töltésének, mint a Traxxas iD®rendszer. Csak csatlakoztasson egy Traxxas iD-vel felszerelt akkumulátort, és nyomja meg a start gombot – ez minden! A Traxxas úttörője volt ennek az exkluzív technológiának, hogy kiküszöbölje a bonyolult töltőprogramozást. Az iD rendszer észleli, hogy melyik Traxxas iD-vel felszerelt akkumulátort használja, és automatikusan konfigurálja a beállításokat az optimális töltés érdekében. A folyamatjelző sáv és a hangjelzések tájékoztatják Önt, míg a fejlett, nagy felbontású csúcsérzékelés minden alkalommal tökéletes töltést biztosít. Az EZ-Peak Live Storage Mode megvédi a LiPo akkumulátor befektetését azáltal, hogy biztonságosan előkészíti az akkumulátorokat a hosszabb tároláshoz.

Feltöltött teljesítmény

A gyorsabb töltés több időt jelent a volán mögött. Az EZ-Peak Live teljes 100 watt teljesítményt ad le – ami 12 amperes töltési lóerőnek felel meg! A töltő automatikusan felismeri az iD-vel felszerelt akkumulátor méretét, és konfigurálja a beállításokat a lehető leggyorsabb töltés érdekében. A NiMH akkumulátorok minden eddiginél gyorsabban töltődnek a teljes 5 amperes töltési teljesítménnyel. A LiPo akkumulátorok még gyorsabban töltődnek az akár 12 amperes kolosszális teljesítménnyel! A külső mérlegkábellel felszerelt LiPo akkumulátorok töltőjébe egyensúlyi csatlakozó van beépítve. Egyetlen más töltő sem rendelkezik az EZ-Peak Live teljesítmény és rugalmasság, valamint az iD biztonság és egyszerűség kombinációjával.

Traxxas iD ®  akkumulátortípus Kapacitás EZ-Peak Live   maximális töltési sebesség
6 cellás NiMH 1200-1800 mAh 2A
3000-4200 mAh 4A
4300-5000 mAh 5A
7 cellás NiMH 3000-4200 mAh 4A
4300-5000 mAh 5A
8 cellás NiMH 3000-4200 mAh 4A
4300-5000 mAh 5A
2 cellás LiPo, 7,4V 6000-10000 mAh 12A
3 cellás LiPo, 11.1v 4500-8400 mAph 9A
4 cellás LiPo, 14,8V 3400-6700 mAh 6.7A

 

Senki sem tolja tovább a technológiai borítékot, mint a Traxxas. Az ingyenes EZ-Peak Live App telepíthető Apple® iPhone®, iPad®, iPod®touch vagy Android™ készülékére, és a beépített Bluetooth®-on keresztül kapcsolódik a töltőhöz. Az EZ-Peak Live App további funkciókhoz biztosít hozzáférést, például nagyfelbontású grafikus felhasználói felületet, firmware-frissítéseket, távfelügyeletet és figyelmeztetéseket akár 4 töltőhöz, részletes élő töltési információkat, valamint az iD mód kikapcsolásának lehetőségét. Az iD mód az EZ-Peak Live alkalmazáson keresztül kikapcsolható az első generációs Traxxas akkumulátorok nem iD nagyáramú csatlakozókkal való töltéséhez. Ez a Traxxas módon történő töltés – gyors, egyszerű és fejlettebb, mint valaha!

Jellemzők:
 • 100 wattos 12 amperes kimenet
 • Felismeri a Traxxas iD® akkumulátorokat, így automatikusan programozza és optimalizálja a töltőbeállításokat
 • LED töltési folyamatjelző
 • A LiPo mérleg gyorsabb töltésére optimalizálva
 • Egy gombos LiPo tároló töltés védi az akkumulátor befektetését
 • A fejlett, nagy felbontású csúcsérzékelés tökéletes töltést biztosít
 • Könnyen használható felület
 • Támogatja a Traxxas EZ-Peak Live alkalmazást
 • Hangos figyelmeztetések
 • Beépített hűtőventilátor
 • Speciális mód a teljes kézi vezérléshez az EZ-Peak Live App segítségével
 • Korábbi támogatás minden Traxxas nagyáramú csatlakozóhoz
 • Beépített egyensúlyi port a hagyományos LiPo akkumulátorokhoz
 • 5-8 cellás NiMH akkumulátort tölt
 • 2s, 3s és 4s LiPo akkumulátort tölt
Műszaki adatok:
AC bemenet: 100-240V, 50-60Hz, 1,5A
Töltési áram tartomány: 1,0-12A
Kisülési áram tartomány: 665 mAh
Az egyensúlyi portok jelenlegi lemerülése: 665 mAh
NiMH akkumulátor cellaszám: 5-8 sejt
LiPo sejtszám: 2-4 sejt
Nettó tömeg: 526g
Méretek: 133 x 169 x 55 mm
További információk
Márka

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W töltő
Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W töltő

Nincs raktáron