Barion Pixel

Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)

A TRAXXAS Drag Slash számos innovatív részlettel lenyűgöz, amelyek segítenek eldönteni minden drag racing párbajt. RTR változat, akkumulátor és töltő nélkül.

Cikkszám: TRA94076-4 Kategória:

253.790 Ft

Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)
Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)
KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 2537 KlubPontot! Értéke 2.537 Ft!
KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 2537 KlubPontot! Értéke 2.537 Ft!
 • 15 napos termékvisszaküldés!

Leírás

Traxxas Drag Slash No-Prep

Győzelemre tervezve!
A TRAXXAS Drag Slash számos innovatív részlettel lenyűgöz, amelyek segítenek eldönteni minden drag racing párbajt. Ezt biztosítja a speciálisan kifejlesztett új Pro-sorozatú Magnum 272-R sebességváltó, hatalmas nyomatékkal. A TSM rendszer exkluzív drag racing módja koncentrált teljesítményt tart fenn az úton. A bevált Velineon motor / vezérlőrendszer hatalmas teljesítményt nyújt. Egy klasszikus Chevy C10 karosszéria teszi teljessé ezt az egyedülálló erőforrást.
A TRAXXAS Drag Slash használatra kész versenyjátékot kínál előkészítés nélkül.

TQi 3 csatornás távirányító
A fejlett versenyre kész távirányítóval nem kell semmilyen csatornát vagy frekvenciát beállítani. Az ergonomikus kialakítás nagyon vonzó a beépített és ezért védett antenna miatt. A TQi könnyű és kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Az automatikus modellválasztás akár 30 modellt ismer fel anélkül, hogy először mentenie kellene őket. Amint bekapcsolja az adót, betöltődik a modell és a hozzá tartozó beállítások.
A kormányzás és a fojtószelep végpontja pontosan beállítható. A TSM a multifunkciós gombbal, a kormányérzékenységgel (Expo), a fojtószelep -érzékenységgel (Expo), a százalékos kormányzással (Dual Rate), a fékezőerő százalékával (Dual Rate) vagy a fojtószeleppel szabályozható.

TSM -Traxxas Stabilitáskezelés
Ez az innovatív kormányzást segítő eszköz megkönnyíti a jármű irányítását csúszós és egyenetlen utakon, és korrigálja a vonalat. A TQi távirányítón található többfunkciós gombbal folyamatosan szabályozható, hogy a TSM milyen mértékben avatkozik be a vezetési magatartásba, és ez nem befolyásolja a gázkart, hanem csak a kormánymozgást.

Vízálló elektronika
A vevőegység és a VXL-3s vezérlő, valamint a digitális szervó lezárt. Ez lehetővé teszi, hogy vízben, sárban és hóban haladjon ott, ahol más járművek az út szélén esnek.

Velineon kefe nélküli rendszer
A Velineon 3500 kefe nélküli motorból és a VXL-3s vezérlőből áll. Az alkatrészek erősek és vízállóak. A Velineon a legnagyobb választható kompatibilis akkumulátort tartalmazza, beleértve a 11,1 voltos 3s LiPo csomagot, amellyel járműve akár 100 km / h végsebességet is elérhet. A vezérlő optimálisan illeszkedik a motorhoz, és nem kell először programozni. A művelet egyszerű, és egyetlen gomb segítségével történik – csak csatlakoztassa és kapcsolja ki!

Főbb jellemzők

 • Részletes, engedélyezett 1967 -es Chevrolet C10 karosszéria
 • Fémes ProGraphix festmény 6 színben
 • Pro-sorozatú Magnum 272-R sebességváltó fém fogaskerekekkel
 • Nagy teljesítményű szárnyak a végső leszorítóerő érdekében
 • Integrált lökhárító
 • Optimalizált drag racing ultra lengéscsillapítók
 • Állítható magasságú testre szerelés
 • Alacsony CG alváz
 • Beépített kerékrúd
 • Nagy teherbírású hajtótengelyek
 • TQi 3 csatornás 2,4 GHz -es távirányító
 • TSM rendszer drag racing móddal
 • Vízálló 2075 digitális szervó
 • Velineon 3500kV kefe nélküli motor
 • Vízálló VXL-3s kefe nélküli vezérlő
 • Replika Weld Racing felnik klasszikus megjelenésben
 • Replika Mickey Thompson ET Drag Slicks
 • Első gumiabroncs méretei: 85 x 27 mm
 • Hátsó gumiabroncs méretei: 105 x 57 mm
 • Áttétel: 9,82: 1
 • Fogaskerék modul: 48dp
 • Maximális akku méret: 165 mm x 50 mm x 23 mm / 25 mm

Jellemzők:

Velineon szénkefe nélküli motor /brushless/
2.4 Ghz távírányító
Digitális szervo
Chevy festett karosszéria
Velineon brushless sebbeség szabályzó
Teljes golyos csapágyazás
Optimalizált hajtómű
Biztosított alkatrész ellátás

RTR változat, akkumulátor és töltő nélkül. A legjobb teljesítményt a Traxxas 5800mAh 7.4V 25C Lipo (2843X) akkumulátorral és a Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W töltővel érhetjük el.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Átvétel üzletünkben
0 Ft
akár aznap
H-P: 9:00-16:00
Szo: 10:00-13:00
Fizetés: készpénz, bankkártya
Easybox / Foxpost / Z-BOX automata
1200 Ft
1-2 munkanap
30.000 Ft felett ingyenes
Fizetés: bankkártya
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Sameday 24h expressz és túlméretes házhozszállítás
2300 Ft
1-3 munkanap
Budapest területén akár aznapi kiszállítás
60 cm-nél nagyobb csomagok
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
Easybox házhozszállítás
1800 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
DPD Futárszolgálat
3400 Ft
1-2 munkanap
Fizetés: készpénz
Biztosítás: 500 Ft
Max súly: 20 kg

Utánvét kezelési díj: 500 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Az esetben is felszámolásra kerül, ha a kosár értéke eléri a 30.000 Forintot és szállítás díjmentes.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.