Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

253.790 Ft

Várható átvétel:
Válassz egy termékvariációt a megjelenítéshez.

Készletinformáció, átvételi lehetőségek >>

A TRAXXAS Drag Slash számos innovatív részlettel lenyűgöz, amelyek segítenek eldönteni minden drag racing párbajt. RTR változat, akkumulátor és töltő nélkül.

Bővebb leírás >>

Cikkszám: TRA94076-4 Kategória: Gyártó:
KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 2537 KlubPontot! Értéke 2.537 Ft!
KlubPontVásárold meg ezt a terméket és kapsz érte 2537 KlubPontot! Értéke 2.537 Ft!

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Traxxas Drag Slash No-Prep

Győzelemre tervezve!
A TRAXXAS Drag Slash számos innovatív részlettel lenyűgöz, amelyek segítenek eldönteni minden drag racing párbajt. Ezt biztosítja a speciálisan kifejlesztett új Pro-sorozatú Magnum 272-R sebességváltó, hatalmas nyomatékkal. A TSM rendszer exkluzív drag racing módja koncentrált teljesítményt tart fenn az úton. A bevált Velineon motor / vezérlőrendszer hatalmas teljesítményt nyújt. Egy klasszikus Chevy C10 karosszéria teszi teljessé ezt az egyedülálló erőforrást.
A TRAXXAS Drag Slash használatra kész versenyjátékot kínál előkészítés nélkül.

TQi 3 csatornás távirányító
A fejlett versenyre kész távirányítóval nem kell semmilyen csatornát vagy frekvenciát beállítani. Az ergonomikus kialakítás nagyon vonzó a beépített és ezért védett antenna miatt. A TQi könnyű és kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Az automatikus modellválasztás akár 30 modellt ismer fel anélkül, hogy először mentenie kellene őket. Amint bekapcsolja az adót, betöltődik a modell és a hozzá tartozó beállítások.
A kormányzás és a fojtószelep végpontja pontosan beállítható. A TSM a multifunkciós gombbal, a kormányérzékenységgel (Expo), a fojtószelep -érzékenységgel (Expo), a százalékos kormányzással (Dual Rate), a fékezőerő százalékával (Dual Rate) vagy a fojtószeleppel szabályozható.

TSM -Traxxas Stabilitáskezelés
Ez az innovatív kormányzást segítő eszköz megkönnyíti a jármű irányítását csúszós és egyenetlen utakon, és korrigálja a vonalat. A TQi távirányítón található többfunkciós gombbal folyamatosan szabályozható, hogy a TSM milyen mértékben avatkozik be a vezetési magatartásba, és ez nem befolyásolja a gázkart, hanem csak a kormánymozgást.

Vízálló elektronika
A vevőegység és a VXL-3s vezérlő, valamint a digitális szervó lezárt. Ez lehetővé teszi, hogy vízben, sárban és hóban haladjon ott, ahol más járművek az út szélén esnek.

Velineon kefe nélküli rendszer
A Velineon 3500 kefe nélküli motorból és a VXL-3s vezérlőből áll. Az alkatrészek erősek és vízállóak. A Velineon a legnagyobb választható kompatibilis akkumulátort tartalmazza, beleértve a 11,1 voltos 3s LiPo csomagot, amellyel járműve akár 100 km / h végsebességet is elérhet. A vezérlő optimálisan illeszkedik a motorhoz, és nem kell először programozni. A művelet egyszerű, és egyetlen gomb segítségével történik – csak csatlakoztassa és kapcsolja ki!

Főbb jellemzők

 • Részletes, engedélyezett 1967 -es Chevrolet C10 karosszéria
 • Fémes ProGraphix festmény 6 színben
 • Pro-sorozatú Magnum 272-R sebességváltó fém fogaskerekekkel
 • Nagy teljesítményű szárnyak a végső leszorítóerő érdekében
 • Integrált lökhárító
 • Optimalizált drag racing ultra lengéscsillapítók
 • Állítható magasságú testre szerelés
 • Alacsony CG alváz
 • Beépített kerékrúd
 • Nagy teherbírású hajtótengelyek
 • TQi 3 csatornás 2,4 GHz -es távirányító
 • TSM rendszer drag racing móddal
 • Vízálló 2075 digitális szervó
 • Velineon 3500kV kefe nélküli motor
 • Vízálló VXL-3s kefe nélküli vezérlő
 • Replika Weld Racing felnik klasszikus megjelenésben
 • Replika Mickey Thompson ET Drag Slicks
 • Első gumiabroncs méretei: 85 x 27 mm
 • Hátsó gumiabroncs méretei: 105 x 57 mm
 • Áttétel: 9,82: 1
 • Fogaskerék modul: 48dp
 • Maximális akku méret: 165 mm x 50 mm x 23 mm / 25 mm

Jellemzők:

Velineon szénkefe nélküli motor /brushless/
2.4 Ghz távírányító
Digitális szervo
Chevy festett karosszéria
Velineon brushless sebbeség szabályzó
Teljes golyos csapágyazás
Optimalizált hajtómű
Biztosított alkatrész ellátás

RTR változat, akkumulátor és töltő nélkül. A legjobb teljesítményt a Traxxas 5800mAh 7.4V 25C Lipo (2843X) akkumulátorral és a Traxxas EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W töltővel érhetjük el.

További információk
Márka

Szín

, , , , ,

Méretarány

Motor

Kefe nélküli (Brushless)

Kötelező jótállás (hónap)

12

Akkumulátor típus

Li-Polymer

Táp Csatlakozó

Autó típus

,

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kérdések és Válaszok
Még nem érkezett kérdés

Kérdezz

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

A részletes garanciális feltételeink és elállási feltételeink az Általános Szerződési Feltételek alatt tekinthető meg.

JÓTÁLLÁS

Azon termékekre, amelyek eladási ára 10.000,- Ft, vagy az alatti, kötelező jótállás – jogszabály alapján – nem vonatkozik, ugyanakkor a gyártó vagy forgalmazó vállalhat önkéntes jótállást, illetve a fogyasztót megilletik a kellékszavatossági jogok. 

Garanciális igény csak olyan termékeknél érvényesíthető, ahol pontosan beazonosítható a termék neve, cikkszáma, származási helye, sorozatszáma. Sérült vagy olvashatatlan gyártó, terméknév, cikkszám, garanciamatrica esetén a jótállás megszűnik.

Jótállást csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk vállalni a Ptk. jótállásra és szavatosságra vonatkozó paragrafusai szerint.

Kopó és forgó alkatrészekre (motor, fogaskerék, propeller, leszállótalp, védőkeret, kasztni) semmilyen esetben nem vállal garanciát a gyártó, mivel ezek meghibásodása a termék használatának velejárója.

Fontos! A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós cikknek minősülő termékcsoportokra érvényesíthető! A kormányrendelet szerint nincs kötelező jótállás az rc autómodellekre, azonban a gyártói jótállások bizonyos termékeknél érvényesíthetőek! Sávos jótállás vonatkozik viszont a 10 000 forintot elérő eladási árú játék hoverboard, játék elektromos roller, játék drón, illetve a 10 000 forintot elérő eladási árú, az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei.

Jótállást adunk minden termékre, ha a gyártó az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal. A modell alkatrészekre garanciát nem tudunk vállalni.

Az elektronikusan kiküldött számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk, illetve a vásárláskor emailen letöltő linket is küldünk. A konkrét jótállási idő minden esetben fel van tűntetve a termék adatlapján, amennyiben nem található meg, abban az esetben a termékre nincs garancia!

A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie.
A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a webáruház hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy
– a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy
– a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát
– a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 3. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Utánvét kezelési díj: 700 Ft bruttó

Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a fuvarozó cégek extra kezelési költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díjjal növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költség kalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben a rendelésed elkészítésekor online bankkártyával, vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla végösszegét.

Külső raktárban lévő, rendelhető termékeinket utánvétellel nem tudod megrendelni, csak előre utalással vagy online bankkártyás fizetési móddal.

Packeta pont / Foxpost / Z-BOX automata
1290 Ft
1-3 munkanap
Fizetés: készpénz, bankkártya
(átvevőpont függő)
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS Csomagautomata / Csomagpont
2490 Ft
2-4 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Biztosítás: 0 Ft
Max súly: 5 kg
GLS házhozszállítás
2190 Ft
2-3 munkanap
Fizetés: online bankkártya, előreutalás, utánvét
Max súly: 20 kg
Magyar Posta Pont, MPL Csomagautomata
1490 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházak számára a Magyar Posta szállítást, ez azonban többlet terhet ró a vállalkozásokra. Az MPL csomagokat hetente egy alkalommal, csütörtökön adjuk fel a postán.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Magyar Posta Háznál történő kézbesítés
1990 Ft
A Postai kormányrendelet kötelezően előírja a webáruházaknak, hogy jelenítsék meg a Magyar Posta szállítási módját. Ez azonban extra költséggel, és időtöbblettel jár. Az MPL csomagokat hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a postán. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvételes fizetési lehetőségre.
2-5 munkanap
Hetente egyszer, csütörtökön adjuk fel a csomagokat
Fizetés: csak online bankkártya, előreutalás, utánvét nincs
Biztosítás: 0 Ft
Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)
Traxxas Drag Slash No-Prep 1:10 TQi RTR (TRA94076-4)
253.790 Ft Válassz variációt